Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah geç döllenmedir canım anca geçebilir idrara herkeste farklı oluyo çünkü

4 ay oldu kizlar banada bu ayda olmazsa doktor konrtolüm var ayrintili incelenecek bide isin garibi zaten Anneyim simdi neden olmuyor anlamiyorum

Benimde sukurler olsun 5yasinda oglum var 3yildir olmuyor.3tane kimyasaldan sonra pirtilasma problemi cikti. Oglumda hic boyle seyler olmamisti

Ya almak mesele değil de içimden yapmak gelmiyor onu nedense Hani filmlerde hep bayılıyorlar hastanede öğreniyorlarya bende öyle olurum belki

Heee canim hee. Bende ogluma hamileyken dogum sancim baslamis ben tabi cok türk filmi izledigimden hani kadinlar cıglik cigliga doguma gidiyorlarya onu bekledim benim keskin bir regli sancisi gibiydi.kimsede uyarmadi yavrum ters dönmüs sezeryan oldum 2gun sonra.

Bizde daha bebiş olmadığı için ters dönemez zaten Allah bağışlasın evladınızı

amin ama ben erken testlerden yaptım yine negatif
Senin bat ne zamandı canım. Galiba bende değilim zaten. Üzülme dur bakalım belki geç döllenme falandır. Ben %99 hamile değilim bu ay ama inşallah inşallah sen hamilesindir

Hayırlı olsun hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah sağlıkla :) ne kürü yaptınız?

Ben çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Eşimde eklediğim resimdeki kürü yaptı. Bu kürü eşim daha önceleri de yedi ama nasip olmadı. Bende sorun olmadığı halde belki yumurtam kaliteli değildir diye düşünüp kür yaptım ve vesile oldu hamdolsun

[url=https://hizliresim.com/7aGYgN] [/URL]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…