• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveet kızlar sonunda aldım sonucumu
Çok şükür değerim 1860 olmuş 2 Nisan'da verdim bunu ilki 28 marttaydı 170'di
Hamdolsun Rabbim'e... kan değerlerimde iyi folik asit kullanmana gerek yok dedi kullanmicam hiç😊 çok şükür bin şükür
Şimdi sabırla beklemeye devam.....
Sizlerede tez zamanda nasip etsin Rabbim bu ay hepiniz çift çizgileri görürsünüz inşaAllah🤲💗
Çok sevindim canım benim geriye kalp atışları kaldı inşallah gebelik boyu rahat olursun

İnşaallah canım çok teşekkür ederim🥰
İnşaallah bu sefer bulantısız geçiririm en çok o zorluyor insanı. Darısı başına inşaallah tez zamanda😘
Bende bugün kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak canım bakalım fazla giremiyom oğlan hasta hemde çok : ) iyiki varsınız kızlar ne güzel insan dertlesiyor

Bende bugün kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak canım bakalım fazla giremiyom oğlan hasta hemde çok : ) iyiki varsınız kızlar ne güzel insan dertlesiyor

Ah canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuna🤲 inşaallah hayırlı haberini bekliyorum 👩‍❤️‍👩😘

Şu yumurta çatlama olgunlaşma ağrılarını ben hiç hissetmiyorum nedense :) 1er gün arayla değerlendiricez. İnşallah olur bu ay. Hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğimiz daha olsun, sonra yolumuza bakalım istiyorum...

Back