- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.281
Bazen yeni üyeler gelip direk konunun üstüne yazıyorlarmış öyle sanmış kusura bakma dedi zaten önemli değil. Peki mesajım hakkında yardımcı olabilecek misinizNiye azar işitiyosun kiiii ne var yani yanlışlık olduysa
Sizde mi şuan yerleşme kanaması yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Peki ağrınız yada belirtiniz var mı ??İnşallah canım benim ya şimdi biraz araştırdım da yerleşme kanamasından en erken 4 5 gün sonra ancak idrarda çıkmaya başlarmış yerleşme kanamasıda ilişkinin 8 11. Günlerinde olurmuş yerleştikten sonra ilk kana geçmeye başlarmış çoğu kişide bi hafta sonrası görmüş idrar testinde çift çizgiyi bende hemen takvime girdim baktım benim o kahverengi lekenin olduğu günden hem 8 gün öncesinde hemde 11gün öncesinde ilişki olmuş bense ilk ilişkiden sayıp hesaplıyodum bakalım birinden biri tutsunda hangisi tutarsa tutsun artık geçen yaptığım teste göre ilk değerlendirdiğimiz gunu baz almıştım o testin markasını hiç görmemiştim daha önce pislik test aldattı benibakalım nasılsa bugun adetim geçti saymaya devam adet olmadıkça hala bi umut var
Bazen yeni üyeler gelip direk konunun üstüne yazıyorlarmış öyle sanmış kusura bakma dedi zaten önemli değil. Peki mesajım hakkında yardımcı olabilecek misiniz
İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki. Ama böyle aylarca yıllarca deneyip hala sabırlı olanları görünce de kendimi suçlu hissetmiyor değilim.K KurkmantoluS kuzum bence sende de var bir şeyler merak ve heyecanla bekliyorum.
Aynen canım hâlâ hasta olmadığına göre umut var demektir. Ben ilk hamileliğimde sık sık test alırdım hepside negatif çıkardı. Bende artık almıcam dedim akışına bıraktım çok sancım ağrım oldu baş ağrım oldu adete 5 kala direkt kanda bakıldı öğrendim.İnşallah canım benim ya şimdi biraz araştırdım da yerleşme kanamasından en erken 4 5 gün sonra ancak idrarda çıkmaya başlarmış yerleşme kanamasıda ilişkinin 8 11. Günlerinde olurmuş yerleştikten sonra ilk kana geçmeye başlarmış çoğu kişide bi hafta sonrası görmüş idrar testinde çift çizgiyi bende hemen takvime girdim baktım benim o kahverengi lekenin olduğu günden hem 8 gün öncesinde hemde 11gün öncesinde ilişki olmuş bense ilk ilişkiden sayıp hesaplıyodum bakalım birinden biri tutsunda hangisi tutarsa tutsun artık geçen yaptığım teste göre ilk değerlendirdiğimiz gunu baz almıştım o testin markasını hiç görmemiştim daha önce pislik test aldattı benibakalım nasılsa bugun adetim geçti saymaya devam adet olmadıkça hala bi umut var
Benim 1 nisan günü adet sancısı gibi ağrım oldu batmalar oldu sol kasığımda damar kasılıyo gibi oldu iğne batırıyolar gibi baya,acıdı gecede bi kere normal akıntının içerisinde ince damar gibi kahverengi leke vardı tırnak kadar anca ama baktım hatta başka bişey mi diye kahverengi lekeydi sabah kalktığımda ağrılarım geçmişti normal akıntım vardı öğlen tekrar aynı şekilde aynı miktarda akıntı içinde ince damar gibi kahverengi leke vardı sonra bi dahada olmadı bugun 3 nisan adet günüm hiç ağrım sızım yok gelen gidende yokSizde mi şuan yerleşme kanaması yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Peki ağrınız yada belirtiniz var mı ??
