- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.481
Hamile arkadaşlar tebrikler Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin biz isteyenlere de dua edin.. varsa söyleyeceğiniz uygulayacağımız anlatın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım benim geriye kalp atışları kaldı inşallah gebelik boyu rahat olursunEveet kızlar sonunda aldım sonucumu
Çok şükür değerim 1860 olmuş 2 Nisan'da verdim bunu ilki 28 marttaydı 170'di
Hamdolsun Rabbim'e... kan değerlerimde iyi folik asit kullanmana gerek yok dedi kullanmicam hiç çok şükür bin şükür
Şimdi sabırla beklemeye devam.....
Sizlerede tez zamanda nasip etsin Rabbim bu ay hepiniz çift çizgileri görürsünüz inşaAllah
Aman canım tekrardan iyice araştır lütfen yanlış bişey yapmaVayyy be deniycem merak ettim gerçekten
Bencede kuzum dikkatli olAy canımmm teşekkür ederim hatırladığın için evet e2 yüksek yapamayayım zaten aslan pençesi hayıt kullandım biraz vücudumu dinlendireyim..
kokar o beee böğhh midem kalktıAman canım tekrardan iyice araştır lütfen yanlış bişey yapma ☺
Çok sevindim canım benim geriye kalp atışları kaldı inşallah gebelik boyu rahat olursun
Evet ama gerçekten çok kötü kokuyor hele maydonoz da işin içine girincekokar o beee böğhh midem kalktı
Bende bugün kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak canım bakalım fazla giremiyom oğlan hasta hemde çok : ) iyiki varsınız kızlar ne güzel insan dertlesiyorİnşaallah canım çok teşekkür ederim
İnşaallah bu sefer bulantısız geçiririm en çok o zorluyor insanı. Darısı başına inşaallah tez zamanda
İnşaallah sizlerde nasip olur canımHamile arkadaşlar tebrikler Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin biz isteyenlere de dua edin.. varsa söyleyeceğiniz uygulayacağımız anlatın
Hayırlısıyla inşallah canım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah..Haa pardon yanlış kişiden aldım Allah söyletti işte inşallah bu ay olur kuzum
Amin inşallah canım ya hepimizeHayırlısıyla inşallah canım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah..
Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş
Bende bugün kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak canım bakalım fazla giremiyom oğlan hasta hemde çok : ) iyiki varsınız kızlar ne güzel insan dertlesiyor
İnşaAllah bi dahaki aya hamileyim diye müjdeyi verirsin canımKizlar ben kirmizilari gördüm bi daha ki aya inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim tebrik ederimMavi Boncugumm Sağ yumurtalığıma giren ağrıyla test yaptım şimdi çatladığını hissetmiştim silik oldu test vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Sagol canim insallah bi daha ki aya bütün isteyenler hep birlik gebis olarak gureriz yeni bat 1 mayisİnşaAllah bi dahaki aya hamileyim diye müjdeyi verirsin canım
amin sagolAh canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuna inşaallah hayırlı haberini bekliyorum