• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğimle zorlu süreç♡♥

Inşallah canım benim bir tebessüm et bakalım :KK36:
canım arkadaşım 😍
Canim benim ya. Konunu 2. Kez oludum. Her satirini ezbere bikiyormusum. Acini acim gorerek yaziyorum. Ayni dualari etmisiz gebelikte. Benim de oglum Rabbim bizlere bagislasin 4. Gebeligim. Kolay seler yasamamisiz ama sonu ferah emin ol. Rabbim tez zamanda yuzunu guldurecek insallah. Benim tup bebek harici zor gorunen gebeligim dogal yoldan ben karar verdigim ay oldu
Kafan rahat olsun. Gebeligi dusunmeden yasa ne yasarsan. Pozitif yasa hayatini. Minigin yeniden kollarinda olacak insallah. Dualarim sen ve senin gibi evlat yolu gozleyenlerde.Allahim trz zamanda hayirlisi ole saglikla kucaginizi doldursun miniginizle. AMIN.
aminnn aminn arkadaşım rabbim sinamasin böyle imtihani olani güçlükle sabırla bizim gibi geçmeyi ihsan eylesin teşekkür ederim bana büyük morel oldun. Siz ve bir çok arkadaşlarım.
O kadar büyük sabır ve itaat göstermişsiniz ki. Gözlerim dolu dolu yazıyorum ve tüm kalbimle diyorum ki; Allahım size sağlıklı, Nur topu gibi bir evlat versin. Tez zamanda kucağınız bebişle dolsun inşallah 🙏🏻
aminnn allah razı olsun arkadaşım güzel duan için rabbim sizleride hayirli evlatlar ihsan eylesin.
Allah hiçbir Kadına yaşatmasın yaşadıklarınızı :KK43:
Başınız Sağolsun.
Tez zamanda yine bebeğiniz olur inşallah ve tabi isteyen herkesin.
Aminnn allab razı olsun arkadaşım 😍

Boş olan sizsiniz.Ben sağlıklı çocuğu öldürseydin demişim gibi yorum yapıyosunuz.On tane doktora gitmiş hepsi aynı şeyi söylemiş bu diretme niye.Bişeyi yapıyosan sırf kendini düşünemezsin evlilikte tek başına karar alamazsın.Bişey yapıyosun ama bedelini evlilikte herkes ödüyor.Benim de çocuğum var engelli doğma riskini 30.haftamda öğrendim ve yüzde otuz küsür civarı engelli olma ihtimali vardı.Onbinde bir görülen bir hastalığı vardı ve buna bağlı down sendromlu olabilirdi.Erken bilsem her türlü testi yaptırır sağlıksızsa da aldırırdım.Benim sağlıksız bebeği aldırabilmek için olan yasal sürem bile bitmişti.30.haftadan sonra 36.haftada doğum yaptım ama o süre içinde bile ben başta olmak üzere annem babam kardeşim eşim eşimin ailesi onlarca kişi engelli mi sağlıklı mı olacak diye düşünmekten beş yıl yaşlandık.O yüzden göz göre göre kendine ve etrafındaki insanlara bunu yapan insanları anlamam mümkün değil.Yazık eşi kendini paralamış o adamın yaşadıkları çektikleri nolacak.Tek başına mı yaşadı onca şeyi.Şurda eşim benim iznim olmadan kredi çekmiş diyenlere bile saydıran insanlar konu sahibinin tek başına böyle bi karar vermesini ve bedelinin bu kadar ağır olmasını nasıl bu kadar olağan karşılayabiliyor.Evet bişeyler hayatımızda geçip bitiyo da nası geçiyo acaba.Yaşamayan bilmez merak etmeyin ben çok iyi yaşadım. Duygusallık, annelik, çocuk sahibi olmayı istemek demek bu kadar mantıksızca davranmayı haklı çıkarmaz.Bu insanların bile bile hem kendini hem etrafındakileri ateşe atması demek.Sen kendine göre haklı ve mutlu da olabilirsin, ama çocuk sadece sana ait değil, yaptıklarından ve sonuçlarından herkes mutlu mu acaba?değilse işte bunun adı bencilliktir
+1

Rabbim cennette buluşmayı nasip etsin.
Dediğiniz gibi öldürürse Allah öldürür.
Öylede olmuş iyi ki aldırmamışsınız.
Hiç bir söz ruhi ve fiziki acılarınıza teselli olamaz. Ama Rabbim bilir ne çektiğinizi. Mükafatını da Rabbim verir.
Bundan sonrası için hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim size. Mutlu huzurlu bir yuva.

