- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.201
Dün sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim
Doktor Perşembe gelirsen sonuçlar daha iyi çıkar dedi yarını dört gözle bekliyorum
Değerlerimede doğumdan sonra hiç baktırmamıştım folik asit b12 d vit.falan hepsine bakacaklar inşallah sonuca göre gerekli görürse doktor folik asit verecek kullanmıyorum şuan ama doğal yollardan almaya çalışıyorum mesela birkaç gündür hergün çiğ brokoli yiyorumb12'im geçenki hamileliğimde düşüktü ama o nasıl çıkacak bakalım bide doktor değerinin durumuna göre kadın doğuma gidersin kese için dedi
İnşaallah herşey yolundadır
Ayy inşaAllah canımmm yaaaaaa. Doktorlar brokoli mercimek kuru fasulye gibi yemeklerde folik asit olduğunu söylüyor ancak tek başına yeterli olmaz, iki canlı olunduğundan dolayı ilaç gerekiyor diyorlar. Senin inşaAllah kan testlerin temiz çıkar arkadaşımmmm.
Bende yarın sağlık ocağında tekrar kan vereceğim. Bakalım değerim artmış mıÇok heyecanlıyımm
Amin inşaAllah canım seninde hayırlı olsuninşaAllah yavrularımız sağlıklıdır
Senin son adetin ne zamandı ilk kanda kaç çıktı değerin?
Amin inşaAllah canım seninde hayırlı olsuninşaAllah yavrularımız sağlıklıdır
Senin son adetin ne zamandı ilk kanda kaç çıktı değerin?
Bu arada ben folik asiti ilk hamileliğimde 20 gün kullanmıştım kanda referansın üstünde çıkınca doktor bırak daha kullanma dedi
Folik asit vücutta depolanan bir vitamin olduğu için bence hergün gerekli beslenmeylede yeterli olabilir eğer düşük çıkarsa ilaç kullanıcam tabi
Adet günüm salı yani dündü. Pazartesi kan verdim adete 1 gün kala. Değerim iyi mi bilmiyorum yaa. Senin kaç çıktı ve ne zaman çıktı canım?
Ayy kaç çıktığını yazmamışımm67.7 çıktı
Maaşallah canım gayet iyi
Ben adet günü yaptırdım sende 1 gün önce
Yani ertesi günde demekki seninde benimki kadar olmuşturaynı günde mi kaldık acaba
Kaç çıktı ki? Bende 28 Şubat'ta önce evde idrar testi yapmıştım (adet günümdü o gün 31.günde) çift çizgi çıkınca aynı gün akşam kan verdim 1,5 saat sonra sonuç çıktı 170 çıktı dünde sağlık ocağında verdim 5 günde kaç oldu bende çok merak ediyorum
Haklısın canım hersey nasip tabi cok met eden oldu bende yapamadım aslında ama bende bu ay griptim hep hergun limonlu bal yapıp içiyodum onunda faydası oldu mu bilmiyorum artık dediğin gibi ama o bu sadece sebeb hersey nasip vakti geldiğinde oluyoBen o kürü denediğim ayda adetim 20 gün gecikmişti hah tamam bu sefer oldu heralde dedimkan testi negatif olunca yıkıldım daha sonra adetim gelmişti
Çörek otu elbet çok şifalıdır hadistede belirtildiği gibi ama nasip vakti gelmeyince hiçbişeyin etkisi olmuyor
Kaç çıktı ki? Bende 28 Şubat'ta önce evde idrar testi yapmıştım (adet günümdü o gün 31.günde) çift çizgi çıkınca aynı gün akşam kan verdim 1,5 saat sonra sonuç çıktı 170 çıktı dünde sağlık ocağında verdim 5 günde kaç oldu bende çok merak ediyorum
Ayyy bilmiyorummm yaaa düşük mü değer iyi miii. Yada arttı mıııı. Nasıl heyecanlı bekleyişlermiş bunlarrr yaaaaa. O çift çizgiyi görünce her şey tamam olur sanıyordum oysaa
Ayyy olabilir gerçektennn dee :)))) Hakikatennn aynı gibi :)
Ayyy sen şubatta gebe kalmışsınn :)) Ben martta kaldım canım :)
Yok kız niye düşük olsun gecikmen olmadan yaptırmışsın gayet iyi bence maaşallah subhanallahşimdi yarın yaptıracaksın aradan 3 gün geçtiğine göre ortalama 210-230 arası olması lazım 180-190 olsa bile yine normal...senin ilk galiba? Öyle canım daha ne heyecanlı bekleyişlerin olacak daha dur sen
Keseyi sonra kalp atışını sonra cinsiyeti bekle beklede bekle baştan sona sabır işi
Ama benim hamile kaldığım günler belli
12,15 ve 18 marttaydı bu 3'ünden birinde kaldım
Evet 5 haftalıkaslında geçen temmuzdan beri deniyoruz ama eylülden beri tedavi oluyorum canım sende durumlar nedir?
ben bugünden itibaren bırakmaya karar verdim inşallah yapabilirim sen hamile misin şu an
5 gün diyosunn ay mart mı demek istedin yaa benim kafa karıştı :))) Nisandayız şuan :)
Ama benim hamile kaldığım günler belli
12,15 ve 18 marttaydı bu 3'ünden birinde kaldım
Sekiz aylık evliyken hamile kaldım canımArkadaşlar siz veya çevrenizdekiler evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız/kaldılar? Yani evlendikten sonra hiç korunmayanlar için soruyorum.
28 şubat gebelik testi yaptım dedin en başta :))) orada karıştı aklım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?