- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 42
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.741
Kuzum dogurduktan sonrasi da zor.Ay bi dogurim duyururum merak etmecok zor artik
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum dogurduktan sonrasi da zor.Ay bi dogurim duyururum merak etmecok zor artik
İlkmiydi canımbenimde kaybım var sebebi bellimi
Benimde 2. Kaybım ilki 5 aylıktı bu 7. Haftadaydı kanamam vardı ama kese bebek iyiydi kalp atışı vardı proluton iğneden 2gun sonra evde düşürdüm kalan pıhtıları temizlediler kurtajla benim ilki düştüğünde genetiğe yollamıştılar temiz gelmişti sonra ben yaptrdım genetik pıhtılaşma cıktı2.hamileliğim canım sebep söylemediler bebeğim gelişmedi 7 ay doldu 6 aydır deniyorum tutmuyo beklemek çok zor
sen neden kürtaj oldun
Benimde 2. Kaybım ilki 5 aylıktı bu 7. Haftadaydı kanamam vardı ama kese bebek iyiydi kalp atışı vardı proluton iğneden 2gun sonra evde düşürdüm kalan pıhtıları temizlediler kurtajla benim ilki düştüğünde genetiğe yollamıştılar temiz gelmişti sonra ben yaptrdım genetik pıhtılaşma cıktı![]()
Evt canım ecopirinde kullanıyordum ama kanama olunca doktor içme dedi hersey nasip işte inşAllah rabbim bundan sonra sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder gebe kaldığıma sevinemiyorum bileİlkini 5 aylık mı kaybettin Allah yardımcın olsun canım ya dünyada nasipleri yokmuş Allah bidaha bu üzüntüleri yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin
Limon suyunun kan sulandırıcı etkisi varmış aklında bulunsun 1 bardak suya 2 kaşık limon suyu önermişti Saraçoğlu
Evt canım ecopirinde kullanıyordum ama kanama olunca doktor içme dedi hersey nasip işte inşAllah rabbim bundan sonra sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder gebe kaldığıma sevinemiyorum bile
Canım 33 yasındayım benim 6 sene uzerine oldu öncesinde sebebsiz dediler hep ama perde vardı alondıktan sonra normal gebe kalabiliyorum ama bu seferde düşükler olduAmin evet aynen bende bundan sonra kalırsam hemen sevinemicem yaşayan bilir bu duygularısenin yaşın kaç canım şuan herhangi bi kür kullanıyomusun ben c life sipariş ettim çok olumlu yorum yazan var
Benim hafizam en zayif yerimdir tatlimSeni gidi seni bilmezmiyim hatirladım.o günlerini ama sen benim.hakkimda bisey hatirlamamissindir o.kesin
beni nasıl bilirsinBenim hafizam en zayif yerimdir tatlimseni elbetteki biliyorum ama
Canım 33 yasındayım benim 6 sene uzerine oldu öncesinde sebebsiz dediler hep ama perde vardı alondıktan sonra normal gebe kalabiliyorum ama bu seferde düşükler oldu![]()
Ben regl oldum bugün ☹ Bu ay tutmadıbakalım
Yok canım hsgde görünmedi boşa zamn kaybettim benYaşıtız canım çok zor anlıyorum seni Allah sağlıklı evlat versin sana en kısa zamanda diliyorumperde rahimde mi vardı hsg ile ortaya çıktı dimi? Bendede perde vardı ama rahimde değil vajende doğuştanmış
bu konudan dolayı çok sıkıntılar yaşadım
3 sene önce bende operasyon oldum 30 yaşıma kadar haberim bile yoktu keşke bilseydim bekarken o operasyonı olmayı çok isterdim neyse yinede Allah'a şükür napalım
senin düşüklerinin tek nedeni pıhtılaşma heralde![]()
Mutlaka oyledir canimKuzum dogurduktan sonrasi da zor.![]()
Iyi bilirimbeni nasıl bilirsin![]()
![]()
AynenIyi bilirimkiz en guzel haftalardasin valla. Cicim aylari
Iyi bilirimbeni nasıl bilirsin![]()
![]()
Kiz mesajin 2 defa mi geldi nedir anladık cicim.aylariIyi bilirimkiz en guzel haftalardasin valla. Cicim aylari
Ay nette sıkıntı var ondanKiz mesajin 2 defa mi geldi nedir anladık cicim.aylari![]()
![]()
![]()
![]()