• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum adet yumurtlamayla bağlantılı olduğu için bence biraz ileri atar hamilesindirde inşaallah olmazsın sana şeyi sorcam senin gözlemlerine göre yumurtlama akıntısından 1-2 gün sonra mı çatlama oldu?
Benim bu ayki ilişkilerim 9, 12 ve 15 marttaydı
12'si adetimin 15.günüydü o gün yoğun akıntı gelmişti ama ben 1-2 gün sonra çatladığını düşünüyorum çünkü 2 gün sonrası 17.günüm oluyor adet döngüm 31 di en son o yüzden adetimden 14 gün öncesi o gün olduğundan daha mantıklı geldi bana🤔 seninle aşağı yukarı döngümüz çok benziyor benim 31,32 bazen 33 34 ...kestirememek zor durum ama bence seninki 21.gün çatladıysa adet öne atmıştır

Canim ben ovulasyonda pik olmadan 2gün once yogun akintim oldu halada devam ediyor. Ama benim normaldede akintim oluyor.ama catlamadan 2gün önce cok yogundu.

yaaa o bende de var ben de olmadım daha
Hamile bir arkadaş var onun şuan hala gurulduyormuş ama guruldayan mide falan değil yada bağırsaklardan gelen bi ses değil inşallah sonuç güzel olur bebek olur canım seninde benimde. İsteyen herkesinde 🤲

benimde 10 nisan bat bugün erken gebelik testi alıyım diyodum ama insanlar pekte memnun değil gibi. siz normal testite ypınca alayım o zaman. gebelik çıkarsa (inşallah çıkar) güvenmiycem testlere :)
Yok ya bence şimdiden yapmayın çünkü daha 7 gününüz var. Evet insan hemen öğrenmek istiyor ama olmayınca da çok üzülüyor bence birazcık bekleyin 😍inşallah inşallah sizde hamilesinizdir, bende, isteyen herkeste 🤲🤲

Ozaman senin bat degismiyorsa benimdd degismez 6nisanda gelir reglim.bu sabah yine test yaptim bembeyaz negatif olsa 3gun öncesi cikardi. Zaten regli olmadan 3gun once agrilarim baslardi bu sabah hafiften regli agrim başladi.
Pek fazla değişmiyor benim 30 günde bir olduğum için bu ay 17 nisan inşallah olmam. Kasık ağrılarım hâlâ devam ediyor. Hafiften ince akıntı var şeffaf.

Pek fazla değişmiyor benim 30 günde bir olduğum için bu ay 17 nisan inşallah olmam. Kasık ağrılarım hâlâ devam ediyor. Hafiften ince akıntı var şeffaf.

Benimde 6nisan bakalim degisecekmi ama sanki 6nisanda gelicek gibi .insallah gelmez.

Bugun bat günüm ağrılarım geçti dün aynı adet olcak gibiydim hatya bahsettiğim kahverengi damar gibi ince tırnak ucu kadar bişey vardı akıntımın içinde sadece iki kere oldu geçti kızlar bugun ne ağrı ne bişey hiçbişey yok hafiflemiş gibiyim hatta sadece göğüslerimde sızlama var karıncalanma gibi bi his var o kadar bakalım nolucak sabırsızlıkla bekliyorum test istedim eşimden ama inşallah alırsa yarın sabah ilk idrarla yapcam bide test yapacağım zaten ister istemez geriliyom allahım ya :KK17:

Bugun bat günüm ağrılarım geçti dün aynı adet olcak gibiydim hatya bahsettiğim kahverengi damar gibi ince tırnak ucu kadar bişey vardı akıntımın içinde sadece iki kere oldu geçti kızlar bugun ne ağrı ne bişey hiçbişey yok hafiflemiş gibiyim hatta sadece göğüslerimde sızlama var karıncalanma gibi bi his var o kadar bakalım nolucak sabırsızlıkla bekliyorum test istedim eşimden ama inşallah alırsa yarın sabah ilk idrarla yapcam bide test yapacağım zaten ister istemez geriliyom allahım ya :KK17:
ben sabahı bile bekleyemezdim kesin :) göğüsllerde adet önceside olabilir aslında ama leke yerleşme işareti gibi sanki. bide normalde adet öyle başlamıyosa ihtimal dahada kuvvetleniyo ;)

Back