• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sanırım tüy dökücü krem yüzünden oldu peçeteye kan geliyo arada kurularken canımı yakıyo zaten aynı tırnak kadar kesik gibi bi türlü iyileşmedi bi haftadır dikkatte ediyorum her tuvaletten sonra kuruluyom temiz tutuyorum bi kere arko krem sürdüm bi işe yaramadı o kurutmaz diyede düşündüm kantaron yağı sürdüm iki kere biraz hafifledi gibi oldu ama kaşınıyoda tekrardan mantara döndürcek diye ödüm kopuyo
Aaa acaba arko falan sürmesemiydin hiç. Ne bileyim oda kimyasal sonuçta ele kola iyi geliyor ama genital bölgeye bilemedim 🤔🤔

Aaa acaba arko falan sürmesemiydin hiç. Ne bileyim oda kimyasal sonuçta ele kola iyi geliyor ama genital bölgeye bilemedim 🤔🤔
Cocukların pişiklerini geçiriyo ya ondan sürdüm aslımda sonradan da nemlendireceği aklıma gelince bi dahada sürmedim :olamaz:

Anladım canım aklında bulsun. Geçmiş olsun tekrardan 🥰🥰
Allah razı olsun canım saol aklımın bi köşesinde son çare geçmezse yapıcam mutlaka onuda yarın test yapıcam pozitif çıkarsa belkide doktora giderim gitmişken sorarım doktorada hem mantar falan varmı diyede baktırırım

Bata geri sayım; 14 Gün :KK28::rolleyes:

Neguzel bat tarihini hesaplayabiliyorsun benim bat ne burturlü hesaplayamiyorum. Yumurtlaman 24.25 mart catlamasi 26mart. Gecen ay 6martta regli oldum 30gunde bir regli oluyorum. Bu ay 19 20.gunde yumurtladim 21.gunde catladi. Acaba regli tarihide ilerimi atacak yoksa ayni tarihtemi regli olucam kafam allak bullak.

Allah razı olsun canım saol aklımın bi köşesinde son çare geçmezse yapıcam mutlaka onuda yarın test yapıcam pozitif çıkarsa belkide doktora giderim gitmişken sorarım doktorada hem mantar falan varmı diyede baktırırım
İnşallah hamilesindir canım doktorda ona uygun krem vs verir 😍😍

Neguzel bat tarihini hesaplayabiliyorsun benim bat ne burturlü hesaplayamiyorum. Yumurtlaman 24.25 mart catlamasi 26mart. Gecen ay 6martta regli oldum 30gunde bir regli oluyorum. Bu ay 19 20.gunde yumurtladim 21.gunde catladi. Acaba regli tarihide ilerimi atacak yoksa ayni tarihtemi regli olucam kafam allak bullak.
Canım ben eğer aksamazsa 30 günde bir adet oluyorum. Ondan bile biliyorum ama yumurtlamam erken oluyor.

Canım ya nasıl etiketleme yapıldığını bilmiyorum. Bak ovulasyon testi yaptım böyle çıktı 😀
0675A13B-6603-4F43-91EE-6B1505B03D0D.jpeg
0675A13B-6603-4F43-91EE-6B1505B03D0D.jpeg

Merhabalar arkadaşlar, sizlere danışmak istiyorum; geçtiğimiz iki ay klomen ve femara kullandım devamında çatlatma iğnesi oldu ilk ay olmadı ve bu sabah da yine regl oldum. Üzüldüm haliyle ve karar veremiyorum. Tedaviye devam etmeli miyim nasıl bir yol izlesem. Ara vermek istiyorum doktoruma danistim, diğer ay gel dedi. Benim gibi olan çoktur kafamı toplayamadim ne tavsiye edersiniz

Canım ben eğer aksamazsa 30 günde bir adet oluyorum. Ondan bile biliyorum ama yumurtlamam erken oluyor.

Benimde reglim 30gunde bir oluyor. Yumurtlamamda 16.gunde falan oluyordu ama bu ay 20.günde oldu. Oyuzden tereddutteyim acaba regli tarihim ileri atarmi yoksa yine 6nisan mi olucak diye.

