Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman aynı zamanlarda hamile kalmışız ne güzel benim tahminime göre 13-14 Mart kaldım
Beklediğim adet günüm 28 Mart olduğu için öyle hesapladım

Değerin çok iyi çıkmış ama maşaAllah Rabbim hayırlı şekilde artmasını nasip etsinnn

Eski düzenime göre benimde 19unda kalmış olmam gerekiyor ama yaptığım kürden dolayı erken de yumurtlama olabilir diye emin değilim :)

Amin canım hep beraber inşaallah seninkide düzenli artar belirtin varmı şuan peki?
Bende bişey yok sadece şişkinlik gaz oluyor o kadar aman maaşallah diyeyim şimdilik böyle tabi ama ilkinde göğüs ağrılarım çok olmuştu

Bendede aşırı dalgınlık var yemeği az kalsın yakcakmışım kızlar bi kesinleşseydi belirti yazmaya utanıyorum ya negatif çıkarsa diye

Benimde otururken kalkarken sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor ve sancı giriyor bazen. O esnada sağ göğsüme de ağrı saplanıyor.Onun dışında aşırı iştahsızlık ve durgunluk var. Hamdolsun inşaAllah hep güzel geçer gebeliğimizzz canımmm yaaa

Amin inşaAllah canım hele o bulantılar öğürmeler hamileliği zehir ediyor resmen
İnşaAllah bu sefer olmaz sende yaşamazsın

İnşaAllah yazarsın ya üzülme canım gün doğmadan neler doğar
Çok şükürki bi prensesin var
Yine olur
İnşallah canım. 2 gündür bayağı ağrım vardı bugün sabahtan var gibiydi geçti şimdi ağrım yok yumurtlama dönemim geçmemiştir dimi bugün ve yarın değerlendirsem tutma ihtimali var mı?

Kuzum sen kan verdinmi idrarda pozitif çıktı mı?
Kan vermedim ama 1 nisanda silik çizgi çıkmıştı sonrada yerleşme kanaması gibi lekenmem oldu geçti bekliyorum hala eşimin test almasını netten de sipariş ettim ama daha onaylandı mesajı bile gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…