Meleğimle zorlu süreç♡♥

Benım ablamda 5 düşük yaptı.cok acılar cektı sımdı 2 kızı oldu cokşükür.sakın ısyan etme bak vallaha hersey guzel olacak senın ıcın.rabbım ısteyen herkese nasip etsin
Şükür o konuda allaha şirk kosmadim yasadiklarim o süreçte beni üzdü .

Allah sabır versin ağlamak tan zor yazıyor um inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur

Ne demek keşke elimden bir şey gelse ama her namazda dua edicem
Allah ne muradin varsa verin daha bundan güzel bir hediyemi olur dua en önemli bir veri nimet rabbim sizler sayesinde kabul eder duyar saglikla insallah birgün anne olurum inaniyorum zatenn cennet annesiyim olmasda bir kizim oldu sukur cennetkokulum♥

Öncelikle Basiniz Sagolsun, Rabbim yerine daha büyük mutluluklar versin ve hicbir Anneyi evladiyla sinamasin insallah, acaba Testlerinizin sonucu ne cikti ?
Temiz geldi şükür canım eşim ve bende bebeğinin kötü çıkmıştı geni bozuktu tekrarlar diye korktuk ama bizde sorun çıkmadı.

Allah sabır versin ve başınız sağolsun. Halkınızda hayırlısı olsun umarım tekrar o duyguyu en güzel şekilde yaşarsınız

ylik oldu artik. Ve gitt
ofisteyim, ağlamak istedim boğazımdan aktı..
Allah size mutlulukların en güzelini nasip etsin , herşeyin hayırlısı inşalllah
kızının bir melek..

Canim kızım seni bu zamanlar karnimda taşıyordum zaman ne
çabuk geçiyor ya 1senen doluyor be kuzum.

Bizimde 15 gün sonra 5 yılı doluyor
Bayramda gittim yine ziyaretine kızımın
Kabrini temizledim yeni çiçekler ektim
Görüyor ve duyuyorlar bizi
Rabbim cennetinde kavuştursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…