- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.821
valla siz biliyorsunuz o kadar çok istiyorum ki hamile kalmakİçmiceğizmesela almasak içmesek olur bence
Ay inşallah Rabbim kucağını bos bırakmasın kıyamam sana balım benim olacakkkk eminimvalla siz biliyorsunuz o kadar çok istiyorum ki hamile kalmak
ağzıma sürmem gibi geliyor.
başka hiçbir şey için vazgeçmem sigaradan ama bebeğim her şeye değer.
daha ona oda yapıcam ben teyzesi
beşik alıcam ciciler alıcam
sen kızçenin ismine karar verdin miAy inşallah Rabbim kucağını bos bırakmasın kıyamam sana balım benim olacakkkk eminim
Yok kız isimsiz kaldı bizim kızçesen kızçenin ismine karar verdin mi
dur özelden yazayım sanaYok kız isimsiz kaldı bizim kızçe
Özelim oldur özelden yazayım sana
bu gece daha fazla özeli olmak istemiyorum kimseninÖzelim ol
Hadi ya, hiç bilmiyorum ben bunları ya.Kuzum ben bugün bir test daha yaptim siliklesmis. Lh vucutta yumurtayi catlatmak amaciyla artiyor 1 2 gün artiştan sonra yumurta catlasin catlamasin düşüşe geciyor bence. Cünkü daha öncedende aynisini yasadim. Yumurtlama zamaninda agri ve akinti iyiye işaret demekki yumurta catlamis oluyor. Catlayacak yumurtanin boyutuda önemli mesela benim bir seferinde 2 tane 24mm yumurtam gelisti doktor harika dedi ama catlamayip 30mm e kadar büyüyüp öyle catladilar tabi 30mm olan yumurta kalitesizlesmis oluyor.
Ya bişi diyim mi? Bensabah idrarıyla yapınca hep daha açık renk gördüm desem?Of ya
O sabah yaptığım demek ki hiç koyulaşmadı sol yumurtalığımda ağrı başladı ama akıntı hala başlamadı yumurtlamıycam galiba
Demedin mi pik oldum doğru yatağapikim tavan
kocam maç izliyor misafirlerle.
herkes gitti şimdi de diyor ki yapasım yok
O espiriyi yapacaktım tam, sen zaten göstermişsin bilepik olduğu testi gösterdim soğudu
ben beceremiyorum öyle şeyleri komik oluyormuşum
Kilocuk derken ironi mi yaptın kızYok cnm bende odem henuz olusmadi sadece 13 kilocuk aldim. Ama tuz sifir kullanigorum.bide bol bol su iciyorum belki ondandir.ins odem olusmaz.
Kız o iş öyle değilmiş. Erkek gerilince sperm gelmryebiliyomuş, her menide sperm yokmuş bi de...İşini görsün yeter
Kıyamam sana ama gelmişsindir artık kendine demi moralleri bozmak yok ona göreAdet dönemi keyifsizliği
Bir an benim adam aklıma geldipikim tavan
kocam maç izliyor misafirlerle.
herkes gitti şimdi de diyor ki yapasım yok
Ahhhh o sigara yok mu canimdi. Zorla ayirdilar bizi.peki sigarayı ne yapacağız?
Yok cnm o benim gercegim olduKilocuk derken ironi mi yaptın kız
4 -5 kilo aldim sdce der gibi yazmissin da:)Yok cnm o benim gercegim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?