- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.881
Sen adaçayı içme ya yine de .pilates baya rahatlattı beni sonrasında ılık duş aldım mis gibiyim
ada çayı içeceğim son kez çatlamasına yardımcı olsun
Ay duş aldım şimdi, ama sağ taraf resmen ağrıyor kız. Baya baktım yumurtalık hizası, kasık yani.pilates baya rahatlattı beni sonrasında ılık duş aldım mis gibiyim
ada çayı içeceğim son kez çatlamasına yardımcı olsun
ya sen gebeligin basinda bi diyet miyet bisi yaptiydin bisi olduydu o neydi?
Olucaktır sıkma canınıTabiki hasta oldum canım buralara küstüm arkadaşlarıma küstüm tüm gün kitap okuyorum başka da bişey yapmıyorum yeni yeni giriyorum buraya da
İnşallah canımOlucaktır sıkma canını
ben artık pozitif olacağım yaaa sen de öyle düşün olur muİnşallah canım
Öyle düşündüğüm zamanlar daha çok yıprandım sonucunda canım ya bıraktım saldım artık diyorum hep ama adet gündü gelip çattımı kafam gidiyo yineben artık pozitif olacağım yaaa sen de öyle düşün olur mu
Ya biz öyle deneme meneme konuşmuyoru, dün eşim istedi, ağzı nası sarımsak kokuyodu. Ay dedim içimden çocuk bi ay dahabekleyebirguzelgunler2019 aslında yapsan rahatlardın yogayı ama
dün senin oğlan da burger yediyse kabızlık yapmıştır belki.
migren felaket bir şey yaaa bende de var pilatese başladığımdan beri olmadı ama şükür
aynı benim de öyle solda sancı bağırsaklar tıkanmış hissi zaten yumurtam soldaymış siz yarın falan yine bir deneyin bence bizimkiler daha çatlamadı benimki yarın çatlar belki daha da koyu bugün çünkü yarına açılması lazım
Ay bide ben hergün yapıyorum yoga, ofşste de evde de. Güneşi selamlama serisi var, onu2 tur yapıp da yatıyorum.guzelgunler2019 aslında yapsan rahatlardın yogayı ama
dün senin oğlan da burger yediyse kabızlık yapmıştır belki.
migren felaket bir şey yaaa bende de var pilatese başladığımdan beri olmadı ama şükür
aynı benim de öyle solda sancı bağırsaklar tıkanmış hissi zaten yumurtam soldaymış siz yarın falan yine bir deneyin bence bizimkiler daha çatlamadı benimki yarın çatlar belki daha da koyu bugün çünkü yarına açılması lazım
yaaa çok güzelAy bide ben hergün yapıyorum yoga, ofşste de evde de. Güneşi selamlama serisi var, onu2 tur yapıp da yatıyorum.
Ofiste de ofis sandalyemde aynı serinin ofis versiyonunu yapıyorum.
Ama yoga dersi çok iyi ya!
Kadın dersin yarım saati süper sakin müzikler açıp meditasyon yaptırıyo, işte vucudum çok sağlıklı diye herbir organımızın adını anıp gevşetiyo meditasyondayken fln. Bana çok iyi geliyor o. Aslen derin gevşeme türkçe ses kaydım da var, gebelikte aldığım eğitimden,12 dakika... onu da yapıyorum hergün iki kez..
umarım pozitif olumlamalarla hayattaki isteklerimize kolaylıkla kavuşacağız canım benim
Aynen kuzum zaten ilk ovü denedim o ay kaldım direk5 gün kitledigin ay mi gebe kalmistin?
Kuzum duam seninle haberin olsunKendime gelmedim gelmicem çünkü dile kolay, kalbe değil...bi süre yokum buralarda
Kısmetse ben de yaşarım diyecektim ama şuan hiç içimden gelmedi. Biraz sıkkınım sakınım..Aynen kuzum zaten ilk ovü denedim o ay kaldım direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?