- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.341
Serum iyi geliyor eve gelince tekrar bulantı başlıyor şuan iyiyim inşallah geçicek bu günler Allahım tez vakitte isteyen herkese nasip etsinAllah kolaylık versin sabret geçecek inşallah..
Zencefil çayı iç kraker ayva ye
Dayanamayacak derecedeysen acile git serum taksınlar o biraz rahatlatır seni
çok kötüdür bilirimşimdi nasılsın?
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım tatlı türü çok yeme bol su iç 2 ci cocukta bile yaptım hata kilolar kalıyor bu 3 olucak inşallah no tatlı bol su yeşillikİnşallah amin canım benim❤ Allahım bizlere bağışlasın
Doğum yaptın mı canım Allah analı babalı büyütsün inşallahAllah razı olsun canım benim sende doğum yapmışsın Rabbim hayırlı kılsın evlatlarımızı ❤
Benimde öyle oldu canım . Bide süt hormonum yüksek çıktı biraz onun için ilaç kullanıyorum onun yüzünden adet olamadım o yüzden kist oluştu büyük ihtimal . Düştüğünde rahatlıcam inşallahDoğum kontrolü Kullanmamış ve kisti geçmiş biri olarak yazdım zaten kuzum benim adet söktürücünün adı Duphaston bu eğer hamile kalırsan bebegının tutunmasına neden oluyor ama bebek yoksa söküyor adetini doktorum vermsti adetime 5 gün kala kahve lekelenme ile başladı ve sokulmüştü
Düşer insallah canım sen stres yapma sabırla beklemeyi öğreniyor insan gerçekten sonu mutluluk olsun daBenimde öyle oldu canım . Bide süt hormonum yüksek çıktı biraz onun için ilaç kullanıyorum onun yüzünden adet olamadım o yüzden kist oluştu büyük ihtimal . Düştüğünde rahatlıcam inşallah
HHHAAAMIILLLEEYYYIIIIMMMMMM
HHHAAAMIILLLEEYYYIIIIMMMMMM
diyebilseydim keske ama yok anam 2. Asilamamdayim ben 7. Gunum bugun .bende tik yok
Sağol canım benim, ikimize de inşallah hayırla nasip eder bebeklerimiziRabbim bir daha yasatmasın inşallah hayırlısıyla tez zamanında sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder yüzünü güldürür geçmiş olsun kuzum
Hadi inşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah canım tatlı türü çok yeme bol su iç 2 ci cocukta bile yaptım hata kilolar kalıyor bu 3 olucak inşallah no tatlı bol su yeşillik
VALLA ÖZLETTİ KENDİNİ YARAMIZ DERİNkürklümüz de geri gelse de hamileyimmmmm
yazsa yaaa
Amin canım benim buraya bir dahaki sefere oldu sonunda evladıma kavuştum diye yazmak nasip olur insallahSağol canım benim, ikimize de inşallah hayırla nasip eder bebeklerimizi
aminDoğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklara Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin anne olmak için hasretle özlemle bekleyen herkese ve bana Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar ve sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah❤
Doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklara Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin anne olmak için hasretle özlemle bekleyen herkese ve bana Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar ve sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah❤
Bu sorun en baştan beri vardır malesef. Sıkıntı değil benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?