Melegın dıyet seruvenı

Doğru bende zayıflama haplarına karşıyım ama bu bahsedilen yosun tableti gıda takviyesi,, L-carnitine gibi spordan yürüşten önce içilince yağ yaktırıyor,mineral ve vitamin takviyeside yapıyor.. Ama deniz sekinin kullandığı denenmiş test edilmiş diye o markayı merak ettim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bişi sorucam .. Deniz Seki'nin yosun hapını bilen varmıı?.. Deniz Seki'nin Heycanlı Magazinde bahsettiği yosun tabletlerinin markasını bilen varmı acaba? Çok faydasını görmüş,ama reklam olmasın diye ismini vermedi tabii belki bileniniz vardır diye bi danışmak istedim.. Şimdiden teşekkür ederim bu arada Heycanlı linki burada

http://m.youtube.com/watch?v=JstKJwa3y3I#

canım bunlar kandırmaca sakın ınanma denız sekı o sekılde zayıflamadı onun yasam kocu ve ozel dıyetısyenı sayesınde zayıfladı. ole hapla falan ınankı olmuyor ole olsa ben sımdıye ınan 0 beden olmustum kullanmadıgım khap kalmadı cunku :KK23::KK23::KK23: sen burdakı ornek menulerı takıp et canım :KK34::KK34:

kızcelerım bu saate kadar olan menumu taktm edıyrum :KK42::KK42:

sabah
2 dılım tam bugday 16 p
peynır 1 p
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p

ara
peynır 1 p

ogle
ızgara kofte 1 p
yesıllık 8 p
az salam 1 p

1 lt su su ana kadar ve 1 kupa yesılcay

29,5 p deyım :KK53::KK53::KK53:

Canım diyet zaten full devam.. Şu röportajı yine de bi izle derim 😉
Şimdi öğlen yemeğimi yiycem,, ızgara tavuk ve yeşillik !
Devaaaammm 😆

Arkadaşlar bişi sorucam .. Deniz Seki'nin yosun hapını bilen varmıı?.. Deniz Seki'nin Heycanlı Magazinde bahsettiği yosun tabletlerinin markasını bilen varmı acaba? Çok faydasını görmüş,ama reklam olmasın diye ismini vermedi tabii belki bileniniz vardır diye bi danışmak istedim.. Şimdiden teşekkür ederim bu arada Heycanlı linki burada
http://m.youtube.com/watch?v=JstKJwa3y3I#

kızcelerım bu saate kadar olan menumu taktm edıyrum :KK42::KK42:

sabah
2 dılım tam bugday 16 p
peynır 1 p
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p

ara
peynır 1 p

ogle
ızgara kofte 1 p
yesıllık 8 p
az salam 1 p

1 lt su su ana kadar ve 1 kupa yesılcay

29,5 p deyım :KK53::KK53::KK53:
Çook iiyi canım :nazar::nazar:

Arkadaşlar bu puan olayı nediir?? 😦

Öncelikle 3 kilo fazlam var ama bir süredir sadece et kebap ile ve fastfoofla beslendiğim için göbek ve bel bölgem 6 aylık hamile bayanlar gibi bir görüntüye sahip. o yüzden bu fazla yagı yakıp sporla sıkılaştırmam lazım. kot giyince resmen psikolojim bozuluyor.

çay konusuna gelinde L-carnitine ve Hibuskus içeren Hande Polatın sitesinden bayadır araştırdığım diyet ve sporla içildiğinde metabolizmayı hızlandıran çayı sipraiş verdim bugun yarın gelir bakalım ne faydasını görücem.

Puan olayı da : KArbonhidrat Diyeti puanları onlar. Yani bir teze göre bir insanın günlük karbonhidrat ihtiyacı ve kilosunu dengede tutan oran 50-60 puan. Eğer ki bu puan altına düşersen her beslenmende kilo vermeye başlıyor vücut. Hem herşeyden yemiş oluyorsun hemde puanları dengeleyerek kilo veriyorsun. Ayrıca sağlıksız şeylerden de böylece kendiliğinden uzak duruyorsun.

