Meleğimle zorlu süreç♡♥

Çok etkilendim ya gözlerim doldu okurken nekadar yürekli vefakar annesiniz keske sizin gibi güçlü olsam bilemiyorum ama isterdim inşallah sağlıklı bir evladinolir sınavı güzel gectin canim♥

Oncelikle size ne mutlu ki metanetinizi korumussunuz insan acaba iyi bakabilir miyim soyle mi boyle mi derken Rabbim yanına alivermis ve böylece sizde alninizin akiyla bu sinavdan gecmissiniz (Aldiradabilirdiniz) Rabbim mukafatini insaallah verecektir.. hem bu dunyada hem öbür dünyada. .

Duydugum bi olayida yazayim... bir ailenin engelli cocuklari varmis neyse yaşamış bu kardesimiz annesi anlatiyor yuvamiz öyle huzurluydu öyle mutluyduk ki o varken diye neyse bu engelli kardesimiz hayatini kaybetmis evimizin ne bereketi kaldi ne huzuru dedi o gidince hersey gitti dedi o kadar tuhaf olmuştum ki tokat gibi carpti bana o annenin sözleri. . Bu konusmayi duymadan önce engelli olsa aldirrim vs diye düşünüyorsun cahillik işte sonra o bayami duyduktan sonra vardir herseyin bir hikmeti dedim...

İçtenlikle anlatmışsınız tüm olup biteni, bir cana kıymamissinız Allah belki bir elli yıl sonra Firdevsi Ala' da buluştursun yavrunuzla sizi bu sabrınıza karşılık.
Allah razi olsun allah herkese kaldirmayacak yük vermez rabbim kimseyi bole sinavlan birakmasin en doğru karari verdirtsin herkese.
Elleri opulesi anneymis gercekten bende duygulandim aynen annelik bole bisi cogu kisi saglam cocuklarina bakamayan sokaga atanlar var allahim annelik duygusu yasayan merhametli insanlara nasip etsin.

Çok etkilendim ya gözlerim doldu okurken nekadar yürekli vefakar annesiniz keske sizin gibi güçlü olsam bilemiyorum ama isterdim inşallah sağlıklı bir evladinolir sınavı güzel gectin canim♥
Allahım kimseye yasatmasin böle bisile.

Canımmm neLer yaşamışsın boyLe kıyamamm icim parcaLandi okurken . Sen ne güzeL kaLpLi bi annesin ❣ Basın sagoLsun Rabbim yeniden insaLLah hayirLi sagLikLi sihhatLi evLatLar nasip etsin sana

Canımmm neLer yaşamışsın boyLe kıyamamm icim parcaLandi okurken . Sen ne güzeL kaLpLi bi annesin ❣ Basın sagoLsun Rabbim yeniden insaLLah hayirLi sagLikLi sihhatLi evLatLar nasip etsin sana
Aminn canim aminn binkere allah razı olsun kuzum♥

Okurken agladım sen neler yaşadın böyle kuzum.
Üzülme Rabbim en hayırlısını nasip eder inşallah bitanem vallah bak dua dua dua

Aminn allah razı olsun yasiycakmisoz demek kuzum gecti sukur sabir gerekiyor demek rabbim kimseye yasatmasin.
Benım ablamda 5 düşük yaptı.cok acılar cektı sımdı 2 kızı oldu cokşükür.sakın ısyan etme bak vallaha hersey guzel olacak senın ıcın.rabbım ısteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…