- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.781
Görebildin değil mi yani gören tek ben değilimBence kesinlikle var 8 gun kala silik cızgı muthıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görebildin değil mi yani gören tek ben değilimBence kesinlikle var 8 gun kala silik cızgı muthıs
Bende gördüm hayırlısı olsun kuzumKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
Ayyy inşAllah yaBende gördüm hayırlısı olsun kuzum
Hadi gözün aydın hayırlısı ile kucağina almak nasip etsin oğlunu iddia neydi nesine girmiştiniz :)Ben geldim doktordan erkek dedi oğlanın iddiası tuttu kızımla birbirimize bakakaldık 3 böceğe 2 çiçek olduk
Oğlum 5 yaşında allahım erkek olsun diye dua etti kızda 8 yaşında oda kız olsun diye birbirlerini yiyorlardı küçük kazandıHadi gözün aydın hayırlısı ile kucağina almak nasip etsin oğlunu iddia neydi nesine girmiştiniz :)
Ben geldim doktordan erkek dedi oğlanın iddiası tuttu kızımla birbirimize bakakaldık 3 böceğe 2 çiçek olduk
Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
Bekliycen biraz kuzum eşim şimdi comfort erken gebelik testi almış 3 4 gün kala bide onu yapıcam inşAllahSilik görünüyor ama daha 8 günün olması beni biraz düşündürdü yani eğer varsa çok erkenden belkide adet bitimi yumurtlaman olmuştur ama bazende malesef testlerde hata olabiliyor en garanti yol kan vermek
eğer adeti bekleyemem dersen kan verebilirsen kanda döllenme üstünden en az 10-11 gün geçtiyse çıkar
Bekliycen biraz kuzum eşim şimdi comfort erken gebelik testi almış 3 4 gün kala bide onu yapıcam inşAllah
Sözde regl oldum ama hala sökülemedim gebelik testi bir hafta alamam ama ovütesti yapıcam akşam bakalım
Çıkıntısını gösterdi kesindir cnmKesinmiymiş? Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda... inşÂllah sağlıklısı hayırlısı bizlerede nasip olur benimde yavrumun bi kardeşi olsun çok istiyorum
silik cizgi goruyorsa pozitif olabilir cnm ama burdan ben pek bisey göremedim acikcasi. ama şöyle bisey var normal 3,5 liraluk testlerle 2 gebeligimi de adete 6 gun kala ogrenmustim bende ve herkes cok sasurmisti olabiliyor yani.galiba erjen yumurtlama dollenme vs oluyorSilik görünüyor ama daha 8 günün olması beni biraz düşündürdü yani eğer varsa çok erkenden belkide adet bitimi yumurtlaman olmuştur ama bazende malesef testlerde hata olabiliyor en garanti yol kan vermek
eğer adeti bekleyemem dersen kan verebilirsen kanda döllenme üstünden en az 10-11 gün geçtiyse çıkar
gebelki testi yapamadım ovü testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı 10 gibitest alıcam ama gecen ayda böyle olmuştuNe zaman oldun yani sadece leke mi geldi?
Yapınca sonucunu yaz emi merak ettim belki vardırda yerleşiyodur
gebelki testi yapamadım ovü testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı 10 gibitest alıcam ama gecen ayda böyle olmuştu
2 aydır böyle oldu şuan adet geçikmem yok ama öncesinde olmuş gibi hissetiim geçen ay 3 gün geçmişti bu ay dha 4 gün var ama pembe leke geldi çok sinir bozucu zaten geçen ay korunuyorduk bu ay ilk denememizdi ama adet olacak gibi sancılar giriyor aradaYaptınmı canım? Bende bu ay yaptığımda 2.çizgi çok çok silikti olmadığından emin oldum o anda insan çok üzülüyor ama beklemekten başka çare yok
Adet gecikmen olurmu normalde?
2 aydır böyle oldu şuan adet geçikmem yok ama öncesinde olmuş gibi hissetiim geçen ay 3 gün geçmişti bu ay dha 4 gün var ama pembe leke geldi çok sinir bozucu zaten geçen ay korunuyorduk bu ay ilk denememizdi ama adet olacak gibi sancılar giriyor arada