Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman çatlicagını bilemeyiz kaç günde bir adet oluyorsun mesela ben 34 günde bir oluyodum hesaplarsam 34-14=20 gün yumurtlama adetinin 1 ci gününden saymaya başla mesela benim hesaplamama göre 18 20 22 24 bu şekilde gün aşırı ilişki de tutma ihtimali yüksek birde kafana takma bebek tutucak tutmayacak akışına bırak o ay kalırsın hamile 😊Allah nasip ederse tutar inşallah Rabbim kimseyi bekletmesin tez vakitte isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Klomene bu ay başladım salı günü kontrolüm bar ilişki takvimi yapacakmış

Evet canım şükür ediyorum bulantılar sağlıklı gebelik demek aynen bende senin gibi dedim olsunda migdem bulansın yeterki inan çok zorlanıyorum evet 2 evlâdım var kızımda kusmayla 5 aya geldim 10 kilo verdim oğlanda 15 kilo verdim Ekmek den tiksinip limon aşerdim ama hiç çıkarmadım bundada 1 kaçkere oldu arabadan dolayı inşallah geçicek 🤲🏻

İnşallah canım Rabbim kolaylık versin ☹️
çocuklar olunca daha zordur illaki
bu süreçde öyle yada böyle geçiyor
yemek yapamamakda yiyememekde ayrı zor
İnşallah bir an önce gücünü toparlarsın
evlat diyoruz katlanıyoruz işte ...Allah sağlık versin en önemlisi o

Adetim biteli 4 gün oldu canım salı günü kontrole gidicem inşallah ama iğne yazmıcakmış bana klomene devam eder heralde bu ay da tutmazsa 😞

Kendiliğinden çatlıyorsa yazmaz
İnşallah tutar kaç yaşındasın?
Yumurtlamadanda olabilir onlar kasık batması akıntı falan oluyor
Ovulasyon testi kullanıyomusun

Ne zaman çatlicagını bilemeyiz kaç günde bir adet oluyorsun mesela ben 34 günde bir oluyodum hesaplarsam 34-14=20 gün yumurtlama adetinin 1 ci gününden saymaya başla mesela benim hesaplamama göre 18 20 22 24 bu şekilde gün aşırı ilişki de tutma ihtimali yüksek birde kafana takma bebek tutucak tutmayacak akışına bırak o ay kalırsın hamile 😊Allah nasip ederse tutar inşallah Rabbim kimseyi bekletmesin tez vakitte isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Bende kaç aydır 34-35.günde adet oluyordum bu son ayda daha erken oldum
Yumurtlama zamanları gerçekten değişiyor
Hep aynı günlere bağlı kalmamak lazım
Ben ovulasyon testleriyle her ay takip edip değerlendiriyorum ama tutmayınca nasip vakti diyoruzya işte o vakit gelmedikçe olmuyo inşallah tez zamanda bizede nasip olur ☹️

Ben ovulasyon testleriyle her ay takip edip değerlendiriyorum ama tutmayınca nasip vakti diyoruzya işte o vakit gelmedikçe olmuyo inşallah tez zamanda bizede nasip olur ☹️
Erken adet görmeye başladıysan hamile kalman yakındır rahim kendini hazır hissediyor diye biliyorum inşallah 🤲🏻Birde bu ovulasyon testine hiç ısınmadım sanki insanı daha çok strese sokuyomuş gibi oluyor bence kist olmuyorsa yumurta kendiliğinden çatlıyor bence akışına bırak gerçekten yakın senin hamile kalman hissediyorum😊🤲🏻

Kendiliğinden çatlıyorsa yazmaz
İnşallah tutar kaç yaşındasın?
Yumurtlamadanda olabilir onlar kasık batması akıntı falan oluyor
Ovulasyon testi kullanıyomusun
Ovülasyon testi bi kaç ay kullandım bıraktım canım dün öok kasık batmam oldu beyaz akıntım oldu çatladımı büyüdümü bilemiyorum :110:

Ben ovulasyon testleriyle her ay takip edip değerlendiriyorum ama tutmayınca nasip vakti diyoruzya işte o vakit gelmedikçe olmuyo inşallah tez zamanda bizede nasip olur ☹
Sen ilaç falan kullanıyormusun canım

Erken adet görmeye başladıysan hamile kalman yakındır rahim kendini hazır hissediyor diye biliyorum inşallah 🤲🏻Birde bu ovulasyon testine hiç ısınmadım sanki insanı daha çok strese sokuyomuş gibi oluyor bence kist olmuyorsa yumurta kendiliğinden çatlıyor bence akışına bırak gerçekten yakın senin hamile kalman hissediyorum😊🤲🏻

Yaa ağzından bal damlıyo inşallah canım🥰
Akışına mecbur bırakıyoruz zatende ben adete 1 hafta kala düşünmeye başlıyorum bide gecikince adet zamanı düşünmemek elde değil varmı yokmu bilemiyosun test yapıyosun negatif üzülüyosun ama adet hala gelmeyince acaba mı diyosun sıkıntılı süreç

Sen ilaç falan kullanıyormusun canım

Klomen falanmı yok canım hiç kullanmadım
Bu aralar bemiks b12 kullanıyorum bide ocean (d vitamini) ben yaklaşık 7 ay önce kürtaj olmuştum 2 ay önce de hsg çektirdim
Nasip vaktini bekliyoruz bakalım Allah hayırlısını versin cümlemize 🤲

Bu aralar bemiks b12 kullanıyorum bide ocean (d vitamini) ben yaklaşık 7 ay önce kürtaj olmuştum 2 ay önce de hsg çektirdim
En doğru zamanı Rabbim biliyor canım olmuyorsa vardır bir bildiği diyorum bende her ay inşallah dileklerin kabul olur bu ay 🥰🥰🥰🙏🏻

Boncuk bide folic asit kullan hamile kalmaya yardımcı oluyor 😘

Back