• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman aynı zamanlarda hamile kalmışız ne güzel😍 benim tahminime göre 13-14 Mart kaldım 🤭
Beklediğim adet günüm 28 Mart olduğu için öyle hesapladım

Değerin çok iyi çıkmış ama maşaAllah 😍 Rabbim hayırlı şekilde artmasını nasip etsinnn 😍😍😍

Eski düzenime göre benimde 19unda kalmış olmam gerekiyor ama yaptığım kürden dolayı erken de yumurtlama olabilir diye emin değilim :)

Değerin çok iyi çıkmış ama maşaAllah 😍 Rabbim hayırlı şekilde artmasını nasip etsinnn 😍😍😍

Eski düzenime göre benimde 19unda kalmış olmam gerekiyor ama yaptığım kürden dolayı erken de yumurtlama olabilir diye emin değilim :)

Amin canım hep beraber inşaallah seninkide düzenli artar🤲 belirtin varmı şuan peki?
Bende bişey yok sadece şişkinlik gaz oluyor o kadar🤭 aman maaşallah diyeyim şimdilik böyle tabi ama ilkinde göğüs ağrılarım çok olmuştu

Bendede aşırı dalgınlık var yemeği az kalsın yakcakmışım kızlar bi kesinleşseydi belirti yazmaya utanıyorum ya negatif çıkarsa diye:110::olamaz::KK70:

Amin canım hep beraber inşaallah seninkide düzenli artar🤲 belirtin varmı şuan peki?
Bende bişey yok sadece şişkinlik gaz oluyor o kadar🤭 aman maaşallah diyeyim şimdilik böyle tabi ama ilkinde göğüs ağrılarım çok olmuştu

Benimde otururken kalkarken sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor ve sancı giriyor bazen. O esnada sağ göğsüme de ağrı saplanıyor.Onun dışında aşırı iştahsızlık ve durgunluk var. Hamdolsun inşaAllah hep güzel geçer gebeliğimizzz canımmm yaaa😍😍🤭

Benimde otururken kalkarken sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor ve sancı giriyor bazen. O esnada sağ göğsüme de ağrı saplanıyor.Onun dışında aşırı iştahsızlık ve durgunluk var. Hamdolsun inşaAllah hep güzel geçer gebeliğimizzz canımmm yaaa😍😍🤭

Amin inşaAllah canım 💗 hele o bulantılar öğürmeler hamileliği zehir ediyor resmen
İnşaAllah bu sefer olmaz sende yaşamazsın 🤲

İnşaAllah yazarsın ya💗 üzülme canım gün doğmadan neler doğar
Çok şükürki bi prensesin var
Yine olur 😉
İnşallah canım. :110: 2 gündür bayağı ağrım vardı bugün sabahtan var gibiydi geçti şimdi ağrım yok yumurtlama dönemim geçmemiştir dimi bugün ve yarın değerlendirsem tutma ihtimali var mı? :KK51::KK12:

Kuzum sen kan verdinmi idrarda pozitif çıktı mı?
Kan vermedim ama 1 nisanda silik çizgi çıkmıştı sonrada yerleşme kanaması gibi lekenmem oldu geçti bekliyorum hala eşimin test almasını netten de sipariş ettim ama daha onaylandı mesajı bile gelmedi

Back