Meleğimle zorlu süreç♡♥

Allah sabır versin. Umarım bir sonraki bebeğin sağlıklı olur ama hem kendin, hem kocan, hem de o bebek acı çekmişsiniz. Keşke biraz bilime inansak, doktorlara güvensek.

Allah sabır versin. Umarım bir sonraki bebeğin sağlıklı olur ama hem kendin, hem kocan, hem de o bebek acı çekmişsiniz. Keşke biraz bilime inansak, doktorlara güvensek.
Evet zor süreç geçirdik ama doktorlarinda çok yanılma hata payları oluyor kazaylan neler yaşanıyor. Ben onu sağlıklı olarak düşünerek doğurdum canım şuan o bana öyle bir sınav olduki hayatımızı baya etkiledi birazcıkta olsa değişti.

Şimdi gördüm konunu, bende hamileyken 4 buçuk aylık kızımı kaybettim, doktorum ultrason bulgularındab kromozom bozukluğu dedi asla vazgeçmek istemedim ama suyu bitti yavrumun, hayatın tehlikede dediler kalp atışları cok düşüktü, organlar kötü durumda, zehirler seni dedi kac doktor gezdim ama nafile eylülde kaybettim meleğimi, doğsa bu sene şubatta dogucakti, rabbimin büyük hikmeti yine haziranda hamile kaldim, Allahın izniyle ins seneye şubatta dogucak bebeğim.. Sende şubat annesiymisin cennet annesi, rabbim bize kizlarimizla cennette kavusmayi, bu yavrularimizla bu dünyada kavuşup onların sağlıklı hayırlı uzun ömürlu evlatlar olmasını nasip etsin ins..

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benim Allah'ım sanada sabır versin bende zaten hayatım tehlikem varmı dediydim bende yoktu eminim sende öyle olsa yapardın ama yinede mücadele etmişsin canım. Biz eminim mükâfatimizi Alicaz

Canım benim Allah'ım sanada sabır versin bende zaten hayatım tehlikem varmı dediydim bende yoktu eminim sende öyle olsa yapardın ama yinede mücadele etmişsin canım. Biz eminim mükâfatimizi Alicaz
Sağol cnm ins, ins cennette bulusuruz yavrularimizla, bize şefaatçi olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…