Oncelikle herkese selam olsun. bu satırları yazıyorum içimden ne geçiyorsa dökmek istiyorum. Çünkü birazda olsa beni belki tanimişsinizdir. okadar iyi arkadaslar tanıdım bana hep destek oldular güç verdiler dualariyla kkdan teşekkür ederim. Derdime ortak oldugunuz için Şimdi bu satirlarim meleğime gelsin okudugunu biliyorum gördüğünü annesi onu çok seviyor.
17 yaşında evlendim severek ama ole zorlu ama ole mutlu birbirimizde okadar bağ varki ne ben boza bildim ne de eşim aileler şu bu derken yinede vazgeçmedik ama her bir sonu güzel huzurlu mutlu bir evlilik oluyordu.birbirimizle gecirdigimiz vakit. Ve diyorsun sabir baskalarin acısını görürken sen şükred diyip 4sene bu evliliği sürdurduk. halen bile okadar tartışma aileler birbirimizi kırıyoruz ama yine dedigimiz kelime vazgecemeyiz deyip guzel huzurlu evlilige dönüşüyor. anladimki o artık bizim tuzu biber oldu göz yumdum bu saatten sonra. Ve acim yeni melegimi kaybettim bir hafta oldu onu öle zorluk süreçle getirdim dünyaya ama korku ama tedirgin ama pismanlik olmadı.
3dusukten sonra 4 düncuye hamile kaldim ve melegim bana tutundu. Dünyalar benim oldu ama halen tedirgin mutsuz bide strest hamilemiyim hamile ama tat almiyorsun yaşayamiyorsun. Ve busefer ciddi tutundu evet dedik. Ama bir yanimiz korku her hastaneye gittiğimde birsey çıkacak korkusu beni mahvediyordu. 2 aylikken başladı bizim hikayemiz. Dow sendromlu veya baska anemisi vesare basima kaynar su indi inancliyim evet ama belki anlarsiniz bide strestte sokanlar olursa sizi. Ne yaparsınız neyse su aldirdik gonderdiler bizi bi 3 4 aya kadar öle geçti hamileliğim ama bu bebek Yaşamaz baya sorunlu diyorlardi ve suyum temiz gelince 3 ayında gebeliğe devam ettik hiç bir anomesi bulunmadi ve aradan 2 hafta en fazla bu kısa süreçte sevindigimi hatırlıyor gibi oda su gibi geçti. Ve gittim kontrole eşimle sevinçli mutlu ilkkez böle kizmi erkekmi acaba. Ve girdik doktor baktı ama konuşmuyor sesi çıkmıyor bakiyor öle karnima ben orda cinsiyet ne diye laf attim ama titreyerek birsey var dedim yine kendimce. Şuan başka sıkıntı var ne cinsiyeti derken ne gibi dedim ayaklarda sorun dedi kisa ve içe dönük hemen sevk yazdı o dakkada gidin 4 aylik oldu artik. Ve gittik ne ayagi bebekde ayak kol cene sırt açıklığı Ödem kafada sorun bunlarda doğuştanmiş resmen ruh gibi hic birsey yok gibi dinliyorum. Eşimi çagırdilar en fazla 10gun düşünün yurumez.omur boyu bakarim diyorsaniz siz bilirsiniz baya sıkıntılı bir bebek dedi ve gitti biz bakiyoz öle çıktık ve konuşuluyor.zor olur bakimi aci çeker benim yaşım genc kaldiramam ama iyiligime ama kotuluge allah bilir bende ses etmedim. Aldircak gözü ile çıktık yola benim kafamda şu var aldirsam günah aldirmasam kendin girecen bu yola bide gelcek dünyaya başına kalkilir. Düşüncesi var bende ve annem baya sıkıştırdi hatta kötü oldu eşimle bile bende o gaza gelip vazgecmedim. Birakmam ben onu hissediyom ne olursa olsun dogurcam dedim ve her doktora gittigimizde doktir sorunlari derken fazla vakit kaybetmeyin derken eşimle her kontrolde kavga sen ailenden korkuyon benim sözüm geçmiyor onlar karisti hiç bir doktor umit vermiyor diye diye ben yok dedim yedik birbirimizi boşanmaya kadar bile kendi aramizda gidiyorduk yok senin ailen benim ailem derken yavrucum heba olacaktı bir yandan korkuyom tek kalcan hadi aldiralim dedik oda sinirli ama istemiyor aldırmak korkuyor ama ne gerek bunları yaşamak bende aldıralim ve bosanalim hiç bir bağ kalmasin siz kurtulun bizde ne zorluklar geçti ve 6 aya geldik böle ve artik mecbur kabullendik ama laflari bazen agir geliyordu. Bende bir yandan korkuyom dua ediyor um herkesin yüzü kara çıksın meleğim sasirtsin bide dogunca onla yasiyacagim bu stresler. Beni korkuytu bakmak asla değil ve allaha dua ederken ben almadim allahim alsin olcekse ole ölsün dedim ve iyi düşündüm yinede eşime allah razi olsun hep olumsuz yani değil tabi iyiliği güzel yanida oldu bazen kahır etsede birbirimizi yesekde oanda mutlu bir eş oluyorduk. Ve dünyaya geldi meleğim tek sırt açıklığı hariç ayaklarda içe dönukluk biraz sorun gibi görünüyor du ama o bize hiç geldi nur gibi melek gibi bir kiz hepimiz tek yurumesin yanımızda olsun agliyoruz gizli resim cekiyoz goren artık böle dua eder olduk dogdugunda direk yogunbakimda kaldi. zor nefes alıyordu rabbim bana iki kere gözlerini gösterdi. Bi 10gunlukken bide son olmeden önce allahim gösterdi bana bir ay nasip etti sütumu de artık cihazdan ayrilamadigi için bogazdan hortum salincakti ama allahım kızıma acı cektirmeden aldı yanına meleğim evine gitti oda bende huzurluyun hemde çok içim okadar rahatki rabbim kimseye kaldiramiycak yük vermez. Bu süreci bastan sona benle yaşayan tüm kk teşekkür ediyorum tekrardan Allahim tum annelere babalara sabır versin böle birseylen sinanmasin.
:dua:
Tekrar bebeğiniz oldu mu acaba

