- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.761
Kürklümü özledim neder ki deli.kızAy nette sıkıntı var ondan![]()
![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürklümü özledim neder ki deli.kızAy nette sıkıntı var ondan![]()
Guzel bi haber alsa döner derdi bize herhaldeKürklümü özledim neder ki deli.kız![]()
Az kaldii birz daha dayann..Mutlaka oyledir canimama artik nefes almak istiyorum
Haketten hala yok mu sifresinimi unuttu acabaKürklümü özledim neder ki deli.kız![]()
Haketten hala yok mu sifresinimi unuttu acaba
[/QUOTE
Kendisinin vakti burda kadinlar kulubunde cok geciyormus o yüzden
Yok canım hsgde görünmedi boşa zamn kaybettim bendüşüklerin sebebine doktorlar tam bişey diyemedi ilkinde pıhtılaşma zaten bilmiyordum doktor rahim yetmezliği demişti yani pıhtılaşma da olabilir
arastırmaya devam bagısıklıkla alakalıda olabilir onların testinide yaptrcam bi uerden sonrada nasip işte
Hayıt otu cayi kullanan var mı bu hafta basladim ıcmeye 3 ay kullanınca olumlu sonuc veriyormuş arastırdım ama insallah bana da fayda saglar
Canım benim bi gen için doktor multivitamin verdi hepsi içinde multuvitamin gebe kalmadan başladım doguma kadar içmem gerekiyor içinde folik b vitamini falan hepsi var yani o yonden olmaz zaten troitte vardı devamli bakılıyor vitamin degerlerineTeşhis önemli inşÂllah tam anlamıyla ne olduğu ortaya çıkar o zaman kaybını bende yaşadım
d vitamini b12 demirin falan düşük değil dimi
Öyle oluyor gercekten ama ben de senin gibi merak ediyorum bu yolda bizim gibi olanlarıBenim vaktimde burda çok geçiyor çocuğum olmasına rağmen giriyorum çünkü insanların durumlarını merak ediyorum ve bana yazanlar olduğu için. Çoğu zaman keyfim olmuyor bazen bende girmiyorum ama kopamıyorum. Herkesin kendi tercihi tabi ama şimdiden gidenler çocuk olduktan sonra hiç girmezler![]()
Öyle oluyor gercekten ama ben de senin gibi merak ediyorum bu yolda bizim gibi olanları
Benim bi dua grubu vardı cocuk olsun diye dua ediyorduk birbirine cocugu olan unuttu o gunleri hatta gruba bile atmaktan cekinen oldu gebe oldugunuBen bu siteye 3,5 senedir giriyorum doğum yaptıktan sonra bi müddet giremedim sonra tekrar devam ettim ara ara girdim daha sonra bu şubat ayında 2.yi çok istemeye başladım martta bu sayfayı açtım o ay hamile kaldım nasip olmadı benle beraber hamile kalan hanımlar doğum yaptılar. Birçok insan istediği şeyleri öğrendikten veya hayaline kavuştuktan sonra siteyi terkediyor![]()
Ben geldim doktordan erkek dedi oğlanın iddiası tuttu kızımla birbirimize bakakaldık 3 böceğe 2 çiçek oldukmerhabalar kimse yok mu![]()
Bence kesinlikle var 8 gun kala silik cızgı muthısKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım