• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğim Ceylinim

evet canım sadece emziriyorum mamaya henüz başlamadık ya sen

bende sadece mama verıyorum memeyı kabul etmıyor artık.sadece 1.5 ay emzırebıldım.bızımde 5 hazıranda kılosu 5300gr boyu 59cm ıdı.temmuz 7 de kontrolumuz var.merak edıyorum kılosunu.cunku cok kusuyor bızımkı.

fotoraf0028yu4.jpg

bunu da ben uyurken annişim çekmiş teyzelerim

grnt014ol2.jpg

bu fotoyuda ilk doğduğum haftalarda sümeyye teyzemler beni görmeye ve anneme geçmiş olsun demeye geldiklerinde sümeyye teyzem çekmiş ...biraz garip mı çıkmışım neCADIARZU

sanırım annem bugün çoştuuu neyse kızdırmayalım
fotoraf0025pa4.jpg

aslında yaancı meme emmiyorum babam tutdurdu böyle fotosunu çekelim diye eh kıramadım babamı pek bi mutlu :dance:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar: :nazar:

yerim ben onu yaaaa çok ama çok güzel yaaaa...

rabbime şükürler olsun ki böyle melek gibi bir bebeği sizlere layık görmüş...bizleride teyze yapmış:))

bir ömür boyu kızınla mutlu ,sağlıklı huzur dolu günler dilerim..

kızlarda bir başka güzel oluyor yaaaaaa....rabbim dileyen herkese nasip etsin...

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar: :nazar:

yerim ben onu yaaaa çok ama çok güzel yaaaa...

rabbime şükürler olsun ki böyle melek gibi bir bebeği sizlere layık görmüş...bizleride teyze yapmış:))

bir ömür boyu kızınla mutlu ,sağlıklı huzur dolu günler dilerim..

kızlarda bir başka güzel oluyor yaaaaaa....rabbim dileyen herkese nasip etsin...
amin canım iyi dileklerin için teşekkürler senin zuzun ikiz mi ben mi yanlış anladım hamilelik nasıl gidiyor Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah

eslemcim canımmm maşşallah sübhanallah yavrum yerim ben senii ne kadar güzelll:nazar::nazar::nazar:
Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah...Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin
Çokk şeker ne kadar da masum yaaaa ayyyy yerim ben onu yaaaa:nazar::nazar::nazar:

imgp1590kz3.th.jpg

resimlerin üzerini tıkladığınızda daha büyük bir şekilde görebilirsiniz bunları dün çektik

oyyy oy çok güzell maşallah sübhanallahh 41 kere maşallah Allah analı babalı büyütsün ,Bahtı açık olsun :nazar:

imgp1591sy0.jpg

imgp1591sy0.89f4e380f2.jpg

sistem çok yavaş çalıştığı için şimdilik bu kadar ama bizi takip etmeye devam edin yeni fotolarımızı artık buraya yükleyeceğim

Back