Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız hafta olarak da ben öndeyim 🙄😁 Amin inşallah. Spinal oldum ben ardından epidural takıldı bugün yeni cıkartıldı. Sütüm iyi şükür geliyor bol tatlı tüketiyorum ☺

38+2 39+1'den önce oluyorya o anlamda dedim 🤔 saat olarak değil hafta olarak önce dedim zaten🙂 sezeryanlıları 40'a kadar bekletmiyolar sanırım ama bekleyenleri de duyuyorum tabi annede ve bebekde bi sorun yoksa. Sezeryan denince bi fena oluyorum 🙄

38+2 39+1'den önce oluyorya o anlamda dedim 🤔 saat olarak değil hafta olarak önce dedim zaten🙂 sezeryanlıları 40'a kadar bekletmiyolar sanırım ama bekleyenleri de duyuyorum tabi annede ve bebekde bi sorun yoksa. Sezeryan denince bi fena oluyorum 🙄
Ben beklemek istedim planlıydı ama olsun :) evet ameliyathane süreci cok kötüydü ama atlattık şükür ☺️

göğüsler ağrımaya Basladı bakalım napcaz gerisini hallederiz inşallah :)

İnsallah benimde gitmiştir canım. Bende kullanmak istemiyorum 7 aylık evliyim çocuk düşünüyorum . Bu aralar stresliydim biraz o adet düzenimi bozdu kist de gittiyse düzelir inşallah. DkH adet düzensizliği için verdi ama kullanamıyoRum bende . Kist gitmemişse de başka bi şekilde gider inşallah
Senin yaşadığının aynısını agustosta yaşadım kistten dolayı adet olamadım düzensiz bir adet oldu meğer kisttenmiş eylul ayında yumurtlama dönemi gittim kistin var doktor çok umut etme bu ay yumurtlama olda bile kaliteli yumurtlama olmaz dedi ve adet söktürücü verdi bununla gider diğer aya yumurtlama takibi yaparız dedi benim de 1 yıl 8 ay oldu 1,5 yıldır düşünüyoruz bakalım hayırlısı kuzum hiç endişe etme kist gider gidiyor da bende kocamanları oldu gitti senden de gidecek pıhtısı gelmesi daha iyi işte güzel bir şey bu benimde öyle oldu ilk defa bu kadar pıhtılı idi afedersin

Eveet hanımlar topiğimizin ilk bebişi dün saat 14:15'te 38+2'de doğmuştur📢📢📢 :KK68::KK68:Taze annemiz Eneaciz Eneaciz 'i tekrardan tebrik ediyorum Allah sağlıkla büyütmesini nasip etsin🤲 Rabbim bizlerede bütün isteyenlere de sağlıkla nasip etsin amin🤲
küçük tatlı kızını dün gördüm ve çok duygulandım mâşallah:cry:♥♥♥

Yaaaa canımmm dostummm Allah razı olsunnnn. Bir türlü sana da yazamadım uzun uzun. İyiki varsın güzel dostummm benimmmm yaaa

Yaaaa canımmm dostummm Allah razı olsunnnn. Bir türlü sana da yazamadım uzun uzun. İyiki varsın güzel dostummm benimmmm yaaa

Olsun ballim toparlanınca uzun uzun yazarsın. Küçük hanım boyna süt bekler şimdi
Yarasın inşâllah 🤗 sende iyiki varsın 🥰
Kuru incir, günkurusu, tahin helva, bulgur, yeşillik, brokoli ve bol su, bunlar bol süt yapar ama gaz yapmayan gıdalar yemeye çalış 😘hergün rezene çayı iç

Senin yaşadığının aynısını agustosta yaşadım kistten dolayı adet olamadım düzensiz bir adet oldu meğer kisttenmiş eylul ayında yumurtlama dönemi gittim kistin var doktor çok umut etme bu ay yumurtlama olda bile kaliteli yumurtlama olmaz dedi ve adet söktürücü verdi bununla gider diğer aya yumurtlama takibi yaparız dedi benim de 1 yıl 8 ay oldu 1,5 yıldır düşünüyoruz bakalım hayırlısı kuzum hiç endişe etme kist gider gidiyor da bende kocamanları oldu gitti senden de gidecek pıhtısı gelmesi daha iyi işte güzel bir şey bu benimde öyle oldu ilk defa bu kadar pıhtılı idi afedersin
Benimde ilk defa öyleydi canım . Doğlum kontrol hapı kullanmadım ya acaba geçmez mi diye panik oldum ama hiç kullanmak istemiyorum o hapları doktora gittiğimde de söylicem. Allah razı olsun içimi rahattın kuzum valla ❤️❤️

Benimde ilk defa öyleydi canım . Doğlum kontrol hapı kullanmadım ya acaba geçmez mi diye panik oldum ama hiç kullanmak istemiyorum o hapları doktora gittiğimde de söylicem. Allah razı olsun içimi rahattın kuzum valla ❤️❤️
Doğum kontrolü Kullanmamış ve kisti geçmiş biri olarak yazdım zaten kuzum benim adet söktürücünün adı Duphaston bu eğer hamile kalırsan bebegının tutunmasına neden oluyor ama bebek yoksa söküyor adetini doktorum vermsti adetime 5 gün kala kahve lekelenme ile başladı ve sokulmüştü

Back