Melegın dıyet seruvenı

Recellezi çok teşekkür ederim.. Henüz tartılmadım zaten merakta ediyorum hemde çook 😊 çünki şimdiden baya fark etti daha üçüncü hafta 😉 yol uzun ama benim vaktim az..😉 işlerim var,,bu konuda sabırsızlık gibi kötü bi huyumda var.. Ama programımı bozmaya niyetim yok Allah'ın izniyle.. Senin sadece erkek arkadaşınmı diyette sen?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok olmaz olur muyum asıl benim diyette olan.. ama beni örnek ama benim kilom az ztn veremiom 3 kiloyu bi veremedim.
o da bana takıldı yemek yapmaktan nefret ederim bi de bilmem nasıl yapıcam zehirlencez mi diye girdi inatlla. şimdi kilo verdiğini görünce etçil adam oldu otçu :KK70:D

kendim değil ama o benim eserim düşün 24 şubattan bu yana 10 kilo verdi...

Recellezi çok teşekkür ederim.. Henüz tartılmadım zaten merakta ediyorum hemde çook 😊 çünki şimdiden baya fark etti daha üçüncü hafta 😉 yol uzun ama benim vaktim az..😉 işlerim var,,bu konuda sabırsızlık gibi kötü bi huyumda var.. Ama programımı bozmaya niyetim yok Allah'ın izniyle.. Senin sadece erkek arkadaşınmı diyette sen?

Bu cevabım herkese!.. Hadi bakalım iyi olacak inşallah ... Bana cevap yazan sohbete katılan herkese çok teşekkürler,, Melekcim ne iyi ermişsin.. Bişi diycem Arkadaşlar her mesaja isim ekleyerek cevap versek daha iyi olmazmıı 😉 bu küçücük telefonlarda bu cevap banamı diye aramaktan şaşı oldum...😆 Iyiki aranıza katıldım çook iyi geliyo mesajlarınız..👍

herkese günaydın çok mutluyum 68.1 kg oldum
sabah acelyle kalktım ve kahvaltı yapamadım yarım simit yedim öğleye kaldı artık ekmek yemeyeceğim sebze yemeği falan dengeleyeceğim

Bu cevabım herkese!.. Hadi bakalım iyi olacak inşallah ... Bana cevap yazan sohbete katılan herkese çok teşekkürler,, Melekcim ne iyi ermişsin.. Bişi diycem Arkadaşlar her mesaja isim ekleyerek cevap versek daha iyi olmazmıı 😉 bu küçücük telefonlarda bu cevap banamı diye aramaktan şaşı oldum...😆 Iyiki aranıza katıldım çook iyi geliyo mesajlarınız..👍

venusum bız hep burdayız el bırlıgı ıle kılolarar bay bayy dıcez yeterkı ıncecık olacagımız gunlerın hayalıyle yolumuzdan donmıcez 97 kılosun bak gor nasıl bırer bırer gıdıcek o kılolar 70 lere ındıgınde kendını cokk ıyı hıssedeceksın bende 90 ıle baslamıstım70 oldugumda ınıanlmaz harıka hıssetmıstımm :KK31::KK31::KK31:

herkese günaydın çok mutluyum 68.1 kg oldum
sabah acelyle kalktım ve kahvaltı yapamadım yarım simit yedim öğleye kaldı artık ekmek yemeyeceğim sebze yemeği falan dengeleyeceğim
Günaydın Canım:KK16: Bu şekilde devam et ara öğünlerinde tok tutucu şeyler yoğurt olabilir mesala

herkeze gunaydnlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

dun tum gun gıremedık kızcelerım kkdakı sorundan dolayı neysekı duzelmıs ama :21::21:

vee dunku menum

sabah
1 dılım tam bugday 7 p
yumurta 0 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık4 p

ogle
1 dılım tam bugday 7 p
salam 1 p
domates salatalık 8 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
cagla badem 100 gr 5p

aksam
4 yemek kasıgı kerevız 6 p
yogurt 2 p

2,5-3 lt su

45 p ıle gunu kapamısım ve hıc kılo veremedım bu hafta sankı dırece gectı sanırım vucudum ama neyse enınde sonunda cozulcek :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

dun tum gun gıremedık kızcelerım kkdakı sorundan dolayı neysekı duzelmıs ama :21::21:

vee dunku menum

sabah
1 dılım tam bugday 7 p
yumurta 0 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık4 p

ogle
1 dılım tam bugday 7 p
salam 1 p
domates salatalık 8 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
cagla badem 100 gr 5p

aksam
yogurt 2 p

2,5-3 lt su

45 p ıle gunu kapamısım ve hıc kılo veremedım bu hafta sankı dırece gectı sanırım vucudum ama neyse enınde sonunda cozulcek :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

günaydın canım menü güzel versin canım canını sıkma..

ne bılım ılknurcum ya sımdıye baya gıtmesı lazımdı dırence gectı sanırım vucudum hayırlısı ılkurcum nasılsa gıdıcek :KK31::KK31:

canım pazar gününü daha yeni toparladın yarına gene eksi görmeye başlarsın hergün kilo kaybı olacak diye bişey yok 1 gün veremezsin ertesi gün bir bakmışsın 500 gr gitmiş bu böyle biliyorsun..

vee dunku menum

sabah
1 dılım tam bugday 7 p
yumurta 0 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık4 p

ogle
1 dılım tam bugday 7 p
salam 1 p
domates salatalık 8 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
cagla badem 100 gr 5p

aksam
yogurt 2 p

2,5-3 lt su

Canım Bende veremiyorum:KK50::KK50: Ama menün güzel:nazar::nazar:

melek kahkül olmayınca daha çok yakışmış böyle sana birdaha kahkül bırakma canım hep böyle kal..
çiğdem hoşgeldin canım..

canım pazar gününü daha yeni toparladın yarına gene eksi görmeye başlarsın hergün kilo kaybı olacak diye bişey yok 1 gün veremezsin ertesi gün bir bakmışsın 500 gr gitmiş bu böyle biliyorsun..

HAKLISIN Ilknurcum ben pko hastasıım ya bana seker asla yaramıor o gun pasta yedım ya hemde seker hamurlu bır pastaydı ondan toparlamak zor oldu dedıgım gıbı benım bunyem asla bolesı kacamagı kolay telafı etmıor malesef:KK50::KK50::KK50: ama son kacamaktı dedıgım gıbı 70 e kadar yok bıdaha:KK19::KK19::KK19:

Canım Bende veremiyorum:KK50::KK50: Ama menün güzel:nazar::nazar:

panık yok cıgdemcım nasılsa gıdıcekler o kılolar:KK19::KK19::KK19:

dünki menüm

sabah
2 dilim kızarmış tam b. ekmeği
beyaz ve kaşar peynir
zeytin

öğlen
ıspanak yemeği
yoğurt

ara
3 kayısı