• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar arkadaşlar, sizlere danışmak istiyorum; geçtiğimiz iki ay klomen ve femara kullandım devamında çatlatma iğnesi oldu ilk ay olmadı ve bu sabah da yine regl oldum. Üzüldüm haliyle ve karar veremiyorum. Tedaviye devam etmeli miyim nasıl bir yol izlesem. Ara vermek istiyorum doktoruma danistim, diğer ay gel dedi. Benim gibi olan çoktur kafamı toplayamadim ne tavsiye edersiniz
ben de aylarca kullandım söylediğin ilaçları en son ocak ayında gonalf iğneler ve ovitrelle çatlatma iğnesi ve sonrasında aşılama oldum tutmadı... beni çok yordu süreç ve doktorum vücudumun dinlenmesi gerektiğini çok fazla kimyasal aldığını söyledi doğal yollarla deniyorum iki aydır. sana devam et ya da etme diyemem ama senin tercihin.

Akıntı şeffaf tı en son. Ağrı sızı hiç birşey yok canım. Sadece sağ kasıkta batma gibi birşey var.

Ayyyy şeffafff mııııı o bir daha pembeleşir yarınnn bir dahaaa gelmeeezzz. Ayyyy bebiş varrr yaaaaa inşaAllah 🙈🙈🙈🙈🙈

Ben ayağımın altına yastık koyarak uzandım canım. Sende uzan. Fazla ayakta kalma. Bu anlarda fazla dinlenmek gerekiyor

4 ay oldu kizlar banada bu ayda olmazsa doktor konrtolüm var ayrintili incelenecek bide isin garibi zaten Anneyim simdi neden olmuyor anlamiyorum

Ayyyy şeffafff mııııı o bir daha pembeleşir yarınnn bir dahaaa gelmeeezzz. Ayyyy bebiş varrr yaaaaa inşaAllah 🙈🙈🙈🙈🙈

Ben ayağımın altına yastık koyarak uzandım canım. Sende uzan. Fazla ayakta kalma. Bu anlarda fazla dinlenmek gerekiyor
Ayy gerçekten mi ben de mutfakta dolanıyorum yapacak bişeyler arıyorum vakit geçsin diye deli gibi 🙊🙊inşallah ya bebiş var ya deyince bile içim kıpır kıpır oluyor Rabbim görüyor inşallah muradımızı verir. Tüm kardeşlerinde inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️

Ayy gerçekten mi ben de mutfakta dolanıyorum yapacak bişeyler arıyorum vakit geçsin diye deli gibi 🙊🙊inşallah ya bebiş var ya deyince bile içim kıpır kıpır oluyor Rabbim görüyor inşallah muradımızı verir. Tüm kardeşlerinde inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️

Tam deli yav 🤣 Yoruyo bebişiiiii. Uzan çabukkkkk hııııı kızıyorummmm baaak 😤
Al yanına su, bol bol iç uzan bol bol iç uzaaaan.

ben sabahı bile bekleyemezdim kesin :) göğüsllerde adet önceside olabilir aslında ama leke yerleşme işareti gibi sanki. bide normalde adet öyle başlamıyosa ihtimal dahada kuvvetleniyo :KK66:
Bekliyim dedim artık ilk idrarla daha garanti oluyo ya :KK48: o lekelerden sonra akıntım normal geliyo yine normalde cok kuru olurum akıntım devam ediyo işte adetimde hala gelmedi gelcek gibi de hissetmiyorum hiç inşallah yarın sabahda pozitifi görürüm de böyle konuşabilirim :KK23:

Tam deli yav 🤣 Yoruyo bebişiiiii. Uzan çabukkkkk hııııı kızıyorummmm baaak 😤
Al yanına su, bol bol iç uzan bol bol iç uzaaaan.
Yaaa kahverengi gibi olmuş ama çok özür dilerim peçeteye silince. Acaba adet mi olcam 🤔🤔

4 ay oldu kizlar banada bu ayda olmazsa doktor konrtolüm var ayrintili incelenecek bide isin garibi zaten Anneyim simdi neden olmuyor anlamiyorum
Benimde 2 kızım var 1bucuk yıldır korunmuyoruz hiçbi sorunumda yok çok şükür ama işte nasip vakti gelmedi mi olmuyo inşallah sendede bi sorun yoktur

Bugun bat günüm ağrılarım geçti dün aynı adet olcak gibiydim hatya bahsettiğim kahverengi damar gibi ince tırnak ucu kadar bişey vardı akıntımın içinde sadece iki kere oldu geçti kızlar bugun ne ağrı ne bişey hiçbişey yok hafiflemiş gibiyim hatta sadece göğüslerimde sızlama var karıncalanma gibi bi his var o kadar bakalım nolucak sabırsızlıkla bekliyorum test istedim eşimden ama inşallah alırsa yarın sabah ilk idrarla yapcam bide test yapacağım zaten ister istemez geriliyom allahım ya :KK17:
Benimde bugün adetim bakalım suan gelen giden yok dun gebelik testi yaptim negatif çıktı . Bi gun oncesinden negatif cikip sonra gebeligini ogrenen var mi yaa. Bu ay olmicak galiba kirmizilar gelsede yeni ay yeni umutlar Üzgünüm yaa :(

Nasip işi canımmm bu. Ama her zaman yumurta kalitemiz aynı olmayabiliyor. Ya da eşlerde sperm azalması yaşanabiliyor. O sebeple gecikebilir. Akrabamızdan bir kadın kızı var ama çocuk istemesine rağmen 10 sene olmadı 2.si... Annesiniz diye olmalı gözüyle bakmayın canımm. Yumurta kalitesi arttıran kür yapmanızı tavsiye ederim 🤗

Bekliyim dedim artık ilk idrarla daha garanti oluyo ya :KK48: o lekelerden sonra akıntım normal geliyo yine normalde cok kuru olurum akıntım devam ediyo işte adetimde hala gelmedi gelcek gibi de hissetmiyorum hiç inşallah yarın sabahda pozitifi görürüm de böyle konuşabilirim :KK23:
tamam o zaman erken kalkıp yap hemen :) sabah okula gelirken serviste okuyorum hep. güzel haberi görmek istiyorum

Benimde bugün adetim bakalım suan gelen giden yok dun gebelik testi yaptim negatif çıktı . Bi gun oncesinden negatif cikip sonra gebeligini ogrenen var mi yaa. Bu ay olmicak galiba kirmizilar gelsede yeni ay yeni umutlar Üzgünüm yaa :KK43:

Adet gecikmesi yaşadığı halde pozitifi görmeyenler de olabiliyor. Geç döllenme olduysa ondan çıkmamış olabilir canım

Back