- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Çok zor şeyler yaşamışsın arkadaşım, Allah bir daha yaşatmasın…2022 Şubat Anneleri grubumuza gel, beklerizRabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlara büyük sabır verip güzel mükafatlandirilsin Allah razı canım
Teşekkür ederim canım tabiki gelirim etiket edersiniz gelirim ben.Çok zor şeyler yaşamışsın arkadaşım, Allah bir daha yaşatmasın…2022 Şubat Anneleri grubumuza gel, bekleriz
Rabbim sağlıkla mutlulukla nasip etsin inşaAllah size dua edeceğimEvet canım inşallah nasip ederse
Allah razı canım çok teşekkür ediyorumRabbim sağlıkla mutlulukla nasip etsin inşaAllah size dua edeceğim
Evet zor süreç geçirdik ama doktorlarinda çok yanılma hata payları oluyor kazaylan neler yaşanıyor. Ben onu sağlıklı olarak düşünerek doğurdum canım şuan o bana öyle bir sınav olduki hayatımızı baya etkiledi birazcıkta olsa değişti.Allah sabır versin. Umarım bir sonraki bebeğin sağlıklı olur ama hem kendin, hem kocan, hem de o bebek acı çekmişsiniz. Keşke biraz bilime inansak, doktorlara güvensek.
Evet zor süreç geçirdik ama doktorlarinda çok yanılma hata payları oluyor kazaylan neler yaşanıyor. Ben onu sağlıklı olarak düşünerek doğurdum canım şuan o bana öyle bir sınav olduki hayatımızı baya etkiledi birazcıkta olsa değişti.
Canım benim Allah'ım sanada sabır versin bende zaten hayatım tehlikem varmı dediydim bende yoktu eminim sende öyle olsa yapardın ama yinede mücadele etmişsin canım. Biz eminim mükâfatimizi AlicazŞimdi gördüm konunu, bende hamileyken 4 buçuk aylık kızımı kaybettim, doktorum ultrason bulgularındab kromozom bozukluğu dedi asla vazgeçmek istemedim ama suyu bitti yavrumun, hayatın tehlikede dediler kalp atışları cok düşüktü, organlar kötü durumda, zehirler seni dedi kac doktor gezdim ama nafileeylülde kaybettim meleğimi, doğsa bu sene şubatta dogucakti, rabbimin büyük hikmeti yine haziranda hamile kaldim, Allahın izniyle ins seneye şubatta dogucak bebeğim.. Sende şubat annesiymisin cennet annesi, rabbim bize kizlarimizla cennette kavusmayi, bu yavrularimizla bu dünyada kavuşup onların sağlıklı hayırlı uzun ömürlu evlatlar olmasını nasip etsin ins..
Aminn Allah razı canımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sağol cnm ins, ins cennette bulusuruz yavrularimizla, bize şefaatçi olurlarCanım benim Allah'ım sanada sabır versin bende zaten hayatım tehlikem varmı dediydim bende yoktu eminim sende öyle olsa yapardın ama yinede mücadele etmişsin canım. Biz eminim mükâfatimizi Alicaz
Aminnn canımSağol cnm ins, ins cennette bulusuruz yavrularimizla, bize şefaatçi olurlar
Allahım sağlıkla,mutlulukla evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.Rabbim sağlıkla mutlulukla nasip etsin inşaAllah size dua edeceğim
Allah razı olsun canımAllahım sağlıkla,mutlulukla evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?