• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mektuplaşalım mı?

yaa canım yanlış anlamayım ama selinnsle aynı şehirdeyiz daha uzakta olsa daha iyi olurdu.mesela herkes yazışmak istediği kişiye teklif versin biz seçelim buraya yazalım olmaz mı??

canım sanırım herkes istediğine yazacak istediğin zaman başalayabilirsin kime istiyorsan yazabilirsin :1hug:

nasıl ya ole sey mi olur anlamadım ben herkez istedigine yazsınla kalıoz ole eslestirmıssın ne guzel herkez eslestigi kişiye ozel mesaj atsın konusup anlassınlar olmaz mı ole istedigine ben anlamadım o işi

nasıl ya ole sey mi olur anlamadım ben herkez istedigine yazsınla kalıoz ole eslestirmıssın ne guzel herkez eslestigi kişiye ozel mesaj atsın konusup anlassınlar olmaz mı ole istedigine ben anlamadım o işi

bende öyle düşünmüştüm ama canım deryacık mektuplaşacağı arkadaşla aynı şehirdeymiş farklı olsa olmaz mı yazmış bende çok fazla uğraşamadım açıkçası çünkü 11 aylık bebeğim var uyuduğu zaman girebiliyorum nete uzun uzun uğraşamayacağım güzel olmuştu aslında eşleştirmek çünkü dediğin gibi herkes istediğine yazsın dedik ama kimse kimseye yazmadı mesela ben dün gülora özel mesaj attım onunla yazışacağım bugün adresimi göndereceğim ona mesajla :1hug:

Arkadaşlar fikri ortaya atıp kaçmışım gibi oldu ama lütfen yanlış anlamayın...Benim mekanda bir değişiklik oldu tain çıktı ve yeni yere geçmeyi bekliyorum..oraya geçtiğimde en kısa zaman zarfı içinde burdan size ulaşıp ilk mektubumu atmayı istiyorum..
Sevgiler..

bu konu acilali baya olmus mektuplasma nasil gidiyor bakalim.
mektubu okumayi seviyorum ama yazmayi hic sevmiyom.
kabul ediyorum gercekden güzel fikir.

Aslında evet mektubun tadı hiç bir şeyde yok.o ilk aldığın anda zarfı açmak,el yazısını keşfetmek vs. farklı duygular. bunlar mail ya da sms de yok,orası kesin.ama açıkçası artık ben dayanamam gibi geliyor.
postaneye gitmek bi dert,kesin ulaşır mı orası belli değil. e bir de ulaşma süresi var. hadi ulaştı diyelim,karşı tarafın yazmasını ve yollamasını beklemek gerek.akabinde yine postane macerası.aaah ah.. çooook uzun çok.

Valla yer değişikliğiydi,Şuydu--buydu deken arada kaynadı..
Açıkcası kimse de birbirine mektup yazmadı.
Ben Oli'me yazmayı düşünüyorum nasipse.
Herkes gözüne bi üye kestirsin:))

Back
X