Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen neyaptin canim.doktora gidecektin.

Dün sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim
Doktor Perşembe gelirsen sonuçlar daha iyi çıkar dedi yarını dört gözle bekliyorum
Değerlerimede doğumdan sonra hiç baktırmamıştım folik asit b12 d vit.falan hepsine bakacaklar inşallah sonuca göre gerekli görürse doktor folik asit verecek kullanmıyorum şuan ama doğal yollardan almaya çalışıyorum mesela birkaç gündür hergün çiğ brokoli yiyorum b12'im geçenki hamileliğimde düşüktü ama o nasıl çıkacak bakalım bide doktor değerinin durumuna göre kadın doğuma gidersin kese için dedi
İnşaallah herşey yolundadır

Hmm sigara konusunda bilgim yok ama inşallah olur bu ay Rabbim gönlüne göre versin. Ne kadar süredir istiyordunn bebek
aslında geçen temmuzdan beri deniyoruz ama eylülden beri tedavi oluyorum canım sende durumlar nedir?
Bende sigara kullanıyorum hamile kalınca azaltıp bırakıyosun en fazla 10 gün içinde nefsine hakim olamazsan sigara içen hamile kadının karnındaki bebeğin videoları var izlersen bırakırsın
ben bugünden itibaren bırakmaya karar verdim inşallah yapabilirim sen hamile misin şu an

yok canim yumurtlamama baktirdim catlama seviyesine ulasiyor sorun yok ama sorun ne daha bilinmiyor kismet bu ayda umutlarla bekleyecez yapcak bisey yok anlasilan

aslında geçen temmuzdan beri deniyoruz ama eylülden beri tedavi oluyorum canım sende durumlar nedir?

ben bugünden itibaren bırakmaya karar verdim inşallah yapabilirim sen hamile misin şu an
Aslında bizimki daha çok yeni 9 aylık evliyim 3 ay denedik olmadı, olmayınca doktora gittim bende önceden enfeksiyon vardı yani 4-5 yıldır sanırım üni de yurtta kaptım. Onu düşünerek gittim fakat ASCUS diye ne olduğunu bilmediğim bişey çıktı 3 ilaç ve folik asit verdi doktor bir ay ilişki yasaktı ondan sonraki ilk ay bu aydı işte o ayı geçince bu 4. Deneme oluyor ama galiba adet olacağım gibime geliyor. Bu ayda ne kürler hacamatlar yaptırmıştım ama nasip olmayınca olmuyor sanırım

hepimiz için hayırlısı olsun üzülme en azından o garip hastalığı yenmişsin

Insallah daha iyi sonuclarin olsun canimmm.

Herkesin bünyesi farklı canım bak istersen çörek otu bal kürü yap hamile değilsen hem adetini söker hem yumurtlamanı sağlar çok şifalı bi kür çok duydum bu kürle hamile kalanı

Ben o kürü denediğim ayda adetim 20 gün gecikmişti hah tamam bu sefer oldu heralde dedim kan testi negatif olunca yıkıldım daha sonra adetim gelmişti
Çörek otu elbet çok şifalıdır hadistede belirtildiği gibi ama nasip vakti gelmeyince hiçbişeyin etkisi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…