Meleğim...

kelebek__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
41
0
Aynı fİkirleri paylaşmamız hoş bir şey .Ama hayır demeyi öğrenemezsen asla büyüyemezsin.Çünkü bazen hata yaptığımı biliyorum ve seni çok sevdiğim için her zaman benim meleğim olarak kalacaksın .Bana ,HAYIR desen bile... ANNEN...

büyümesini bekle
hayırlar
of anne ler
yaaa annelerr
nasıl hızla gelecek sen bile hayret edeceksin

VE o hayır demeyi bilmeyen melek büyüdü DOSTLAR,bu yazı yıllar önce yazılmıştı ŞİMDİLERDE SANDIKTAN NAFTALİN KOKULARINI ÜZERİNDEN ATAMADAN SAÇILDILAR ETRAFA yıllar önce verilen mesaj yerine ulaşmış... HAYIR lar onun ne denli büyüyüp kendini bulduğunu ifade ediyor ve gizliden gizliye bir sevinç kaplıyor bedenimi evet O BÜYÜDÜ DOSTLAR...:)

benim kızımda 4 yaşında.hamileliğimden bu seneye kadar o kadar acı çektik ki kızımla.hani anneler gözünün bebeğinden sakınır ya ben bütün gözlerden sakındım..şimdiden kızım HAYIR diyor bana.hayır diyebiliyor.bence demeliler.kendini ifade edebildiği için çok mutluyum.geçmişte korkularım yüzünden döktüğüm gözyaşları şimdi huzurla akıyor gözlerimden.ANNELİK çok güzel bi duygu kızlar değilmi.konuyla ne alakası var dersiniz belki ama ben ilk defa bu duygularımı paylaşma gereği hissettim.sevgiler..

X