Puan listesine gelince karbonhidrat diyeti puanları yazınca googledan çıkar :KK66:)

Recellezi 3 kilomuuu 😆 benim eski halim gibisin,,2 kilo alınca dünya başıma yıkılıyoduu 😆 senin diyete ihtiyacın yokki sacece karbonatlı 3 lt su , akşamları en geç 7 de yoğurt salata,,ve 1 lt suya 2 yeşil elma,bir portakal kabuğuyla ,yarım limon kabuğuyla,çubuk tarçın,ıhlamur, 3 çekirdek karabiber ,2 karanfil kaynatıp gün içinde tüketirsen işi bitirirsin .. Zorlanma sadece su çay ve akşam yoğurt salataa.. Diğer öğünler ne yersen ye tabii abartmadan .. Bişi uyguluyımusun şu anda?

Arkadaşlar bu puan olayı nediir?? 😦

Canım diyet zaten full devam.. Şu röportajı yine de bi izle derim ��
Şimdi öğlen yemeğimi yiycem,, ızgara tavuk ve yeşillik !
Devaaaammm ��

harıka bır menu :KK56::KK56::KK56: tavuk benımde favorımdır cok zayıflatıor :KK76::KK76::KK76::KK76:

Öğle Yemeğim
1 kase Süzme Mercimek Çorbası
1 küçük kase Salata

superrrrrr:nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar bu puan olayı nediir?? ��

canım puan demek ben karbonhıdrat dıyetı yaptıgım ıcın yedıklerımın puanını hesaplıyorum . ınternete ebru akın karbonhısrat yazarsan cıkıor orda hangı besın kac puan:KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
DEsene yarınkı bıldırımde butun kızceler guzel kılolar vermıs olcak bakalım kım bırıncı olcak cokk merak edıyrum :21::21::21::21:

kızlarrr 1 nısan da yuruyse baslıyorum nasıpse :21::21::21:

Ben kendimi sanmıyorum çünkü ödemden göz altarım bile şismiş canım :KK14: Ama böyle beslenmeyi seviyorum ben çok yediğim zaman da diibine kadar yeidğim için midem bulanıyor:KK53: Bu şekilde midem rahat canım ..

Ben kendimi sanmıyorum çünkü ödemden göz altarım bile şismiş canım :KK14: Ama böyle beslenmeyi seviyorum ben çok yediğim zaman da diibine kadar yeidğim için midem bulanıyor:KK53: Bu şekilde midem rahat canım ..

O cok yemektekı rahatsızlık bende de oluyor canım az yıyınce ınsannn vıcdanıda mıdesıde cok rahat :KK53::KK53:

O cok yemektekı rahatsızlık bende de oluyor canım az yıyınce ınsannn vıcdanıda mıdesıde cok rahat :KK53::KK53:

Evet vicdanıda rahat haklısın yav ama birdeetrafındaki insanalr anlasaalar bunu :KK37:
KAyın validem geçenki geldiğinde nededi biliyormusun etlen butlan kendine bak dedi:KK53: Kadın dediğin etli butlu olurmuş:KK35:

Melek şimdi tam dışarda olacaksın deniz havasını çekeceksin Ev Hanımı olmaya karar verdim 9 yıl sonra:KK28:

Arkadaşlar başka bir diyet savaşçısından alıntı yaptım,,şık bir tarif,,belki hoşunuza gider 😊

Tavuk göğsünü ince fileto şeklinde kesiyoruz. Diğer malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.

Streç filmin üzerine bir filetoyu koyup, üzerine sosu yayıyoruz. Yine üzerine başka bir fileto koyup bu şekilde devam ediyoruz.

İşlem bitince streç filmle sıkıca sarıp, buzluğa koyuyoruz. Donan tavuğumuzu pişirmeden 30 dk kadar önce dışarıya alıyoruz ki rahat kesebilelim. Tam çözdürmeyin yoksa güzel kesemezsiniz.

İnce şeritler halinde kestiğimiz tavuğumuzu sıvıyağ koyduğumuz tavada kızarana kadar çeviriyoruz. Zaten hemen pişiyor ince olduğu için. Ben pişirirken en son biraz daha pulbiber,kekik,tuz katıp 1 dk çevirdikten sonra servis ediyorum.

X