• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ins cnm ya heveslenip te kursagimda kalmasın :)
hamilesin canım ya bellii çizgi var kanaman nasıl peki azaldı mı
Işte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım
oooo maşallah,canım ben burdayım diyooo çok güzel ya kan ver yarın yada acile gidebilirsin gecikti ağrım var duramıyorum dersen yaparlar test

Bugün hayıt tohumu, civanperçemi, aslan pençesi çaylarıma başladım yarın da soğan kürüne başlıyorum, bu ay sıkı çalışcaz bakalım inşallah işe yarar🙏🏻🙆🏻

Bende bı baktırayım ozaman ben doktoruma söylediğimde istersen check up yapalım dedi özel hastane ya ondan herhalde yaptıramadım bende kaldı öyle

Check up mı ne gerek varki ona bi sürü para isterler dertleri para
Ben sağlık ocağında yaptırıyorum ordada kan değerlerine bakıyolar sende oraya yaptırsana para verme boşuna
Bugün gittim idrar tahlilide yapıyolar

Check up mı ne gerek varki ona bi sürü para isterler dertleri para
Ben sağlık ocağında yaptırıyorum ordada kan değerlerine bakıyolar sende oraya yaptırsana para verme boşuna
Bugün gittim idrar tahlilide yapıyolar
Mrb canım beni eklemissin.listeye tşkler.bugun işlerim cok yogundu sizleri takip edemedim ama takipte kalacam

Back