- 14 Mart 2018
- 3.445
- 3.638
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.221
Cidden Şubat mı demişim pardon valla bu aralar kafam gidik zaten
Ayyy bende 10,13,15 ve 19 bu tarihlerden biri
benim gibi 9 mart batlı ve pkolu biri daha :)) hoşgeldin canım. yaş kaç? kilon var mi neler yapiyosun pko için.Kızlar beni de alın aranızaben de pko var bu ay başladık çalışmalara en son 9 martta adet gördüm ama aşırı düzensiz bir daha ne zaman görürüm Allah bilir
Takvimi açıp dediklerini düşündüm yahuuu. Allah Allah 5 gün ne alaka o zaman diyorummm kendi kendime
O zaman aynı zamanlarda hamile kalmışız ne güzelbenim tahminime göre 13-14 Mart kaldım
Beklediğim adet günüm 28 Mart olduğu için öyle hesapladım
Ayyy bende 10,13,15 ve 19 bu tarihlerden biri
Ay ben günlerimi de yanlış yazmışım
9, 12 ve 15 martta olmuştu
Değerin çok iyi çıkmış ama maşaAllahRabbim hayırlı şekilde artmasını nasip etsinnn
Eski düzenime göre benimde 19unda kalmış olmam gerekiyor ama yaptığım kürden dolayı erken de yumurtlama olabilir diye emin değilim :)
Amin canım hep beraber inşaallah seninkide düzenli artarbelirtin varmı şuan peki?
Bende bişey yok sadece şişkinlik gaz oluyor o kadaraman maaşallah diyeyim şimdilik böyle tabi ama ilkinde göğüs ağrılarım çok olmuştu
Bendede aşırı dalgınlık var yemeği az kalsın yakcakmışım kızlar bi kesinleşseydi belirti yazmaya utanıyorum ya negatif çıkarsa diye
Acaba birkaç gün sonra bende burada hamileyim diye yazabilecek miyim?
Benimde otururken kalkarken sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor ve sancı giriyor bazen. O esnada sağ göğsüme de ağrı saplanıyor.Onun dışında aşırı iştahsızlık ve durgunluk var. Hamdolsun inşaAllah hep güzel geçer gebeliğimizzz canımmm yaaa
İnşallah canım.İnşaAllah yazarsın yaüzülme canım gün doğmadan neler doğar
Çok şükürki bi prensesin var
Yine olur
Amin inşaAllah canımhele o bulantılar öğürmeler hamileliği zehir ediyor resmen
İnşaAllah bu sefer olmaz sende yaşamazsın
Kan vermedim ama 1 nisanda silik çizgi çıkmıştı sonrada yerleşme kanaması gibi lekenmem oldu geçti bekliyorum hala eşimin test almasını netten de sipariş ettim ama daha onaylandı mesajı bile gelmediKuzum sen kan verdinmi idrarda pozitif çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?