Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy inşaAllah canımmm yaaaaaa. Doktorlar brokoli mercimek kuru fasulye gibi yemeklerde folik asit olduğunu söylüyor ancak tek başına yeterli olmaz, iki canlı olunduğundan dolayı ilaç gerekiyor diyorlar. Senin inşaAllah kan testlerin temiz çıkar arkadaşımmmm.

Bende yarın sağlık ocağında tekrar kan vereceğim. Bakalım değerim artmış mı Çok heyecanlıyımm

Amin inşaAllah canım seninde hayırlı olsuninşaAllah yavrularımız sağlıklıdır
Senin son adetin ne zamandı ilk kanda kaç çıktı değerin?
Bu arada ben folik asiti ilk hamileliğimde 20 gün kullanmıştım kanda referansın üstünde çıkınca doktor bırak daha kullanma dedi
Folik asit vücutta depolanan bir vitamin olduğu için bence hergün gerekli beslenmeylede yeterli olabilir eğer düşük çıkarsa ilaç kullanıcam tabi

Son düzenleme:
Amin inşaAllah canım seninde hayırlı olsuninşaAllah yavrularımız sağlıklıdır
Senin son adetin ne zamandı ilk kanda kaç çıktı değerin?

Adet günüm salı yani dündü. Pazartesi kan verdim adete 1 gün kala. Değerim iyi mi bilmiyorum yaa. Senin kaç çıktı ve ne zaman çıktı canım?

Ayy kaç çıktığını yazmamışımm 67.7 çıktı

Adet günüm salı yani dündü. Pazartesi kan verdim adete 1 gün kala. Değerim iyi mi bilmiyorum yaa. Senin kaç çıktı ve ne zaman çıktı canım?

Kaç çıktı ki? Bende 28 Şubat'ta önce evde idrar testi yapmıştım (adet günümdü o gün 31.günde) çift çizgi çıkınca aynı gün akşam kan verdim 1,5 saat sonra sonuç çıktı 170 çıktı dünde sağlık ocağında verdim 5 günde kaç oldu bende çok merak ediyorum

Maaşallah canım gayet iyi
Ben adet günü yaptırdım sende 1 gün önce
Yani ertesi günde demekki seninde benimki kadar olmuştur aynı günde mi kaldık acaba

Ayyy bilmiyorummm yaaa düşük mü değer iyi miii. Yada arttı mıııı. Nasıl heyecanlı bekleyişlermiş bunlarrr yaaaaa. O çift çizgiyi görünce her şey tamam olur sanıyordum oysaa

Ayyy olabilir gerçektennn dee :)))) Hakikatennn aynı gibi :)

Ayyy sen şubatta gebe kalmışsınn :)) Ben martta kaldım canım :)

Haklısın canım hersey nasip tabi cok met eden oldu bende yapamadım aslında ama bende bu ay griptim hep hergun limonlu bal yapıp içiyodum onunda faydası oldu mu bilmiyorum artık dediğin gibi ama o bu sadece sebeb hersey nasip vakti geldiğinde oluyo

5 gün diyosunn ay mart mı demek istedin yaa benim kafa karıştı :))) Nisandayız şuan :)

Yok kız niye düşük olsun gecikmen olmadan yaptırmışsın gayet iyi bence maaşallah subhanallah şimdi yarın yaptıracaksın aradan 3 gün geçtiğine göre ortalama 210-230 arası olması lazım 180-190 olsa bile yine normal...senin ilk galiba? Öyle canım daha ne heyecanlı bekleyişlerin olacak daha dur sen
Keseyi sonra kalp atışını sonra cinsiyeti bekle beklede bekle baştan sona sabır işi

Evett yaaa ilk gebeliğimmmm. Hayatımın ilk çift çizgileri ve ilk 0.100 değerinden yüksek değerle karşılaşışımmm Çok haklısınnn. Bekleyişler bitmeyecek. Sağlıklı olsunda beklerimmm bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…