Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım ben seni eleştirecek bişey yazmadım , buralarda çok vakit harcadığını gitmek istediğini beyan eden sendin ve bende aksini iddia etmedim. Evet kimse burda kalmak zorunda değil. Benim kendi fikrimi söylemiş olmam, senin hakkında kötü düşündüğüm anlamına gelmez. Her insan aynı düşüncede olmak zorunda değil neticede. Ben senin hakkında öyle uzun uzun bişey bile yazmadım, gitmek istedin gittin kim ne yapmak istiyorsa onu yapar eğer senin adını yazmış olsaydım kırılmakta haklısın derdim. Ben "Birçok insan istediği şeyi öğrendikten veya hayaline kavuştuktan sonra siteyi terkediyor" derken seni kastetmedim. Bugüne kadar buna şahit olduğum kişileri kastettim. Üstüne alınmana gerek yoktu yani

Yoksa beni mi kastettin hee de bakem de baaakemmm çabuhhh söyle bakemmm 🤣🤣🤣

Canım napıyorsun? Nasıl gidiyor bebek işleri
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın 😊

bebek için bu ay başladık bakalım ilk regl geldi 😏 artık önğmüzfeki aylara bakacağız ☺️☺️🙏🏻
sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor 🤗🤗

İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın 😊

bebek için bu ay başladık bakalım ilk regl geldi 😏 artık önğmüzfeki aylara bakacağız ☺☺🙏🏻
sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor 🤗🤗
Çok şükür iyiyim canım. Aşılama da kist oluştu. Doktor bi Doğum kontrol hapı yazdı o da alerji yaptı Cuma hastane ye gittim ilacı kesti. Alerji mahvetti beni🤦🏻‍♀️

Çok şükür iyiyim canım. Aşılama da kist oluştu. Doktor bi Doğum kontrol hapı yazdı o da alerji yaptı Cuma hastane ye gittim ilacı kesti. Alerji mahvetti beni🤦🏻‍♀️
Yaa çok geçmiş olsun canım. Aşılama da kist mi oluyormuş ilk defa duydum. Ee şimdi ne yapacaksın peki. Geçtimi bari alerji

Ediyorum canım ama tutmuyo nasip 🙄
İyi şükür ama öyle yaramazki bütün gün burnumdan getiriyo çıldırtıyo bazen
sıkılgan tek başına olunca mutfakta tencere tava ne varsa alıp alıp içeri götürüyo sonra bi güzel içlerine tükürüyo😳 koltuklara yerlere döktüğü şeyleri ve dağıttığı yerleri söylemiyim 🤦
Ahahhaaa 😂, kız niye tükürüyo😂, bunu ilk defa duydum 😂

Back