Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu topige ne oldu boncuğum niye yazmıyonuz 🤔

Ben arada bir yazıyorum cano ama ben yazmayınca birkaç kişi dışında kimse yazmıyor 🙄 yazan kişiler aynı zaten
bat güncellemek içinde soruyorum
burda aktif yazan birkaç kişiyle başka yerlerde de yazışıyoruz yine biz ama diğerlerinden ses yok. Sen nasıl oldun bu arada?

Ben arada bir yazıyorum cano ama ben yazmayınca birkaç kişi dışında kimse yazmıyor 🙄 yazan kişiler aynı zaten
bat güncellemek içinde soruyorum
burda aktif yazan birkaç kişiyle başka yerlerde de yazışıyoruz yine biz ama diğerlerinden ses yok. Sen nasıl oldun bu arada?
Aynı hiç gecmicekmiş gibi Uzanıyorum sürekli çok zor sizlere dua ediyorum tez vakitte bekleyen herkeze nasip etsin mevlam🤲🏻

Kızlar adetimin ilk gününü 1.gün sayarsak şuan 9.gündeyim klomen kullanmıştım perşembe günü bitti ilacım. Sol kasığıma sancı giriyor beyaz sulu akıntım var acaba yumurtam mı çatlıyor bilemedim. Akıntı yumurta akı gibi kovamlı değil ama sulu beyaz gliyor. Sizce nedir durum kasığımda 2-3 dakikada bir gelen ağrı oluyor arada sağ kasığımda ağrıyor yardımcı olurmusunuz?

Aynı hiç gecmicekmiş gibi Uzanıyorum sürekli çok zor sizlere dua ediyorum tez vakitte bekleyen herkeze nasip etsin mevlam🤲🏻

Amin canım benim sağolasın💕 az kaldı yakında biter inşallah sabır
Senin 2 çocuğun vardı dimi yanlış hatırlamıyorumdur umarım🙄 onlarda oldumu bu kadar
Allah hamileliğinde hayırlısını versin ama bulantı bile olsa onun var olduğunu düşündükçe şükrediyo insan
Bizede inşallah sağlıkla nasip olurda onu çekmeyede razıyız artık olsada çeksem kafasındayız

Kızlar adetimin ilk gününü 1.gün sayarsak şuan 9.gündeyim klomen kullanmıştım perşembe günü bitti ilacım. Sol kasığıma sancı giriyor beyaz sulu akıntım var acaba yumurtam mı çatlıyor bilemedim. Akıntı yumurta akı gibi kovamlı değil ama sulu beyaz gliyor. Sizce nedir durum kasığımda 2-3 dakikada bir gelen ağrı oluyor arada sağ kasığımda ağrıyor yardımcı olurmusunuz?

Eğer bebek varsa ondan olur bunlar
Tabi kesin bilemeyiz ,beklemekten başka yapabileceğin bişey yok ama 2 hamileliğimdede sulu akıntım olurdu benim
hayırlısı olur inşallah

Amin canım benim sağolasın💕 az kaldı yakında biter inşallah sabır
Senin 2 çocuğun vardı dimi yanlış hatırlamıyorumdur umarım🙄 onlarda oldumu bu kadar
Allah hamileliğinde hayırlısını versin ama bulantı bile olsa onun var olduğunu düşündükçe şükrediyo insan
Bizede inşallah sağlıkla nasip olurda onu çekmeyede razıyız artık olsada çeksem kafasındayız
Evet canım şükür ediyorum bulantılar sağlıklı gebelik demek aynen bende senin gibi dedim olsunda migdem bulansın yeterki inan çok zorlanıyorum evet 2 evlâdım var kızımda kusmayla 5 aya geldim 10 kilo verdim oğlanda 15 kilo verdim Ekmek den tiksinip limon aşerdim ama hiç çıkarmadım bundada 1 kaçkere oldu arabadan dolayı inşallah geçicek 🤲🏻

Yumurtaların büyüyor olabilir gün aşırı ilişki olsun inşallah tutar 🤲🏻

Tabi kesin bilemeyiz ,beklemekten başka yapabileceğin bişey yok ama 2 hamileliğimdede sulu akıntım olurdu benim
hayırlısı olur inşallah
hayırlısı olur inşallah
Yazdığın için sağol canım ama bebek için daha çok erken değilmi ?:110:

Yazdığın için sağol canım ama bebek için daha çok erken değilmi ?:110:

Bişey değil canım eğer döllenme olduysa 9 gün rahime yerleşmesi için yeterli bi süre
sen çatlatma iğnesi vuruldunmu? Vurulduysan onun etkisi de olabiliyomuş kasık ağrısı ama akıntı artışı mutlaka oluyor hamileliktede

Bişey değil canım eğer döllenme olduysa 9 gün rahime yerleşmesi için yeterli bi süre
sen çatlatma iğnesi vuruldunmu? Vurulduysan onun etkisi de olabiliyomuş kasık ağrısı ama akıntı artışı mutlaka oluyor hamileliktede
Adetim biteli 4 gün oldu canım salı günü kontrole gidicem inşallah ama iğne yazmıcakmış bana klomene devam eder heralde bu ay da tutmazsa 😞

Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef 😐
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın😊😜
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.🌹🌹🌼🌷🌷

📢📢 DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ📢📢
@Eneaciz👉 25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleği doğdu :anne:
@Reyosero 👉 25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleği doğdu :anne:

👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩🌺HAMİŞLERİMİZ🌺👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı 😔
@suzi88 👉 26 mart 👉:anneadayı::emir_bebek:

@Hayal Kocak 👉 5 nisan 👉:anneadayı::emir_bebek:KIZ
@hilalyunus3mre 👉3 Mart 👉:anneadayı::emir_bebek:-ERKEK
@balarisi_ 👉14 nisan 👉 :anneadayı: :emir_bebek:👉ERKEK
@Secretary34 🤰👉 Sat:10.04 👉 :anneadayı::emir_bebek:KIZ
@sumeyyekrc 👉Sat: 7 mayıs 👉 :anneadayı: :emir_bebek:

@Tatlim12345 👉Sat:5 Mart 👉 :anneadayı: :emir_bebek:KIZ
@eecemyldz 👉Sat:15.05 👉 :anneadayı: :emir_bebek:ERKEK

@eelifce 👉 Sat:30 Mart 👉 :anneadayı: :emir_bebek:KIZ
@sukufenazz 👉 Sat:21 mayıs 👉 :anneadayı::emir_bebek:KIZ
@hayaksii 👉Sat:25 mayıs 👉 :anneadayı::emir_bebek:KIZ
@Lostinparadise👉29.05 👉 :anneadayı::emir_bebek:ERKEK

@hayalinizle 👉 Sat:18 temmuz 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@mervana8794👉 :anneadayı::emir_bebek: 👉 ERKEK
@Emine Hatayli👉Sat:24 temmuz👉:anneadayı::emir_bebek:
@fer_nur 👉 28 temmuz 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@Melegim15 👉Sat:10 Eylül 👉 :anneadayı::emir_bebek:
Y Yazgele 👉 Sat:14 eylül 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@Damla1989 👉 Sat: 24 Eylül 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@Deryakadir 👉 Sat: 4 Eylül 👉 :anneadayı::emir_bebek:

🌺🌼🌺MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZIN İSTENMEYEN ADET TARİHLERİ🌺🌼🌺

@guzelgunler2019 👉
2-3 kasım
@Smile Forever👉 ?
@Kutsalll Enerjiii 👉 ?
@Sessiz melekkk 👉 ?
@Nurov 👉
Ocakta devam inşâllah...
@szfb 👉 13 eylül
@Umutumut82 👉 7 mayıs
@Papyoon 👉 22 ağustos
@Minik_kebelek 👉 🤔
@Kurkmantolumdnn 👉
@Nisanesintisi01 👉 14 eylül
@Kahvevekaktus 👉 13 ağustos
@benibekleyin 👉 4-5 kasım
@Semaknc 👉 21 ekim
@Loriklorik 👉 14 ekim
@Ahsen555 👉 1 ekim
@canm oglmmm 👉 2 kasım
@meryem6yrr 👉 23 kasım
@Olderveolur000 👉 13 kasım
@Aslihanugur 👉 26 ekim
Bat 23 aralik😊 M maviboncugumm

Sağol canım inşallah yumurtaların çatlamasını bekliyimmi bilemedim ilişki için :110:
Ne zaman çatlicagını bilemeyiz kaç günde bir adet oluyorsun mesela ben 34 günde bir oluyodum hesaplarsam 34-14=20 gün yumurtlama adetinin 1 ci gününden saymaya başla mesela benim hesaplamama göre 18 20 22 24 bu şekilde gün aşırı ilişki de tutma ihtimali yüksek birde kafana takma bebek tutucak tutmayacak akışına bırak o ay kalırsın hamile 😊Allah nasip ederse tutar inşallah Rabbim kimseyi bekletmesin tez vakitte isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Merhaba benim adetim 2 gün geçti 3 aralığı bekleyip öyle test yapıcam muhabbetlere bende katılmak istiyorum bana da bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ne zaman çatlicagını bilemeyiz kaç günde bir adet oluyorsun mesela ben 34 günde bir oluyodum hesaplarsam 34-14=20 gün yumurtlama adetinin 1 ci gününden saymaya başla mesela benim hesaplamama göre 18 20 22 24 bu şekilde gün aşırı ilişki de tutma ihtimali yüksek birde kafana takma bebek tutucak tutmayacak akışına bırak o ay kalırsın hamile 😊Allah nasip ederse tutar inşallah Rabbim kimseyi bekletmesin tez vakitte isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Adetim 26-27 günde oluyor benim yumurta çatlama sorunu var sanırım pco varmış klomen içtim 1 buçuk yıldır hiç hamile kalamayınca insan çok korkuyor ondan bu kadar endişelerim 😞

Back