Meleğimle zorlu süreç♡♥

Bizimde 15 gün sonra 5 yılı doluyor
Bayramda gittim yine ziyaretine kızımın
Kabrini temizledim yeni çiçekler ektim
Görüyor ve duyuyorlar bizi
Rabbim cennetinde kavuştursun..
rabbim onlari incitmez ve kirmaz bizi izliyor ve kavuşmayi bekliyorlar yavrularımız.
Rabbim bir daha yasatmasın inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah tüm cennet annelerine ve isteyen herkese inşallahh
Aminnn ağzına sağlık birtanem.

Insanlar koca dag gibi şehit evlat veriyorlar onca buyut okut kokusunu çek benim acim onlarin yaninda hiç kalıyor kafiyesiz kaliyor oyuzden herşeyde sabır demeli insan. Şükretmeli..

Benim ablamda 2sene üstüste iki yavrusunu topraga verdi. Okadar zor ki. Yaşamayan asla anlamaz. Kelimelerle asla ifade edilemeyecek birsey. Oglu 18yasında engelliydi o vefat edeli 3ay olacak. Geçen sene de kızı dogduktan 3saat sonra vefat etti diyafram hernisinden. Hic gormedi yavrusunu. Şimdi bir oglu kaldı 12yasında ona sarıldı toparlanmaya çalısıyor. Çok zor en zor imtihanlardan biri evlat acısı. Rabbim size de sabırların en guzelini versin. Hayırlı evlatlar la evinizi şenlendirsin

Aminn güzel kardesim ablana allah güç kuvvet versin ablaninda çok zor imtihani olmuş.

Basın sağolsun cnm. Sen doğru olanı yapmışsın rabbimin verdiği canı almak Kula düşmez . Cennette meleginiz size şefaatçi olucak inşallah. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evladiniz olur inşallah.

Allah yardımcısı olsun tüm evlat acısı yaşayanlara.. ağlayarak okudum..dayanilacak gibi değil.. konuşmak fayda etmiyor..biz ne boş şeylerle ugrasiyoruz ne acılar var..Allah sabır versin.
Sen ne güzel yürekli kadınsın
Allah hepiniz den razi olsun iyiki varsınız iyki tanidim sizi ancak dua Etmeniz bana yetrr canlarim

Rabbim yuzunuzu jep guldursun insallah

Baştan sona okudum. Sonuna gelinceye kadar inş sağlıklı doğmuştur diye hayal ediyordum. Diyecek bi söz bulmak zor. Allah size sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…