• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim ya şimdi biraz araştırdım da yerleşme kanamasından en erken 4 5 gün sonra ancak idrarda çıkmaya başlarmış yerleşme kanamasıda ilişkinin 8 11. Günlerinde olurmuş yerleştikten sonra ilk kana geçmeye başlarmış çoğu kişide bi hafta sonrası görmüş idrar testinde çift çizgiyi bende hemen takvime girdim baktım benim o kahverengi lekenin olduğu günden hem 8 gün öncesinde hemde 11gün öncesinde ilişki olmuş bense ilk ilişkiden sayıp hesaplıyodum bakalım birinden biri tutsunda hangisi tutarsa tutsun artık geçen yaptığım teste göre ilk değerlendirdiğimiz gunu baz almıştım o testin markasını hiç görmemiştim daha önce pislik test aldattı beni :KK48:bakalım nasılsa bugun adetim geçti saymaya devam adet olmadıkça hala bi umut var
Sizde mi şuan yerleşme kanaması yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Peki ağrınız yada belirtiniz var mı ??

Bazen yeni üyeler gelip direk konunun üstüne yazıyorlarmış öyle sanmış kusura bakma dedi zaten önemli değil. Peki mesajım hakkında yardımcı olabilecek misiniz ☺️☺️☺️

Aa tamam o zaman hallolsun yeter ki :)

Canım daha koyu çıkıp çıkmamasına takılma. Bu günleri değerlendir sen 😍

İnşallah canım benim ya şimdi biraz araştırdım da yerleşme kanamasından en erken 4 5 gün sonra ancak idrarda çıkmaya başlarmış yerleşme kanamasıda ilişkinin 8 11. Günlerinde olurmuş yerleştikten sonra ilk kana geçmeye başlarmış çoğu kişide bi hafta sonrası görmüş idrar testinde çift çizgiyi bende hemen takvime girdim baktım benim o kahverengi lekenin olduğu günden hem 8 gün öncesinde hemde 11gün öncesinde ilişki olmuş bense ilk ilişkiden sayıp hesaplıyodum bakalım birinden biri tutsunda hangisi tutarsa tutsun artık geçen yaptığım teste göre ilk değerlendirdiğimiz gunu baz almıştım o testin markasını hiç görmemiştim daha önce pislik test aldattı beni :KK48:bakalım nasılsa bugun adetim geçti saymaya devam adet olmadıkça hala bi umut var
Aynen canım hâlâ hasta olmadığına göre umut var demektir. Ben ilk hamileliğimde sık sık test alırdım hepside negatif çıkardı. Bende artık almıcam dedim akışına bıraktım çok sancım ağrım oldu baş ağrım oldu adete 5 kala direkt kanda bakıldı öğrendim. :KK28:

Sizde mi şuan yerleşme kanaması yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Peki ağrınız yada belirtiniz var mı ??
Benim 1 nisan günü adet sancısı gibi ağrım oldu batmalar oldu sol kasığımda damar kasılıyo gibi oldu iğne batırıyolar gibi baya,acıdı gecede bi kere normal akıntının içerisinde ince damar gibi kahverengi leke vardı tırnak kadar anca ama baktım hatta başka bişey mi diye kahverengi lekeydi sabah kalktığımda ağrılarım geçmişti normal akıntım vardı öğlen tekrar aynı şekilde aynı miktarda akıntı içinde ince damar gibi kahverengi leke vardı sonra bi dahada olmadı bugun 3 nisan adet günüm hiç ağrım sızım yok gelen gidende yok

İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki. Ama böyle aylarca yıllarca deneyip hala sabırlı olanları görünce de kendimi suçlu hissetmiyor değilim. 😣
ben de öyleyim evet belki daha bir yıl bile olmadı bizim ama insan bari silik çizgi falan görür ne zaman test yapsam kocaman bir negatif ayrıca aşılamalar bir ton göbekten iğneler falan üzüyor baya.

Benim 1 nisan günü adet sancısı gibi ağrım oldu batmalar oldu sol kasığımda damar kasılıyo gibi oldu iğne batırıyolar gibi baya,acıdı gecede bi kere normal akıntının içerisinde ince damar gibi kahverengi leke vardı tırnak kadar anca ama baktım hatta başka bişey mi diye kahverengi lekeydi sabah kalktığımda ağrılarım geçmişti normal akıntım vardı öğlen tekrar aynı şekilde aynı miktarda akıntı içinde ince damar gibi kahverengi leke vardı sonra bi dahada olmadı bugun 3 nisan adet günüm hiç ağrım sızım yok gelen gidende yok
kusura bakmayın kaçırmış olabilirim ama test yaptınız mı bugün hiç? bat günü negatif olup geç döllenmeden umutlanasım geliyor

İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki. Ama böyle aylarca yıllarca deneyip hala sabırlı olanları görünce de kendimi suçlu hissetmiyor değilim. 😣

Ne alakaa kızzz ☺️ Bir zamanlar bende 9 aylık evliydim ve olmuyordu. Aha noldu geçti mi 6 sene 🤣 Sende çabalayacaksın tabikiii tevekkül ederekkk. Ne kadar erken o kadar iyi ☺️☺️☺️

Hmm inşallah hamilesinizdir 🤲❤️ benimde şuan adet olmuş gibi karnım ağrıyor da inşallah olmammm🙏🏻

kusura bakmayın kaçırmış olabilirim ama test yaptınız mı bugün hiç? bat günü negatif olup geç döllenmeden umutlanasım geliyor
1 nisanda yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı az önce yaptım negatif cıktı biraz araştırdım işte lekelenmeden en erken 4 5gün sonra idrara geçmeye başlarmış hcg canım

ben de öyleyim evet belki daha bir yıl bile olmadı bizim ama insan bari silik çizgi falan görür ne zaman test yapsam kocaman bir negatif ayrıca aşılamalar bir ton göbekten iğneler falan üzüyor baya.
Ahhh o silik çizgiyi görsemmm ne yaparım acaba ☺️Ben sadece ovulasyon da görebiliyorum onu 🤪🤪

ben de 25 yaşımda 70 kg yum. diyet yapıyorum bu ara ameliyat olmadım doktor ileri pko olanları mı ediyor ameliyat?
Merhaba canım kilom biraz var 70 kiloyum öbür doğumdan kaldi hâlâ veremedim 😔yaş 25 pko için daha bir şey yapmadım ameliyat falan olmuştum yeni yeni toparladım bu aydan itibaren başladık.

Ne alakaa kızzz ☺ Bir zamanlar bende 9 aylık evliydim ve olmuyordu. Aha noldu geçti mi 6 sene 🤣 Sende çabalayacaksın tabikiii tevekkül ederekkk. Ne kadar erken o kadar iyi ☺☺☺
Yani orası da öyle tabi. Ama ilk evlendiğim de millet işte yok mu bebek falan dediğin de Allah korusun 2-3 yıl düşünmüyorum demiştim acaba büyük mü konuştum 🤔🤔

İnşallah canım inan bi kendim için değil her zaman hepimiz,için dua ediyorum inşallah hayırlsıyla güzel haberleri alırız tez zamanda 🤲💗
Allah razı olsun arkadaşım inşallah her isteyenin dileyenin gönlündeki olsun 💖💖

Back