- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.301
duruma yazmış bizdede 2428. sayfada
Evet şimdi sen deyince gördüm canım
Beni etiketlememiş o yüzden haberim yoktu
Hayırlı olsun bacım Allah analı babalı büyütsün Hayhatun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duruma yazmış bizdede 2428. sayfada
Tamamdır canım, sizi takip ederim zaten, Allah hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallahNe demek♥ inşallah Rabbim gönlüne göre verir kuzum arada yazarsın olurmu merak ederim♥
Tamamdır canım, sizi takip ederim zaten, Allah hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Rabbim bir daha yasatmasın inşallah hayırlısıyla tez zamanında sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder yüzünü güldürür geçmiş olsun kuzumKızlar 2.dış gebeliğimi değer 8600 iken sonlandırdık ve tüpüme de veda ettim, aynı tüpte 2.dış gebelik oldu, ondan bana hayır gelmeyecekmiş demek, size de haber vereyim dedim, sevgiler.
İnsallah benimde gitmiştir canım. Bende kullanmak istemiyorum 7 aylık evliyim çocuk düşünüyorum . Bu aralar stresliydim biraz o adet düzenimi bozdu kist de gittiyse düzelir inşallah. DkH adet düzensizliği için verdi ama kullanamıyoRum bende . Kist gitmemişse de başka bi şekilde gider inşallahDoğum kontrolünü de mi kist için verdi tartışmalı kullandıysan gerek yok diye düşünüyorum kistinin de gittiğini düşünüyorum baktır için rahat etsin ben bir ay sonraki adetin 3.gunu baktı alttan ve gitti dedi beklemeden debaktırabıkıtsın adet bitince kuzum çocuk düşünüyorsan doğum kontrol kullanma derim bana da verdi doktor 3 ay kullan demişti sahan önceki doktor ama o zaman ben de 7,5 cm kist vardı fakat gitti o kistim kullanmadım hiçbir şey o zaman nasıl gitti inan bilmiyorum
İlk benimki doğmus :) dün saat 10:30 da doğdu :) 39+1Eveet hanımlar topiğimizin ilk bebişi dün saat 14:15'te 38+2'de doğmuştur Taze annemiz Eneaciz 'i tekrardan tebrik ediyorum Allah sağlıkla büyütmesini nasip etsin Rabbim bizlerede bütün isteyenlere de sağlıkla nasip etsin amin
küçük tatlı kızını dün gördüm ve çok duygulandım mâşallah♥♥♥
Dün sıcak sıcak cok zordu iki kez bayılmışım kız yürürken. Bugün daha İyyim epidural im yeni cıktı ağrım daha az şükür Allah'aHatun iyisin demi husayı atlattın
İki gündür yat yat kafam paso çalışıyorAllah seni ne yapmasın emi taze lahusa deneyimli anne aklınada gelmiş
Kızlar napiyonuz ben çok kötüyüm bulantılar mahfetti beni dayanamıyorum hamd ediyorum ama
Eltin geldimi eltin ben cok merakİki gündür yat yat kafam paso çalışıyor
Geldi ay cocuğum kilosuna inanıyordu resmen doktorla polemik yaptı nerden nereyeEltin geldimi eltin ben cok merak
İlk benimki doğmus :) dün saat 10:30 da doğdu :) 39+1
Kız hafta olarak da ben öndeyim Amin inşallah. Spinal oldum ben ardından epidural takıldı bugün yeni cıkartıldı. Sütüm iyi şükür geliyor bol tatlı tüketiyorumAynı günde doğurmuşsunuz ne güzel:)
Evet saat olarak sen ondan öncesin ama hafta olarakda o senden önce:)
Sağlıcakla büyüsünler inşallah
Maşallah yazabiliyosun ağrıların çok fazla değil heralde çabucak toparlanırsın inşallah
Genel anestezi mi oldun sütün geldimi?