• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim 2 tane almış test kızlar birini yapsam idrarı 4 saat tutupta mı yapmam gerekiyo ki bugun bat günümdü tuvaletim var en son 1 2 saat önce gitmiştim cok su içmesemde cok sık tuvalete cıkıyom

Aslında bizimki daha çok yeni 9 aylık evliyim 3 ay denedik olmadı, olmayınca doktora gittim bende önceden enfeksiyon vardı yani 4-5 yıldır sanırım üni de yurtta kaptım. Onu düşünerek gittim fakat ASCUS diye ne olduğunu bilmediğim bişey çıktı 3 ilaç ve folik asit verdi doktor bir ay ilişki yasaktı ondan sonraki ilk ay bu aydı işte o ayı geçince bu 4. Deneme oluyor ama galiba adet olacağım gibime geliyor. Bu ayda ne kürler hacamatlar yaptırmıştım ama nasip olmayınca olmuyor sanırım 😏😏

Canımmm ne durumdasınnnn

Canımmm ne durumdasınnnn
Yaa sen bana sordukça ben çok mutlu oluyorumm 😀😀😍 şuan aynı canım sabahki kahverengiden sonra kayda değer bi akıntı yok çok şükür inşAllah Ya Rabbim olmazda 🤲🤲🙏🏻 Ama büyük ihtimalle yarın yada ertesi gün belli olacak 😋

Eşim 2 tane almış test kızlar birini yapsam idrarı 4 saat tutupta mı yapmam gerekiyo ki bugun bat günümdü tuvaletim var en son 1 2 saat önce gitmiştim cok su içmesemde cok sık tuvalete cıkıyom
Hep ilk idrarda deniyor ya acaba yarın mı yapsan 🤔🤔

Bence şimdi yap canım varsa çıkar ben sabahı bile beklemedim hemde akşam yapmıştım varsa silikde olsa çıkar sen bilirsin tabi

2 tane ya bende sipariş etmiştim oda yarın bigun gelir bi tanesini ondan şimdi mi yapsam dedim :KK48:

Yaa sen bana sordukça ben çok mutlu oluyorumm 😀😀😍 şuan aynı canım sabahki kahverengiden sonra kayda değer bi akıntı yok çok şükür inşAllah Ya Rabbim olmazda 🤲🤲🙏🏻 Ama büyük ihtimalle yarın yada ertesi gün belli olacak 😋

Yaaaa canımmmm benimmmm aklımdan hiç çıkmıyorsunnnn kiiiii 🙃🙃🙃🙃🙃

Ah inşaAllah devamı gelmezzzz Güzel Allah'ımmm bebekleee sonuçlandırsınnn aminnnnnnn🙃

Yaaaa canımmmm benimmmm aklımdan hiç çıkmıyorsunnnn kiiiii 🙃🙃🙃🙃🙃

Ah inşaAllah devamı gelmezzzz Güzel Allah'ımmm bebekleee sonuçlandırsınnn aminnnnnnn🙃
Amin canım benim ya inşallah 😍😍😍şuan sağ kasığımda iyice bi sancı var ama anlayamıyorum ki adet sancısı mı başka bişey mi. Kafayı yiyorum galiba git gide 🤪🤪

Yaptım kızlar hiçbişey cıkmadı 10 dk bekledim 10 dk sonunda gölge gibi bi çizgi flaşla bakınca görünüyo gibi ama cok zor geçen ki test farklı bi markaydı daha belirgin kalın bi çizgiydi hamile değilsem akıntımdaki o iki kere gelen kahverengi lekeler neydi acaba o zaman kafamda deli sorular çıldırıcam :confused::KK23:

Yaptım kızlar hiçbişey cıkmadı 10 dk bekledim 10 dk sonunda gölge gibi bi çizgi flaşla bakınca görünüyo gibi ama cok zor geçen ki test farklı bi markaydı daha belirgin kalın bi çizgiydi hamile değilsem akıntımdaki o iki kere gelen kahverengi lekeler neydi acaba o zaman kafamda deli sorular çıldırıcam :confused::KK23:
O zaman en iyisi kanda baktırmak canım o zaman netleşir. İnşallah bebişin seninledir. :KK25:

Rezil oldum az evvel. Buraya yazdığımı sanarak yanlış konuya yazmışım ve çok pis azar işittim :(
Screenshot_20190403-200708.jpg

benim bariz negatif çıktı ama midem çok hassas. kesin üşüttüm ama işte insan yine de bekliyor belki geç döllenmedir diye kırmızıları da görmedim daha.
Ya aynen ümit etmek güzel ama insanda beklenti olunca sonuç olumsuz okunca daha çok üzülüyor. 😏😏 inşallah seninkisi geç döllenme falandır🤲

O zaman en iyisi kanda baktırmak canım o zaman netleşir. İnşallah bebişin seninledir. :KK25:
İnşallah canım benim ya şimdi biraz araştırdım da yerleşme kanamasından en erken 4 5 gün sonra ancak idrarda çıkmaya başlarmış yerleşme kanamasıda ilişkinin 8 11. Günlerinde olurmuş yerleştikten sonra ilk kana geçmeye başlarmış çoğu kişide bi hafta sonrası görmüş idrar testinde çift çizgiyi bende hemen takvime girdim baktım benim o kahverengi lekenin olduğu günden hem 8 gün öncesinde hemde 11gün öncesinde ilişki olmuş bense ilk ilişkiden sayıp hesaplıyodum bakalım birinden biri tutsunda hangisi tutarsa tutsun artık geçen yaptığım teste göre ilk değerlendirdiğimiz gunu baz almıştım o testin markasını hiç görmemiştim daha önce pislik test aldattı beni :KK48:bakalım nasılsa bugun adetim geçti saymaya devam adet olmadıkça hala bi umut var

Back