• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğim Ceylinim

çok şirin canım :)) allah analu babalı büyütmeyi nasip etsin canım... allahım :nazar: korusun....

hatırlıyor musun günümüz geçti hiç bir belirti yok diyoduk daha dün şimdi kocaman oldular
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

hatırlamazmıyım.nıye olmuyor dıye dert ederdık sımdı gerıye bakınca 3 ay nasılgectı dıyoruz.sen emzırıyormusun masallah tombık tombık

benim kızımın adıda ceylin ve senin kızına benziyor benim kızımda çekik gözlü annemlere gösterdim kızının resmini ceylinmi dediler:) ceylin ama bu başka ceylin dedim:) allah bağışlasın

benim kızımın adıda ceylin ve senin kızına benziyor benim kızımda çekik gözlü annemlere gösterdim kızının resmini ceylinmi dediler:) ceylin ama bu başka ceylin dedim:) allah bağışlasın
amin canım.. maşallah senin kuzunda çok tatlı avatardaki kuzun sanırım boyu kilosu nasıl ceylin biraz arkadan gidiyor gibi geliyorda bana

Yesin onu teyzesii Şeniz Maşallah allah nazarlardan saklasın uzun ömürler versin allah bağışlasın :utangac:

Back