Rabbim cennette buluşmayı nasip etsin.
Dediğiniz gibi öldürürse Allah öldürür.
Öylede olmuş iyi ki aldırmamışsınız.
Hiç bir söz ruhi ve fiziki acılarınıza teselli olamaz. Ama Rabbim bilir ne çektiğinizi. Mükafatını da Rabbim verir.
Bundan sonrası için hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim size. Mutlu huzurlu bir yuva.
aminn allah razi olsun canım.
Tekrar bebeğiniz oldu mu acaba
daha bebek için yola basvurmadim canim 2 ci yil dolacak ve bu süreçte birazdaha erteledim ortalik düzelince hastane sıkıntılı şuan. Birazda tabi korku var ne durumla karşılaşacağım belli değil.
Ah canım benim ya..
Bin tane şey yazmak istiyorum, bir tanesini bile toparlayıp yazamıyorum. Cennette bekliyor seni yavrun..
Allah razı olsun kuzum biliyosun unutmak olmuyor. Gecmise dönüp yaşadığımla kalıyor. ama kalemin anlatiyor sadece seni. Duygularimi hislerim karışık olumca yazıyorum. Cennetimde görür ins.
Rabb im en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin size ve tüm isteyen arkadaşlara 💕💕🌹
Aminnn teşekkür ederim 🙏🙏

Evet geldim güzel hikayeme😍 3yil önce neler yaşamışım ve neler yaşandı. şimdi tekrar umuda doğru yeniden anne olma isteği zaten anneydim anneyim ama ben cennete bir melek verdim beni, karsilayacak bir cennet kuşu o annesini bekliyecek. İnşallah bu dünyadada kokusuna hasret kaldığım bir meleğe sahip olurum bağrıma basıp içime çekmeye hasret kaldığım bir meleğe. Canım kızım unutulmadin inşallah hayırlı sağlıklı kardeşlerin olur. Hep seni ziyarete gelicez iyiki gelmişsin dünyama umut ışığım 😍😘 seni çok seviyorum.

Evet geldim güzel hikayeme😍 3yil önce neler yaşamışım ve neler yaşandı. şimdi tekrar umuda doğru yeniden anne olma isteği zaten anneydim anneyim ama ben cennete bir melek verdim beni, karsilayacak bir cennet kuşu o annesini bekliyecek. İnşallah bu dünyadada kokusuna hasret kaldığım bir meleğe sahip olurum bağrıma basıp içime çekmeye hasret kaldığım bir meleğe. Canım kızım unutulmadin inşallah hayırlı sağlıklı kardeşlerin olur. Hep seni ziyarete gelicez iyiki gelmişsin dünyama umut ışığım 😍😘 seni çok seviyorum.
Sağlıkla gelsin yavrun❤️ Meleğin abla oluyor❤️❤️❤️

Rabbim kevser de su içtiğini göstersn size 😭 kardeşi kocaman mutluluklar getirsin size, büütn güzellikleri hak edıyırısnzz kardeşim

Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin yavrunuzu. Çok mutlu,cok saglikli günleriniz olsun.🧿🤲🏻

Back