- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.181
Ama benim yumurtlama dönemim geçti bu 2.mi ?
Ama bat 17 nisan diyosun 17 nisana 14 gün varya tam yumurtlama zamanı
Bence bugünle yarını mutlaka değerlendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim yumurtlama dönemim geçti bu 2.mi ?
Değerlendireceğim inşallah.Ama bat 17 nisan diyosun 17 nisana 14 gün varya tam yumurtlama zamanı
Ama bat 17 nisan diyosun 17 nisana 14 gün varya tam yumurtlama zamanı
Sen neyaptin canim.doktora gidecektin.
Aynen tek iliski ile hamile kalmistim ama bu sefer 4 aydir ugrasmaktan yoruldum resmen hayal kirikliklari umutlarBenimde sukurler olsun 5yasinda oglum var 3yildir olmuyor.3tane kimyasaldan sonra pirtilasma problemi cikti. Oglumda hic boyle seyler olmamisti
58 kiloyum ama yağlıyım yaa. Selülit problemim var malesefffKaç kilosun canım
aslında geçen temmuzdan beri deniyoruz ama eylülden beri tedavi oluyorum canım sende durumlar nedir?Hmm sigara konusunda bilgim yok ama inşallah olur bu ay Rabbim gönlüne göre versin. Ne kadar süredir istiyordunn bebek
ben bugünden itibaren bırakmaya karar verdim inşallah yapabilirim sen hamile misin şu anBende sigara kullanıyorum hamile kalınca azaltıp bırakıyosun en fazla 10 gün içinde nefsine hakim olamazsan sigara içen hamile kadının karnındaki bebeğin videoları var izlersen bırakırsın
yok canim yumurtlamama baktirdim catlama seviyesine ulasiyor sorun yok ama sorun ne daha bilinmiyor kismet bu ayda umutlarla bekleyecez yapcak bisey yok anlasilanNasip işi canımmm bu. Ama her zaman yumurta kalitemiz aynı olmayabiliyor. Ya da eşlerde sperm azalması yaşanabiliyor. O sebeple gecikebilir. Akrabamızdan bir kadın kızı var ama çocuk istemesine rağmen 10 sene olmadı 2.si... Annesiniz diye olmalı gözüyle bakmayın canımm. Yumurta kalitesi arttıran kür yapmanızı tavsiye ederim
Insallah bir sorun olmasinda dedigin gibi nasibi bekleyimBenimde 2 kızım var 1bucuk yıldır korunmuyoruz hiçbi sorunumda yok çok şükür ama işte nasip vakti gelmedi mi olmuyo inşallah sendede bi sorun yoktur
Aslında bizimki daha çok yeni 9 aylık evliyim 3 ay denedik olmadı, olmayınca doktora gittim bende önceden enfeksiyon vardı yani 4-5 yıldır sanırım üni de yurtta kaptım. Onu düşünerek gittim fakat ASCUS diye ne olduğunu bilmediğim bişey çıktı 3 ilaç ve folik asit verdi doktor bir ay ilişki yasaktı ondan sonraki ilk ay bu aydı işte o ayı geçince bu 4. Deneme oluyor ama galiba adet olacağım gibime geliyor. Bu ayda ne kürler hacamatlar yaptırmıştım ama nasip olmayınca olmuyor sanırımaslında geçen temmuzdan beri deniyoruz ama eylülden beri tedavi oluyorum canım sende durumlar nedir?
ben bugünden itibaren bırakmaya karar verdim inşallah yapabilirim sen hamile misin şu an
hepimiz için hayırlısı olsun üzülme en azından o garip hastalığı yenmişsinAslında bizimki daha çok yeni 9 aylık evliyim 3 ay denedik olmadı, olmayınca doktora gittim bende önceden enfeksiyon vardı yani 4-5 yıldır sanırım üni de yurtta kaptım. Onu düşünerek gittim fakat ASCUS diye ne olduğunu bilmediğim bişey çıktı 3 ilaç ve folik asit verdi doktor bir ay ilişki yasaktı ondan sonraki ilk ay bu aydı işte o ayı geçince bu 4. Deneme oluyor ama galiba adet olacağım gibime geliyor. Bu ayda ne kürler hacamatlar yaptırmıştım ama nasip olmayınca olmuyor sanırım
Bende 47 48 kilo falanım sanırım58 kiloyum ama yağlıyım yaa. Selülit problemim var malesefff
Yok daha yenip yenmediğim belli değil bu ay gidecekyim. Hamile olsaydım gitmezdim onun için sallardımhepimiz için hayırlısı olsun üzülme en azından o garip hastalığı yenmişsin
Dün sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim
Doktor Perşembe gelirsen sonuçlar daha iyi çıkar dedi yarını dört gözle bekliyorum
Değerlerimede doğumdan sonra hiç baktırmamıştım folik asit b12 d vit.falan hepsine bakacaklar inşallah sonuca göre gerekli görürse doktor folik asit verecek kullanmıyorum şuan ama doğal yollardan almaya çalışıyorum mesela birkaç gündür hergün çiğ brokoli yiyorum b12'im geçenki hamileliğimde düşüktü ama o nasıl çıkacak bakalım bide doktor değerinin durumuna göre kadın doğuma gidersin kese için dedi
İnşaallah herşey yolundadır
Insallah daha iyi sonuclarin olsun canimmm.
Herkesin bünyesi farklı canım bak istersen çörek otu bal kürü yap hamile değilsen hem adetini söker hem yumurtlamanı sağlar çok şifalı bi kür çok duydum bu kürle hamile kalanıHadi ya
Herkesin bünyesi farklı canım bak istersen çörek otu bal kürü yap hamile değilsen hem adetini söker hem yumurtlamanı sağlar çok şifalı bi kür çok duydum bu kürle hamile kalanı
Sen hamileyken bi karnın şişer heraldeBende 47 48 kilo falanım sanırım
Amin gülüm Allah razı olsun
Bu ay senin için de hepiniz için de hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum Rabbim'den
Çok sağol canım bi araştırayımHerkesin bünyesi farklı canım bak istersen çörek otu bal kürü yap hamile değilsen hem adetini söker hem yumurtlamanı sağlar çok şifalı bi kür çok duydum bu kürle hamile kalanı