Doğuma Hazırlık meleğimin bambu sepeti geldi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayy cok hos yha masallah.canım meleğin geldiğinde şöle içinde prenses gibi uyurken de bi foto ekler misin?? hayal ettimde cok güsel olur

bende böyle bir şey almak istiyodum
eşimle baktık
sallanmadığı için vazgeçtik
siz ne düşünüyosunuz acaba :uhm:

ayy cok hos yha masallah.canım meleğin geldiğinde şöle içinde prenses gibi uyurken de bi foto ekler misin?? hayal ettimde cok güsel olur

:)) inş. canım yaaa o günleri görmek nasip olursa eklerim tabi :))

bende böyle bir şey almak istiyodum
eşimle baktık
sallanmadığı için vazgeçtik
siz ne düşünüyosunuz acaba :uhm:

canım haklsın bu beşik sallanmıyor diğerleri ( 6 aya kadar olanlar) sallanıyor fakat bebek az haraketlendiğinde devrilme olasılığı çok yüksek.. bi yerden feragat etmek gerekli die düşündüm :emir_bebek:

sabit olması daha iyi aslında sallamak hiçde sağlıklı bişiy değil

hele bazı anneler ayaklarında sallıyolarlar tamam sallada çocuk ağlayınca sussun diye daha hızlı sallamıyolarmı gıcık oluyorum cocugun beynini sersem ediyolar
halbjki bilmiyolarki gözün arkasındaki zarda yırtılma meydana gelebilir körlüğe bile neden olur mazallah

Evet çok güzelmiş iyi günlerde kullanın inş..
Bende böyle birşey istiyorum ama çok pahalı bir beşik için.. ileriyide düşünüp öyle mobilya alınmalı bence, o fiyata büyüyen bir karyola alınabilir :emir_bebek:

çokk güzellllllll meleğin sağlıkla uyusun büyüsün içinde inşallah canımmmŞeniz

çok cici sağlıkla büyüsün bebeğiniz beşiğinde...

[
çokk güzellllllll meleğin sağlıkla uyusun büyüsün içinde inşallah canımmmŞeniz

amin kızlar tşk ederim.
,
QUOTE=guclu.z;8258807]Evet çok güzelmiş iyi günlerde kullanın inş..
Bende böyle birşey istiyorum ama çok pahalı bir beşik için.. ileriyide düşünüp öyle mobilya alınmalı bence, o fiyata büyüyen bir karyola alınabilir :emir_bebek:
[/QUOTE]

saol cnm. evet rakam yüksek yani en azından kullanım süresi için fazla.. ama biz bebek odasını da yaptık bu beşiğide babanemiz ücretinde destekleyince kaçırmak istemedik :KK66:

NHLTLGcım alışveriş listende aldığın pijamayı gördüm..çok begendım..ben de aynen öyle hem şık hem sade hem de spor bişey istiyorum ama bulunduğum yerde bulamadım...markası ne acaba...yazarsan çok sevınırm...güle güle giy..:)

NHLTLGcım alışveriş listende aldığın pijamayı gördüm..çok begendım..ben de aynen öyle hem şık hem sade hem de spor bişey istiyorum ama bulunduğum yerde bulamadım...markası ne acaba...yazarsan çok sevınırm...güle güle giy..:)

saol bi tanem inan bende çok severek aldım penyesi duruşu vs gerçekten güzel. ben eminönü hürriyet çarşısından aldım. markası tuğse tekstil yazıo. google dan bakarsan web sitesi var yazamıom burdan :)

X