- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Ahhh canımm benimmm...Cennet kokulum herzaman hayatımızda kalbmizde ve gerçek hayatta bizimlesin unutmadık seni 1 yılını devirdik rabbim tek dileğim cennet yüzünü birkere de olsa görmem.
Bugün eski günler geldi ekimde bir sene oldu ama bugün ciğerim söküyor gibi içten bir duygu geldi anlamsizama kızımı özledim duyguysu.:/Ahhh canımm benimmm...
Oyyyyy kurban olduğum Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhBugün eski günler geldi ekimde bir sene oldu ama bugün ciğerim söküyor gibi içten bor duygu geldi anlamsizama kızımı özledim duyguysu.:/
Sağol bitanem ben biliyon kolay kolay ağlamam yazmasamda duramam zaten kendimi buraya attim en azindan içim rahatlasin burda acılarımı dindirdim güçlü oldum.Oyyyyy kurban olduğum Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhBiliyorum hiç geçmeyecek ama cennette sana şefaatçi olarak bekleyecek seni .
Guzel duan dileğin için sagol bitanem bura benim bi hikayem kizimdan kalan bir kalem gibi oldu içimi döktükce yaziyorum.Allah size çok sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ağla tabi içinde tuttukça kötü olursun ama kendini şakın bırakmaSağol bitanem ben biliyon kolay kolay ağlamam yazmasamda duramam zaten kendimi buraya attim en azindan içim rahatlasin burda acılarımı dindirdim güçlü oldum.
Sagol canım allah razı olsun iyiki varsınız canlarım herzaman mutlulugumdan üzüntümde yanımda oldunuz.Ağla tabi içinde tuttukça kötü olursun ama kendini şakın bırakmaRabbim neyler neylerse güzel eyler ❤
Sen de iyi ki varsın her zaman ne zaman istersenSagol canım allah razı olsun iyiki varsınız canlarım herzaman mutlulugumdan üzüntümde yanımda oldunuz.
Aminn aminn allah razı olsun kuzum kader arkadaşım arkadaşlarım insanlar ne yigitler veriyor topraklara şükür cennet bir melake verdik rabbimize rabbim nasip etsin inşallah çok güzel söyledin içim yumuşadı benim biran her anne gibi ozlem hasret kokusunu bi ugurlarken aldim cennet gibi mis ozlemmm.Kuzum benim Rabbim sana sabır versin duygularini paylaşıyorum suan seninle
Yalnız değilsin allahım sanada banada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bugün uzuntuden gözyaşlarımiz bir başka bir gün sevinclerimiz bir olsun .
Sana kocaman sariliyorum
meleginin yeri çok güzel emin ol o güzel cennette annesini bekliyor olacak .
Bazen o özlem hasret çok ağır basıyor ama tek düşünmemiz gereken onların çok güzel biryerde olup bizi bekledikleri olmalı tevekkül etmedikçe bu hasret kavuracak bizi ondan geldi ona gitti biz emanetine kısa süre de olsa iyi bakmak için elimizden geleni yaptık öyle değil mi eminim bu imtihanin güzel bir mükafatı vardır en iyisini Rabbim bilir .Aminn aminn allah razı olsun kuzum kader arkadaşım arkadaşlarım insanlar ne yigitler veriyor topraklara şükür cennet bir melake verdik rabbimize rabbim nasip etsin inşallah çok güzel söyledin içim yumuşadı benim biran her anne gibi ozlem hasret kokusunu bi ugurlarken aldim cennet gibi mis ozlemmm.
Aynen ah bilmem mi oan bile zor ben 3 dusuk verirken kan pıhtısı senden giderken inan oturup arkasindan bakip yavrum gitme diye ağlardım tutunsaydin bana diye ah canım bide gelipya dogup olse ya şu kadar büyük olsa herkese hava hoş böyle psilolojini bozarlardi.Bazen o özlem hasret çok ağır basıyor ama tek düşünmemiz gereken onların çok güzel biryerde olup bizi bekledikleri olmalı tevekkül etmedikçe bu hasret kavuracak bizi ondan geldi ona gitti biz emanetine kısa süre de olsa iyi bakmak için elimizden geleni yaptık öyle değil mi eminim bu imtihanin güzel bir mükafatı vardır en iyisini Rabbim bilir .
Acını yaşa otur ağla ama umutsuz olma bende bunun için çabalıyorum
Kimine göre bir fetus düşürdüm kimine göre daha bir kan pihtisi hücreydi herzaman derim bu benim açım kimse anlayamaz acımı da yaşıyorum içime atmiyorum. Bugün bende patliyorum sanırım ..
Yaşamayan anlamaz ya ben o düşen bebeğin ve kesenin koca koca parçalarını ellerimle doktora götürdüm çantamda küçük bir kapta taşıdım bu nasıl bir psikoloji kimse anlayamaz nasip işte ya imtihanAynen ah bilmem mi oan bile zor ben 3 dusuk verirken kan pıhtısı senden giderken inan oturup arkasindan bakip yavrum gitme diye ağlardım tutunsaydin bana diye ah canım bide gelipya dogup olse ya şu kadar büyük olsa herkese hava hoş böyle psilolojini bozarlardi.
Bitanem biz şükür etmesini biliyoz rabbim gozyaslarimizi neden akittigini hasret evlat atesiyle yandimizi biliyor ya şükür onuda hediye eder insallahYaşamayan anlamaz ya ben o düşen bebeğin ve kesenin koca koca parçalarını ellerimle doktora götürdüm çantamda küçük bir kapta taşıdım bu nasıl bir psikoloji kimse anlayamaz nasip işte ya imtihan
Senin imtihanin da çok zor allahım güzel hayırlı sağlıklı bir evlat versin dua etmekten başka çare yok kuzum
Inşallah canım benim bir tebessüm et bakalımBitanem biz şükür etmesini biliyoz rabbim gozyaslarimizi neden akittigini hasret evlat atesiyle yandimizi biliyor ya şükür onuda hediye eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?