- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.261
Aslında bizimki daha çok yeni 9 aylık evliyim 3 ay denedik olmadı, olmayınca doktora gittim bende önceden enfeksiyon vardı yani 4-5 yıldır sanırım üni de yurtta kaptım. Onu düşünerek gittim fakat ASCUS diye ne olduğunu bilmediğim bişey çıktı 3 ilaç ve folik asit verdi doktor bir ay ilişki yasaktı ondan sonraki ilk ay bu aydı işte o ayı geçince bu 4. Deneme oluyor ama galiba adet olacağım gibime geliyor. Bu ayda ne kürler hacamatlar yaptırmıştım ama nasip olmayınca olmuyor sanırım
Yaa sen bana sordukça ben çok mutlu oluyorummCanımmm ne durumdasınnnn
Hep ilk idrarda deniyor ya acaba yarın mı yapsanEşim 2 tane almış test kızlar birini yapsam idrarı 4 saat tutupta mı yapmam gerekiyo ki bugun bat günümdü tuvaletim var en son 1 2 saat önce gitmiştim cok su içmesemde cok sık tuvalete cıkıyom
Eşim 2 tane almış test kızlar birini yapsam idrarı 4 saat tutupta mı yapmam gerekiyo ki bugun bat günümdü tuvaletim var en son 1 2 saat önce gitmiştim cok su içmesemde cok sık tuvalete cıkıyom
2 tane ya bende sipariş etmiştim oda yarın bigun gelir bi tanesini ondan şimdi mi yapsam dedim
İnşallah canım elim gitmiyo inan ama bi yandanda meraktan deliricemSonucunu merakla bekliyorum inşaallah çıkar
hadi haber ver bize deİnşallah canım elim gitmiyo inan ama bi yandanda meraktan deliricem
Yaa sen bana sordukça ben çok mutlu oluyorummşuan aynı canım sabahki kahverengiden sonra kayda değer bi akıntı yok çok şükür inşAllah Ya Rabbim olmazda Ama büyük ihtimalle yarın yada ertesi gün belli olacak
Amin canım benim ya inşallahYaaaa canımmmm benimmmm aklımdan hiç çıkmıyorsunnnn kiiiii
Ah inşaAllah devamı gelmezzzz Güzel Allah'ımmm bebekleee sonuçlandırsınnn aminnnnnnn
O zaman en iyisi kanda baktırmak canım o zaman netleşir. İnşallah bebişin seninledir.Yaptım kızlar hiçbişey cıkmadı 10 dk bekledim 10 dk sonunda gölge gibi bi çizgi flaşla bakınca görünüyo gibi ama cok zor geçen ki test farklı bi markaydı daha belirgin kalın bi çizgiydi hamile değilsem akıntımdaki o iki kere gelen kahverengi lekeler neydi acaba o zaman kafamda deli sorular çıldırıcam
Canım ya senin de ilk gebeliğinde yerleşme kanaması olmuş ya okumuştum başka konularda yanılmıyorsamSonucunu merakla bekliyorum inşaallah çıkar
Aynı adet olcak gibi karnım ağrıyor şuanCanımmm ne durumdasınnnn
benim bariz negatif çıktı ama midem çok hassas. kesin üşüttüm ama işte insan yine de bekliyor belki geç döllenmedir diye kırmızıları da görmedim daha.Aynı adet olcak gibi karnım ağrıyor şuantamda yemek yiyecektik yiyesim kaçtı.
Rezil oldum az evvel. Buraya yazdığımı sanarak yanlış konuya yazmışım ve çok pis azar işittimEki Görüntüle 2254018
Ya aynen ümit etmek güzel ama insanda beklenti olunca sonuç olumsuz okunca daha çok üzülüyor.benim bariz negatif çıktı ama midem çok hassas. kesin üşüttüm ama işte insan yine de bekliyor belki geç döllenmedir diye kırmızıları da görmedim daha.
İnşallah canım benim ya şimdi biraz araştırdım da yerleşme kanamasından en erken 4 5 gün sonra ancak idrarda çıkmaya başlarmış yerleşme kanamasıda ilişkinin 8 11. Günlerinde olurmuş yerleştikten sonra ilk kana geçmeye başlarmış çoğu kişide bi hafta sonrası görmüş idrar testinde çift çizgiyi bende hemen takvime girdim baktım benim o kahverengi lekenin olduğu günden hem 8 gün öncesinde hemde 11gün öncesinde ilişki olmuş bense ilk ilişkiden sayıp hesaplıyodum bakalım birinden biri tutsunda hangisi tutarsa tutsun artık geçen yaptığım teste göre ilk değerlendirdiğimiz gunu baz almıştım o testin markasını hiç görmemiştim daha önce pislik test aldattı beniO zaman en iyisi kanda baktırmak canım o zaman netleşir. İnşallah bebişin seninledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?