Bu ovulasyon testi nedir, hiç kullanmadım. Gebeliğide mi çıkarıyor ? Var burda çizgi gayet belli. Hamilesiniz denilebilirmi yani
Yoo hayır canım yumurtlamayı gösteriyor. Benim adet günüm yarın ama evde gebelik testim olmadığı için bunu yaptım. Bazı arkadaşlar ovulasyon testiylede öğrenmişler gebeliklerini o yüzden. Keşke bu çizgiyle var diyebilseydik 😍😍😀

Yoo hayır canım yumurtlamayı gösteriyor. Benim adet günüm yarın ama evde gebelik testim olmadığı için bunu yaptım. Bazı arkadaşlar ovulasyon testiylede öğrenmişler gebeliklerini o yüzden. Keşke bu çizgiyle var diyebilseydik 😍😍😀
Ben önceki hamileliğimi adetten bi gün önce böyle bi çizgiyle öğrenmiştim görünce okumadan var dedim şimdi, aynı görünüyo zaten testlerde vardır inşallah :KK66: hemen test almaya gitmiştim ben olsaydım

Ben daha test yapmadım başka akıntının içinde tırnak kadar çıkan ince damar gibi kahverengi akıntıda geçti bugun bat günüm hiç ağrı sızı yok ama başka bi derdim var kızlar napmam lazım bilmiyorum hafiften kaşıntı ve kızarıklık var tahriş gibi dışarıda ama girişte değil acıyo kaşınıyo pişik gibi çatlak gibi arada kanıyo deri kremi travacort var ama ilk üç aylık hamileliklerde kullanılmaz demişler hep benim daha bugun adet gunum testte de cok silik bi çizgi çıkmıştı napsam bilmiyorum ne sürsem geçer ki daha önce bi kere daha olmuştu ama hamilelik şüphem yoktu travacort sürmüştüm geçmişti

Kaşıntı olması mantarı düşündürdü inşallah değildir ama sirkeli suyla yıkasan canım sirke mantarın 1 numaralı ilacı yada bi doktora göstersen🤔

Ben önceki hamileliğimi adetten bi gün önce böyle bi çizgiyle öğrenmiştim görünce okumadan var dedim şimdi, aynı görünüyo zaten testlerde vardır inşallah :KK66: hemen test almaya gitmiştim ben olsaydım
Ben 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti o yüzden biraz buruldum. Bunda hafifte olsa çizgi çıkıyor ya ondan yapasım geldi :rolleyes::rolleyes:

İnşallah hamilesindir canım doktorda ona uygun krem vs verir 😍😍
amin canım inşallah 🤗💗
Kaşıntı olması mantarı düşündürdü inşallah değildir ama sirkeli suyla yıkasan canım sirke mantarın 1 numaralı ilacı yada bi doktora göstersen🤔
bende kaşıntı var diye korkuyom zaten eşime dedim tahriş olmuş kaşınması normal dedi bende iç kısmı kaşınmadığı için ondan ihitmal vermek istemiyom normal sirke var ne kadar koymam lazım acaba bi ölçüsü varmı 😔

Ben 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti o yüzden biraz buruldum. Bunda hafifte olsa çizgi çıkıyor ya ondan yapasım geldi :rolleyes::rolleyes:
benimde 10 nisan bat bugün erken gebelik testi alıyım diyodum ama insanlar pekte memnun değil gibi. siz normal testite ypınca alayım o zaman. gebelik çıkarsa (inşallah çıkar) güvenmiycem testlere :)

Kuzum adet yumurtlamayla bağlantılı olduğu için bence biraz ileri atar hamilesindirde inşaallah olmazsın sana şeyi sorcam senin gözlemlerine göre yumurtlama akıntısından 1-2 gün sonra mı çatlama oldu?
Benim bu ayki ilişkilerim 9, 12 ve 15 marttaydı
12'si adetimin 15.günüydü o gün yoğun akıntı gelmişti ama ben 1-2 gün sonra çatladığını düşünüyorum çünkü 2 gün sonrası 17.günüm oluyor adet döngüm 31 di en son o yüzden adetimden 14 gün öncesi o gün olduğundan daha mantıklı geldi bana🤔 seninle aşağı yukarı döngümüz benziyor benimde 30,31,32 bazen 33 34 ...kestirememek zor durum ama bence seninki 21.gün çatladıysa adet öne atmıştır

Benim yumurtlamam adet bitimi birkaç gün sonraya başlıyor. İlk hamileliğimde öyle hamile kalmıştım.

Ozaman senin bat degismiyorsa benimdd degismez 6nisanda gelir reglim.bu sabah yine test yaptim bembeyaz negatif olsa 3gun öncesi cikardi. Zaten regli olmadan 3gun once agrilarim baslardi bu sabah hafiften regli agrim başladi.

Back