Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kolaylık versin sabret geçecek inşallah..
Zencefil çayı iç kraker ayva ye
Dayanamayacak derecedeysen acile git serum taksınlar o biraz rahatlatır seni
çok kötüdür bilirim😕 şimdi nasılsın?
Serum iyi geliyor eve gelince tekrar bulantı başlıyor şuan iyiyim inşallah geçicek bu günler Allahım tez vakitte isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Doğum kontrolü Kullanmamış ve kisti geçmiş biri olarak yazdım zaten kuzum benim adet söktürücünün adı Duphaston bu eğer hamile kalırsan bebegının tutunmasına neden oluyor ama bebek yoksa söküyor adetini doktorum vermsti adetime 5 gün kala kahve lekelenme ile başladı ve sokulmüştü
Benimde öyle oldu canım . Bide süt hormonum yüksek çıktı biraz onun için ilaç kullanıyorum onun yüzünden adet olamadım o yüzden kist oluştu büyük ihtimal . Düştüğünde rahatlıcam inşallah 😊

Benimde öyle oldu canım . Bide süt hormonum yüksek çıktı biraz onun için ilaç kullanıyorum onun yüzünden adet olamadım o yüzden kist oluştu büyük ihtimal . Düştüğünde rahatlıcam inşallah 😊
Düşer insallah canım sen stres yapma sabırla beklemeyi öğreniyor insan gerçekten sonu mutluluk olsun da ☺️

Amin canım . İçimi rahatlattın . Allah razı olsun . duaların kabul olsun hayırlısıyla inşallah 😍😍

Doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklara Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin anne olmak için hasretle özlemle bekleyen herkese ve bana Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar ve sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah 🥰💖🤲🏻💕❤️🍀

Doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklara Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin anne olmak için hasretle özlemle bekleyen herkese ve bana Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar ve sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah 🥰💖🤲🏻💕🍀
amin

Doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklara Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin anne olmak için hasretle özlemle bekleyen herkese ve bana Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar ve sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah 🥰💖🤲🏻💕🍀

Amiiinnnin kıymetlim♥️🌺🤲🤲🤲🤲

Back