Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geldim kızlar bişey sorucam 2 gün önce akşam açık kahve leke geldi adet oldum sabaha kanama başlar dedim ama hala başlamadı ve ara ara yine açık kahve leke geliyo ilk defa böyle bişey oldu hiç bir hamilelik belirtim de yok adetim mi sökülemiyo acaba

Ben geldim kızlar bişey sorucam 2 gün önce akşam açık kahve leke geldi adet oldum sabaha kanama başlar dedim ama hala başlamadı ve ara ara yine açık kahve leke geliyo ilk defa böyle bişey oldu hiç bir hamilelik belirtim de yok adetim mi sökülemiyo acaba

Adet günün ne zaman? Yerleşme olabilir test yaptın mı hiç

Adetten 2 gün önce yaptım negatif bi gün kalası da öyle leke geldi daha kan şeklinde hiç gelmedi hep açık kahve

Adetten 2 gün önce yaptım negatif bi gün kalası da öyle leke geldi daha kan şeklinde hiç gelmedi hep açık kahve

Eğer kist yoksa hamile olabilirsin kuzum
Yerleşme de böyle oluyo bende hatta tam kıpkırmızıydı rengi ama kahverengi de gelebiliyo leke geldikten sonra test yapmak daha doğru sonuç verir
İlk defa yaşanan şeylerin altında mutlaka bi nedeni oluyo

A Amed33 İçinin rahatlaması açısından bi kan versen?
Pazartesi doktora gidecem zaten negatif çıktı hamile olduğumu sanmıyorum ama bu ay kendimi o kadar kaptırmışım ki çok üzüldüm kısmet değilmiş artık kafama çok takmayı düşünmüyorum sorularımı cevapladıgin için çok teşekkür ederim 🤗

Yarın da gelmezse pazar günü acilden veriyim bari ilk defa oldu ya hiç böyle olmadım bu yaşa kadar ama belirti falan yok hiç 😓

Belirti hemen olmaz zaten kuzum
En önemli belirti adetin gelmemesidir zaten seninki sökülmemiş umut var ama çokda kapılınca tabi üzülmek daha zor geliyor☹
İnşallah vardır

Pazartesi doktora gidecem zaten negatif çıktı hamile olduğumu sanmıyorum ama bu ay kendimi o kadar kaptırmışım ki çok üzüldüm kısmet değilmiş artık kafama çok takmayı düşünmüyorum sorularımı cevapladıgin için çok teşekkür ederim 🤗

Rica ederim canım çok beklentiye girince daha çok üzücü oluyor bilirim☹️ insanın elindede olmuyor ama bişeylerle meşgul olmamız lazım inşâAllah kuzularımız süprizle gelir🤲♥️😊

Belirti hemen olmaz zaten kuzum
En önemli belirti adetin gelmemesidir zaten seninki sökülmemiş umut var ama çokda kapılınca tabi üzülmek daha zor geliyor☹
İnşallah vardır
11 aydır öyle çok umutlandım ki zaten bu ay ağlama kotamı iki gün önce o leke gelince doldurdum bu saatten sonra negatif olsa da etkilemez artık 😢

11 aydır öyle çok umutlandım ki zaten bu ay ağlama kotamı iki gün önce o leke gelince doldurdum bu saatten sonra negatif olsa da etkilemez artık 😢

Kıyamam ya 😣 ah bende neler yaşadım iyi bilirim o duyguyu😢 bide bu sene kürtaj oldum Allah bilir en doğrusunu elbet ama insanın aklından çıkmıyor
Zaten ben çıksa bile hemen sevinemem artık 😢 umudumuzu kaybetmeyelim umutsuzda yaşanmıyor Allah bi kapıyı kapatır birini açar♥️

Kıyamam ya 😣 ah bende neler yaşadım iyi bilirim o duyguyu😢 bide bu sene kürtaj oldum Allah bilir en doğrusunu elbet ama insanın aklından çıkmıyor
Zaten ben çıksa bile hemen sevinemem artık 😢 umudumuzu kaybetmeyelim umutsuzda yaşanmıyor Allah bi kapıyı kapatır birini açar♥
Rabbim sabır versin tez zamanda yerini doldursun inşallah. Bugün bi anda başım ağrıdı aşırı derece de midem bulandı koşarak gidip çıkardım acaba adet olamadığımdan mı oldu ki

Rabbim sabır versin tez zamanda yerini doldursun inşallah. Bugün bi anda başım ağrıdı aşırı derece de midem bulandı koşarak gidip çıkardım acaba adet olamadığımdan mı oldu ki

Amin inşâAllah hep beraber🤲♥️ Böyle şeyler olurmuydu ki? Zannetmiyorum adet olamamaktan dolayı olduğuna

Back