Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelişme yok canım yine adet oldum keyfim yok burayada girmiyorum fazla😔
Eşimin sperm testi sonucunu henüz doktora göstermedik internetten indirdim ama pek anlamam bu ay 3 Kasım'da pik olmuştu 4 Kasım'da silikleşti , 4-5-7 ve 9 kasımı değerlendirmiştim progesteronumada 21.gün baktırdım 11'di sonuç ve 19 kasımda adet geldi yine. Nasip vakti gelmedikçe ...ımızı da yırtsak olmuyo 😔 sen nasılsın bulantın varmı

Cok fena cnm hic biseye bakamiyorum bende hergun full bulanti :(

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm beni listeden çıkarabilir misin kuzum?

Çok geçmiş olsun canım benim ne diyeceğimi bilemedim böyle bi durumda diyecek bişey kalmıyor üzüldüm
gerçekten senin için hayırlısı böyleymiş demekki... Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın😔 Ben sana epey önce yazmıştım burda adını etiketleyip sordum nasıl olduğunu ama sen cvp yazmayınca inşallah iyidir dedim ☹️ siteye girersen yaz oldumu Allah hayırlısını nasip etsin şuanki psikolojini anlıyorum ama Allah'ın kudreti sonsuzdur unutma tek tüple hamile kalanlarda var zamanı gelince Allah her türlü veriyor zaten sen yeterki umutsuz olma inşallah en kısa sürede toparlanırsın umudun daim olsun Allah'a emanet ol ♥️

hee şaka yapıyorsun zannettim 😂😂😂
canım regl olmanı sağlıyor rahim içinde ne varsa silip süpürüyor döküyor kistleri temizliyor
ama hamileysen bebiş de gidiyor o yüzden sakıncalı iyice eminim artık hamile olmadığımdan o yüzden içeceğim rahim bi temizlensin regl olayım kendime geleyim
Tarlusal gerçekten kistleri temizliyor mu ¿ ben kistten Dolayı adet olamadım kullandım oldum et parçası gibi bişeyler geldi pıhtı şeklinde . Bu kistlerin temizlendiği anlamına mı gelir

Çok geçmiş olsun canım benim ne diyeceğimi bilemedim böyle bi durumda diyecek bişey kalmıyor üzüldüm
gerçekten senin için hayırlısı böyleymiş demekki... Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın😔 Ben sana epey önce yazmıştım burda adını etiketleyip sordum nasıl olduğunu ama sen cvp yazmayınca inşallah iyidir dedim ☹ siteye girersen yaz oldumu Allah hayırlısını nasip etsin şuanki psikolojini anlıyorum ama Allah'ın kudreti sonsuzdur unutma tek tüple hamile kalanlarda var zamanı gelince Allah her türlü veriyor zaten sen yeterki umutsuz olma inşallah en kısa sürede toparlanırsın umudun daim olsun Allah'a emanet ol ♥
Canım benim ben onu okumamış olabilirim ya, kusuruma bakma 😊🥰, üç doktor da tek tüple gayet rahat hamile kalırsın bu aldığımız tüp dışında hiçbir skntın yok dediler, öyle olunca işin aslı elimden geldiğince doğal yolla olsun diye çalışacağım kuzum, çok teşekkür ederim sana 😊😘

Tarlusal gerçekten kistleri temizliyor mu ¿ ben kistten Dolayı adet olamadım kullandım oldum et parçası gibi bişeyler geldi pıhtı şeklinde . Bu kistlerin temizlendiği anlamına mı gelir
Canım ben de adet söktürücü kist gitmesi için kullandım ve aynen dediğin gibi pıhtısı başta geldi sanırım ondan kaynaklı ama normal bir durum ben de yaşadım çünkü 2,5 cm kistim vardı

Canım ben de adet söktürücü kist gitmesi için kullandım ve aynen dediğin gibi pıhtısı başta geldi sanırım ondan kaynaklı ama normal bir durum ben de yaşadım çünkü 2,5 cm kistim vardı
Peki o şekilde pıhtı gelince kistiniz gitmiş mi oldu . Çok aklıma takılıyor şu kist olayı :(

Back