• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa gerçekten silik. Ama zaten yapsam da böyle çıksa da anlayamam ki normalde de böyle çıkıyor zaten 🤔🤔 benim kafamı pazartesi yaptığım erken gebelik karıştırdı ya keşke yapmasaydım çıkmada negatifti piss 😀😀

Tuhaf olan benimde böyle çıkardı ovu. Daha silik olurdu ama pembe olurdu. Ama gebelikte demek ki farklı oluyormuş bende :)

Ben daha test yapmadım başka akıntının içinde tırnak kadar çıkan ince damar gibi kahverengi akıntıda geçti bugun bat günüm hiç ağrı sızı yok ama başka bi derdim var kızlar napmam lazım bilmiyorum hafiften kaşıntı ve kızarıklık var tahriş gibi dışarıda ama girişte değil acıyo kaşınıyo pişik gibi çatlak gibi arada kanıyo deri kremi travacort var ama ilk üç aylık hamileliklerde kullanılmaz demişler hep benim daha bugun adet gunum testte de cok silik bi çizgi çıkmıştı napsam bilmiyorum ne sürsem geçer ki daha önce bi kere daha olmuştu ama hamilelik şüphem yoktu travacort sürmüştüm geçmişti

Ben daha test yapmadım başka akıntının içinde tırnak kadar çıkan ince damar gibi kahverengi akıntıda geçti bugun bat günüm hiç ağrı sızı yok ama başka bi derdim var kızlar napmam lazım bilmiyorum hafiften kaşıntı ve kızarıklık var tahriş gibi dışarıda ama girişte değil acıyo kaşınıyo pişik gibi çatlak gibi arada kanıyo deri kremi travacort var ama ilk üç aylık hamileliklerde kullanılmaz demişler hep benim daha bugun adet gunum testte de cok silik bi çizgi çıkmıştı napsam bilmiyorum ne sürsem geçer ki daha önce bi kere daha olmuştu ama hamilelik şüphem yoktu travacort sürmüştüm geçmişti
Ya bi önerim var fakat sizin tarif ettiğiniz şeyi tam anlayamamakla beraber diyeceğim. Belki karı koca ilacı der yapmazsınız ama yinede demiş olayım. Bende de bundan 6-7 sene önce bekarken tarif ettiğiniz bölgede bi yara olmuştu ama acayip acırdı ve baş parmağın tırnağı büyüklüğündeydi ve açık yara şeklinde iltihaplı gibiydi kanardı. Bana lokum (bildiğimiz lokum) koymamı söylemişlerdi oraya. Nimet belki yapmak istemezsiniz ama gerçekten ertesi güne yara hafifledi acıma kanama geçti ve 2-3 günde tamamen gitmişti. Keşke dedim daha önceden yapsaymışım.

Ya bi önerim var fakat sizin tarif ettiğiniz şeyi tam anlayamamakla beraber diyeceğim. Belki karı koca ilacı der yapmazsınız ama yinede demiş olayım. Bende de bundan 6-7 sene önce bekarken tarif ettiğiniz bölgede bi yara olmuştu ama acayip acırdı ve baş parmağın tırnağı büyüklüğündeydi ve açık yara şeklinde iltihaplı gibiydi kanardı. Bana lokum (bildiğimiz lokum) koymamı söylemişlerdi oraya. Nimet belki yapmak istemezsiniz ama gerçekten ertesi güne yara hafifledi acıma kanama geçti ve 2-3 günde tamamen gitmişti. Keşke dedim daha önceden yapsaymışım.
Benim sanırım tüy dökücü krem yüzünden oldu peçeteye kan geliyo arada kurularken canımı yakıyo zaten aynı tırnak kadar kesik gibi bi türlü iyileşmedi bi haftadır dikkatte ediyorum her tuvaletten sonra kuruluyom temiz tutuyorum bi kere arko krem sürdüm bi işe yaramadı o kurutmaz diyede düşündüm kantaron yağı sürdüm iki kere biraz hafifledi gibi oldu ama kaşınıyoda tekrardan mantara döndürcek diye ödüm kopuyo

Son çare denerim onuda şifa olcaksa canım travacort krem cabuk geçiriyo aslında ama bi gebelik varsa bi sorun olurmu diye korkumdan süremiyorum

Back