Meleğimle zorlu süreç♡♥

Inşallah canım benim bir tebessüm et bakalım
canım arkadaşım
aminnn aminn arkadaşım rabbim sinamasin böyle imtihani olani güçlükle sabırla bizim gibi geçmeyi ihsan eylesin teşekkür ederim bana büyük morel oldun. Siz ve bir çok arkadaşlarım.
aminnn allah razı olsun arkadaşım güzel duan için rabbim sizleride hayirli evlatlar ihsan eylesin.
Allah hiçbir Kadına yaşatmasın yaşadıklarınızı
Başınız Sağolsun.
Tez zamanda yine bebeğiniz olur inşallah ve tabi isteyen herkesin.
Aminnn allab razı olsun arkadaşım

+1

Rabbim cennette buluşmayı nasip etsin.
Dediğiniz gibi öldürürse Allah öldürür.
Öylede olmuş iyi ki aldırmamışsınız.
Hiç bir söz ruhi ve fiziki acılarınıza teselli olamaz. Ama Rabbim bilir ne çektiğinizi. Mükafatını da Rabbim verir.
Bundan sonrası için hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim size. Mutlu huzurlu bir yuva.

Tekrar bebeğiniz oldu mu acaba

aminn allah razi olsun canım.
Tekrar bebeğiniz oldu mu acaba
daha bebek için yola basvurmadim canim 2 ci yil dolacak ve bu süreçte birazdaha erteledim ortalik düzelince hastane sıkıntılı şuan. Birazda tabi korku var ne durumla karşılaşacağım belli değil.
Ah canım benim ya..
Bin tane şey yazmak istiyorum, bir tanesini bile toparlayıp yazamıyorum. Cennette bekliyor seni yavrun..
Allah razı olsun kuzum biliyosun unutmak olmuyor. Gecmise dönüp yaşadığımla kalıyor. ama kalemin anlatiyor sadece seni. Duygularimi hislerim karışık olumca yazıyorum. Cennetimde görür ins.
Rabb im en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin size ve tüm isteyen arkadaşlara
Aminnn teşekkür ederim

Evet geldim güzel hikayeme 3yil önce neler yaşamışım ve neler yaşandı. şimdi tekrar umuda doğru yeniden anne olma isteği zaten anneydim anneyim ama ben cennete bir melek verdim beni, karsilayacak bir cennet kuşu o annesini bekliyecek. İnşallah bu dünyadada kokusuna hasret kaldığım bir meleğe sahip olurum bağrıma basıp içime çekmeye hasret kaldığım bir meleğe. Canım kızım unutulmadin inşallah hayırlı sağlıklı kardeşlerin olur. Hep seni ziyarete gelicez iyiki gelmişsin dünyama umut ışığım seni çok seviyorum.

Sağlıkla gelsin yavrun Meleğin abla oluyor

Rabbim kevser de su içtiğini göstersn size kardeşi kocaman mutluluklar getirsin size, büütn güzellikleri hak edıyırısnzz kardeşim

Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin yavrunuzu. Çok mutlu,cok saglikli günleriniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…