ben de öyleyim evet belki daha bir yıl bile olmadı bizim ama insan bari silik çizgi falan görür ne zaman test yapsam kocaman bir negatif ayrıca aşılamalar bir ton göbekten iğneler falan üzüyor baya.İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki. Ama böyle aylarca yıllarca deneyip hala sabırlı olanları görünce de kendimi suçlu hissetmiyor değilim.
kusura bakmayın kaçırmış olabilirim ama test yaptınız mı bugün hiç? bat günü negatif olup geç döllenmeden umutlanasım geliyorBenim 1 nisan günü adet sancısı gibi ağrım oldu batmalar oldu sol kasığımda damar kasılıyo gibi oldu iğne batırıyolar gibi baya,acıdı gecede bi kere normal akıntının içerisinde ince damar gibi kahverengi leke vardı tırnak kadar anca ama baktım hatta başka bişey mi diye kahverengi lekeydi sabah kalktığımda ağrılarım geçmişti normal akıntım vardı öğlen tekrar aynı şekilde aynı miktarda akıntı içinde ince damar gibi kahverengi leke vardı sonra bi dahada olmadı bugun 3 nisan adet günüm hiç ağrım sızım yok gelen gidende yok
İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki. Ama böyle aylarca yıllarca deneyip hala sabırlı olanları görünce de kendimi suçlu hissetmiyor değilim.
Hmm inşallah hamilesinizdirBenim 1 nisan günü adet sancısı gibi ağrım oldu batmalar oldu sol kasığımda damar kasılıyo gibi oldu iğne batırıyolar gibi baya,acıdı gecede bi kere normal akıntının içerisinde ince damar gibi kahverengi leke vardı tırnak kadar anca ama baktım hatta başka bişey mi diye kahverengi lekeydi sabah kalktığımda ağrılarım geçmişti normal akıntım vardı öğlen tekrar aynı şekilde aynı miktarda akıntı içinde ince damar gibi kahverengi leke vardı sonra bi dahada olmadı bugun 3 nisan adet günüm hiç ağrım sızım yok gelen gidende yok
1 nisanda yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı az önce yaptım negatif cıktı biraz araştırdım işte lekelenmeden en erken 4 5gün sonra idrara geçmeye başlarmış hcg canımkusura bakmayın kaçırmış olabilirim ama test yaptınız mı bugün hiç? bat günü negatif olup geç döllenmeden umutlanasım geliyor
İnşallah canım inan bi kendim için değil her zaman hepimiz,için dua ediyorum inşallah hayırlsıyla güzel haberleri alırız tez zamandaHmm inşallah hamilesinizdir❤ benimde şuan adet olmuş gibi karnım ağrıyor da inşallah olmammm
Ahhh o silik çizgiyi görsemmm ne yaparım acababen de öyleyim evet belki daha bir yıl bile olmadı bizim ama insan bari silik çizgi falan görür ne zaman test yapsam kocaman bir negatif ayrıca aşılamalar bir ton göbekten iğneler falan üzüyor baya.
Hangi konuya yazmişsınRezil oldum az evvel. Buraya yazdığımı sanarak yanlış konuya yazmışım ve çok pis azar işittimEki Görüntüle 2254018
Merhaba canım kilom biraz var 70 kiloyum öbür doğumdan kaldi hâlâ veremedimyaş 25 pko için daha bir şey yapmadım ameliyat falan olmuştum yeni yeni toparladım bu aydan itibaren başladık.
Yani orası da öyle tabi. Ama ilk evlendiğim de millet işte yok mu bebek falan dediğin de Allah korusun 2-3 yıl düşünmüyorum demiştim acaba büyük mü konuştumNe alakaa kızzz ☺ Bir zamanlar bende 9 aylık evliydim ve olmuyordu. Aha noldu geçti mi 6 seneSende çabalayacaksın tabikiii tevekkül ederekkk. Ne kadar erken o kadar iyi ☺☺☺
Allah razı olsun arkadaşım inşallah her isteyenin dileyenin gönlündeki olsunİnşallah canım inan bi kendim için değil her zaman hepimiz,için dua ediyorum inşallah hayırlsıyla güzel haberleri alırız tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?