- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.961
Özür dilerim canım ya öyle anladım benBen henüz hamile dğeilim canım ya yumurtlama takibi yapıyorum yarın yumurtlama günüm benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özür dilerim canım ya öyle anladım benBen henüz hamile dğeilim canım ya yumurtlama takibi yapıyorum yarın yumurtlama günüm benimde
Tmm canım benim birazdan giderimEvet canım yapıyorlar
Canım kan testi yaptırırsan bhcg yi de yazar mısın merak ettim testte böyle olunca kanda kaç çıkıyor?Tmm canım benim birazdan giderim
Ay çok sevindim . Amin canım. Saglicakla dogsun büyüsün insallahhEvet canım 2 gün önce öğrendim çok şükür Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin
hamilesin canım ya bellii çizgi var kanaman nasıl peki azaldı mıAyy ins cnm ya heveslenip te kursagimda kalmasın :)
oooo maşallah,canım ben burdayım diyooo çok güzel ya kan ver yarın yada acile gidebilirsin gecikti ağrım var duramıyorum dersen yaparlar testIşte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım
Tmm canım yazarımCanım kan testi yaptırırsan bhcg yi de yazar mısın merak ettim testte böyle olunca kanda kaç çıkıyor?
Azaldı ewt ama az az gene varhamilesin canım ya bellii çizgi var kanaman nasıl peki azaldı mı
oooo maşallah,canım ben burdayım diyooo çok güzel ya kan ver yarın yada acile gidebilirsin gecikti ağrım var duramıyorum dersen yaparlar test
Bol bol dinlen inşallah komple kesilir yaAzaldı ewt ama az az gene var
Sorun değil canım onu duymak bile mutlu ediyorÖzür dilerim canım ya öyle anladım ben
İnş cnm çalışıyorum da Oglumdada aynisi oldu ama hala testlere güvenemiyorumBol bol dinlen inşallah komple kesilir ya
Hayırlı olsun hepimize güc verdi testin darısı bizlere insallahIşte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım
Bende bı baktırayım ozaman ben doktoruma söylediğimde istersen check up yapalım dedi özel hastane ya ondan herhalde yaptıramadım bende kaldı öyleBakıyorlar ben defalarca baktırdım bugünde kan verdim hepsine bakacaklar
Biliyor musun galiba regl oluyorummYaaa inşaAllah gönlündeki hayra dönüşüp nasip olur canım yaaa
Biliyor musun galiba regl oluyorumm
EvetYaaaa akıntın mı geldi
Bende bı baktırayım ozaman ben doktoruma söylediğimde istersen check up yapalım dedi özel hastane ya ondan herhalde yaptıramadım bende kaldı öyle
Ay çok sevindim . Amin canım. Saglicakla dogsun büyüsün insallahh
Mrb canım beni eklemissin.listeye tşkler.bugun işlerim cok yogundu sizleri takip edemedim ama takipte kalacamCheck up mı ne gerek varki ona bi sürü para isterler dertleri para
Ben sağlık ocağında yaptırıyorum ordada kan değerlerine bakıyolar sende oraya yaptırsana para verme boşuna
Bugün gittim idrar tahlilide yapıyolar
Hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah sağlıklıdır minik kuzu.