Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm benim adetimin biteli bi hafta oldu ama dünden beridir aşırı ağıran göğüs ağrım var sence bi doktora gitsem mi ya korkmaya başladım

Ilk defa mı oluyor canım? Hani yumurtlama dönemlerindede oluyormu? Bir ihtimal belki ondan olabilir aşırı ağrıması da normal değil tabi eğer devam ederse bi görün bence
Sadece ağrı mı şişkinlik de varmı

Kan vermedim ama 1 nisanda silik çizgi çıkmıştı sonrada yerleşme kanaması gibi lekenmem oldu geçti bekliyorum hala eşimin test almasını netten de sipariş ettim ama daha onaylandı mesajı bile gelmedi

Hadi inşaallah vardır canım ya Rabbim umduğunu kavuştursun benim ilk hamileliğmdede yerleşme kanaması olmuştu
Eşin bugün eczaneden getirsin bi test çok merak ettim bende

Normalde geçen ayda yumurtlama takibi yaptım hatta sürekli göğüslerimi kontrol ettim baya sonrasında ağırma olmuştu ama dün akşam hele gece baya bi ağrı hafif şişme oldu hala da ağırıyor aynı adete yakın ağıran dönem gibi yumurtlama dönemindeyim şuan vücudum mu değişti acaba

Hadi inşaallah vardır canım ya Rabbim umduğunu kavuştursun benim ilk hamileliğmdede yerleşme kanaması olmuştu
Eşin bugün eczaneden getirsin bi test çok merak ettim bende
Nasıl bi kanamaydı canım peki al dedim ama inşallah alır

İnşallah canım. 2 gündür bayağı ağrım vardı bugün sabahtan var gibiydi geçti şimdi ağrım yok yumurtlama dönemim geçmemiştir dimi bugün ve yarın değerlendirsem tutma ihtimali var mı?

İnşaAllah geçmemiştir canım dün denediyseniz daha çok ihtimal yükselir ama farz edelim bugün yumurtlaman oldu
Bir an evvel ilişki olmalı çünkü yumurta sadece 24 saat canlı kalabiliyor
Sen bugün ve yarın dene

Ay inşallah canım yaa öncekiler tutmuştur belki birde o ihtimal var. Hayırlısı

Nasıl bi kanamaydı canım peki al dedim ama inşallah alır

Benim kanamam adetimin 34.günü gelmişti peçetede baktım açık kırmızı kan ama tam kırmızıydı rengi koyu değil öyle ama pembe falan değil hani parmağını kesersinde açık kırmızı kan akarya öyle... Dedim tamam adet oldum sandım aynı gün 2.defa kanlı leke geldi sonra kesildi ilk defa başıma gelmişti ama belki adet gelir diye bekledim gelmedi 4 gün sonra kopkoyu çift çizgi... Aslında lekenin geldiği günde test yapsaydım silik çıkardı heralde. Senin nasıl oldu?

Benim normal akıntının içinde ince damar gibi tırnak kadar kahverengilik vardı iki kere oldu bi dahada olmadı

Benim normal akıntının içinde ince damar gibi tırnak kadar kahverengilik vardı iki kere oldu bi dahada olmadı

Hmm.... Bazı kişilerde kahverengi de olabiliyormuş vardır inşaallah dua edelim
Hemen test yapki net belli olsun ne olduğu varsa zaten çizgi koyulaşmıştır

Merhaba canım kilom biraz var 70 kiloyum öbür doğumdan kaldi hâlâ veremedim yaş 25 pko için daha bir şey yapmadım ameliyat falan olmuştum yeni yeni toparladım bu aydan itibaren başladık.

Hmm.... Bazı kişilerde kahverengi de olabiliyormuş vardır inşaallah dua edelim
Hemen test yapki net belli olsun ne olduğu varsa zaten çizgi koyulaşmıştır
Aynen eşim test alıverse yapıcam ama ona laf anlatıp aldırmakta mesele o yuzden kendimde sipariş ettim netten garanti o almazsa 3 4 gün sonra zaten testim gelir

Aynen eşim test alıverse yapıcam ama ona laf anlatıp aldırmakta mesele o yuzden kendimde sipariş ettim netten garanti o almazsa 3 4 gün sonra zaten testim gelir

Senin eczaneye gitme şansın yokmu canım ama çocukların vardı dimi bu arada seni tebrik ediyorum 2 küçük çocuğunla tek başına 3.ye cesaret etmen büyük başarı
Maaşallah sana

Senin eczaneye gitme şansın yokmu canım ama çocukların vardı dimi bu arada seni tebrik ediyorum 2 küçük çocuğunla tek başına 3.ye cesaret etmen büyük başarı
Maaşallah sana
Dediğin gibi işte benimde kalbime bi düştü o zamandan beridir istiyorum yoksa öyle bi niyetim yoktu rabbim önce kalbime düşürdü inşaşlah nasip ederde sanki kendimi eksik gibi hissediyorum inan sanki bebeğim doğmuşta çok uzaklardaymış 3. Varmışta göremiyomuşum gibi bi hasret var içimde anlatılamaz bişey o yuzden istiyorum o olursa tamamlanıcam sanki gözlerim hep onu arıyo 2 sinin yanında cok değişik bişey

Maaşallah sana
Eczane cok uzak yayan gitme gibi bi şansım yok o yuzden mecbur bekliyorum

Bende ikinci yi istiyorum diye gittim doktora femara verdi iki ay kullandım çatlatma iğnesi ne gerek olmadan yumurta çatlamıştı diye çatlatma iğnesi vermedi ama olmadı üç ay demişti ama üçüncü ay vaz geçtim hormon tahlilleri iyi dedi ve ultrason da da bir problem yok dediği için ilaç kullanmaktan vaz geçtim bir süre ilaçsız denemeye karar verdim ama sana kullan yada kullanma diyemem canım sen bilirsin düşün tart karar ver bir problem varsa ona göre düşün

Ne güzel...miniğin inşaAllah seninledir
Bendede bu ay bu istek ağır bastı Allah dilemedikçe bizde dileyemezdik tabi....
İnşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…