- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.281
Saol balım Amin darısı basınaGozun aydin cnm .allah anali babali buyutsun .darisi insallah benim basima.
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol balım Amin darısı basınaGozun aydin cnm .allah anali babali buyutsun .darisi insallah benim basima.
kızzz nasıl doğurdun anlatsanaaaa ❤Hayhatun
inşalah tatlımm Allah bahtını açık etsin kızçenin. adını ne koydunuz?Zorlu Bi süreçsezeryan oldum dikişlerim var ama insan alışıyor darısı basına olsun canım benim inşallah
Daha koymadıkinşalah tatlımm Allah bahtını açık etsin kızçenin. adını ne koydunuz?
Ömürlü olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhhDaha koymadık![]()
aynen 9 ay az bir zaman değil amabir türlü karar veremiyordu ya zaten![]()
öyle deme oğlum olsa diye yıllardır kafa yoruyorum isim bulamıyorumaynen 9 ay az bir zaman değil ama![]()
kız ismin ne pekiöyle deme oğlum olsa diye yıllardır kafa yoruyorum isim bulamıyorum![]()
Canım benim ben onu okumamış olabilirim ya, kusuruma bakma, üç doktor da tek tüple gayet rahat hamile kalırsın bu aldığımız tüp dışında hiçbir skntın yok dediler, öyle olunca işin aslı elimden geldiğince doğal yolla olsun diye çalışacağım kuzum, çok teşekkür ederim sana
![]()
Evet kuzum doktor kontrolüne gittim ve kist yok dedi adetimi bile etkilemişti benim rahat ol senin de geçecek inşallah pıhtılı gelmesinden korkmaPeki o şekilde pıhtı gelince kistiniz gitmiş mi oldu . Çok aklıma takılıyor şu kist olayı![]()
Eveet hanımlar topiğimizin ilk bebişi dün saat 14:15'te 38+2'de doğmuştur![]()
Taze annemiz
Eneaciz 'i tekrardan tebrik ediyorum Allah sağlıkla büyütmesini nasip etsin
Rabbim bizlerede bütün isteyenlere de sağlıkla nasip etsin amin
küçük tatlı kızını dün gördüm ve çok duygulandım mâşallah♥♥♥
duruma yazmış bizdede 2428. sayfadaOnu bilmiyorum haber vermedi henüz
gelince yazar artık
Evet kuzum doktor kontrolüne gittim ve kist yok dedi adetimi bile etkilemişti benim rahat ol senin de geçecek inşallah pıhtılı gelmesinden korkma
[/
Bana da adet düzensizliği yaptı canım. Ama doktor tarlusalın yanında doğum kontrol hapı verdi. Tarlusalı içtim söküldüm parça parça et şeklinde geldi ilk başta . Ama doğum kontrol hapını
içemedim çok ağır yan etkileri . Kist gitmiştir inşallah