- 16 Ağustos 2017
- 418
- 585
- 103
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.721
Günaydın ![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralardayim kuzum takipteyim sizinerelerdesin kız sen bakıyım![]()
Takipte kal doğursan haberimiz olmayacak bu gidişle :)Buralardayim kuzum takipteyim sizisen neler yapiyosun
Ay bi dogurim duyururum merak etmeTakipte kal doğursan haberimiz olmayacak bu gidişle :)
Neden surekli klomen veriyo canim. Klomen olmuyosa bi ilac daha var ona geçseya. Arkadasim klomenle denedi olmadi diger ilacla nasip oldu.Tekrar ve son kez klomen e basladim artık Dr um da umutsuz bakmaya baslıyor sanki bu sefer de olmazsa aşılama hatta tup bebege gecelim dedi cok uzuldum hıc kullanasım yok klomenı kist e donusturdu hep bu sefer olacaksa da mucize olur umutlarım tukendı hayatın akısına adapte olamıyorum stressiz olamıyorum psikologa gitmeyi dusunuyorum
Sordum canım femare var dedim o da dedi ki klomen le yumurta olusmaz sa onu veriyoruz dedi bende yumurta olusuyor ama döllenme gerceklesmıyorNeden surekli klomen veriyo canim. Klomen olmuyosa bi ilac daha var ona geçseya. Arkadasim klomenle denedi olmadi diger ilacla nasip oldu.
Yinede denemeli bence canim tabi doktor daha iyi bilecektir ama. Neden kist oluyor catlatma ignesi neden ise yaramiyo. Birde calistigim bi doktor catlatma ignesinin gobekten degil koldan yapilmasinin daha iyi olacagini soylemisti.Sordum canım femare var dedim o da dedi ki klomen le yumurta olusmaz sa onu veriyoruz dedi bende yumurta olusuyor ama döllenme gerceklesmıyor
Gobekten yaptım oyle soylemıstı bu ay da yapacagım koldan mi diye sorayım o zaman tekrar femare yı de soracagım zaten klomen de son hakkım sanırımYinede denemeli bence canim tabi doktor daha iyi bilecektir ama. Neden kist oluyor catlatma ignesi neden ise yaramiyo. Birde calistigim bi doktor catlatma ignesinin gobekten degil koldan yapilmasinin daha iyi olacagini soylemisti.
Tekrar ve son kez klomen e basladim artık Dr um da umutsuz bakmaya baslıyor sanki bu sefer de olmazsa aşılama hatta tup bebege gecelim dedi cok uzuldum hıc kullanasım yok klomenı kist e donusturdu hep bu sefer olacaksa da mucize olur umutlarım tukendı hayatın akısına adapte olamıyorum stressiz olamıyorum psikologa gitmeyi dusunuyorum
Seni tanımıyorum ama kurtaj oldugun gun dun gıbı aklımda dua ederken hep soyluyorum Allah ilk once sana versin kurtaj dusuk yasayanlar benden daha cok uzulmuslerdır diyorum o acı Baska dır elbette Rabbım tez zamanda pozitif sonuclar almayı nasip etsinSeni anlıyorum kardeşim benimde moralim diplerde.Akıldan fikirden atmak mümkün değil heleki benim gibi kürtaj olanlar için dahada zor içimizdeki o boşluk ancak bebeğimiz gelince dolacak. Dile kolay konuşmak ama kalbe değil....
Allah 'a sığınıcaz umudumuzu kaybetmicez başka bişey gelmez elimizden![]()
Seni tanımıyorum ama kurtaj oldugun gun dun gıbı aklımda dua ederken hep soyluyorum Allah ilk once sana versin kurtaj dusuk yasayanlar benden daha cok uzulmuslerdır diyorum o acı Baska dır elbette Rabbım tez zamanda pozitif sonuclar almayı nasip etsin
Öyle canım ne kadarlık kaybettinAmin...sanada versin inşâllah canım benim Rabbim yüzümüzü güldürsünbeklemek en zor kısmı...bugünlerimizde geçer inşâllah
Allah sağlıklılarını nasip etsin vallahi sağlıklı değilse hamile kalmanın hiçbir anlamı yok aksine daha çok acı veriyor![]()
Ne olursa olsun hersey nasip tabiki canim bizler birer vesile kovaliyoruz. Psikolojini bozma ama elbet nasip olacaktir zamanini bekliyo. Bende 1 sene bekledim nerdeyse. Rabbim tez zamanda guzel haber vermeyi nasip etsin sanadaGobekten yaptım oyle soylemıstı bu ay da yapacagım koldan mi diye sorayım o zaman tekrar femare yı de soracagım zaten klomen de son hakkım sanırım
Hatirladım hatirlattin telaşeli hallerini :) kürklüyle de ne maceralarimiz vardi ahh kürklüm.ahh gitti ve bir daha gelmediNe olursa olsun hersey nasip tabiki canim bizler birer vesile kovaliyoruz. Psikolojini bozma ama elbet nasip olacaktir zamanini bekliyo. Bende 1 sene bekledim nerdeyse. Rabbim tez zamanda guzel haber vermeyi nasip etsin sanada
Sorma baksana ustunden 8 ay gecti simdi diyorum niye o kadar kendime zehir etmisim hayati diye . Az mi agladim esimide uzdüm adet olunca. Ama oyle hassas bi konu ki insanin elinden bisey gelmiyorHatirladım hatirlattin telaşeli hallerini :) kürklüyle de ne maceralarimiz vardi ahh kürklüm.ahh gitti ve bir daha gelmedi
Seni gidi seni bilmezmiyim hatirladım.o günlerini ama sen benim.hakkimda bisey hatirlamamissindir o.kesinSorma baksana ustunden 8 ay gecti simdi diyorum niye o kadar kendime zehir etmisim hayati diye . Az mi agladim esimide uzdüm adet olunca. Ama oyle hassas bi konu ki insanin elinden bisey gelmiyor![]()
İlkmiydi canım10+3'de kürtaj oldum![]()