• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mektuplaşalım mı?

slm arkadaşlar çok güzel konu açmışsınız fikirlerinize bende katılıyorum mektuplaşmak isteyen olursa bende katılmak istiyorum sevgilerimle.

hülya ablam çok güzel bir konuya değinmişsin benle mektuplaşmak isteyen arkadaşlar varsa seve seve baya olmuş bu konu açılalı ama ben daha yeni göruyorum aranızda mektuplaşanlar oldu mu?:1hug:

[COLOR="]Indigogenç kızken arkadaşlarımızla sık sık yaptığımız bir aktivite idi:))
hatta aynı mahalledeki arkadaşlarla bile mektuplaşırdık ve ben hala saklarım o tertemiz duyguların işlendiği mektuplarımı eskisi gibi olurmu acaba:(??[/COLOR]

slm bende istiyorummm nolurrrrrrrrrrr benle mektuplasmak ısteyen herkese yazaım

gerçekten harika bir fikir. bir programda Berna Laçin eşiyle birbirlerine mektup yazıp evin farklı köşelerine bıraktıklarını söylemişti nasıl özel gelmişti bana aynı evde yaşıyorsunuz ama birbirinize fırsat buldukça mektup yazıyorsunuz kıskanılası bir durum:) bizde hülyanın ortaya attığı bu fikri gerçekleştirerek bu özel duyguyu yaşayalım arkadaşlar.

bence de güzel fikir bende isterim mektuplaşmak nasıl yapabiliriz ki acaba çekiliş falanmı yapsak rasgele kimkime çıkarsa ama nasıl ayarlarız ki

bendaaaaa katılmak isterim aranıza. üstelig ben kıbrıslıyım yurt dışından paylaşımların güzel olacağını düşünüyorum... ama ben kimiynan mektuplaşacam ? benimnan mektuplaşmak isdeyen arkadaşlar varsa seve seve canlarım öperim sizi gocaman gendinize çok iyi bakın ! :1hug: a.s.

white girl bende üni yi kıbrısta okudum kıbrısı ve insanlarını çok özledim. eğer sende istersen mektuplaşabiliriz nedersin?

ÇOK GÜZEL BİR FİKİR BEN HALA ARKADAŞLARIMA KAVGA DÖVÜŞ MEKTUP YAZARIM:utangac: ONLARDAN MAİL GELSEDE BEN MEKTUP YAZMAK İSTERİM:1rolleyes: NEYSE VAKİT BULURMUYUZ BİLMEM AMA BENDE İSTİYORUM MEKTUP ARKADAŞIIIII:1hug: NERESİ OLURSA OLSUN FARK ETMEZ AMA MSN FALAN BULAŞTIRMAYALIM İŞİN İÇİNE MEKTUP OLAYI ÖZEL GİZEMİNİ KORUSUN BENCE BELKİ YILLAR SONRA GÖRÜŞÜRÜZZZ:dance: CVB BEKLİYORUM KIZLAR

arkadaşlar merhaba benim aklıma birşey geldi şimdiye kadar bu konuya bir çok arkadaş yazmış fakat sanırım mektuplaşan olmamış ben bu sabah bir liste yaptım ve rastgele isimleri eşleştirdim karşılıklı yazdığım 2 arkadaş mektuplaşacak diye düşündüm eğer farklı bir fikriniz varsa lütfen bildirin

HÜLYA---ADA1907
DÜNYA---TATLISEY
SELİNNS---DERYACIK
ŞEKERLİK---CİLGİNKİZ79
GÜLOR---YAGMER2005
T.E.B.2004---PASMENİKA
MASAL---BİLGİNBÖRÜ
SEDEFCAKİR---QUSEL
TILSIM---NİLBERA
BİLGENAZ---ZEYNO07
MİHRACE---PAMUKSEKER
HUMANE---FURTTİ
MİNEVRA---SARIPAPATYA
SERGÜZEŞT---WHİTEGİRL
@BUKET@----ASLI17
SUVEDA---GELİNCİK06

bu listeyi uygulayabiliriz ya da farklı birşey ama sanırım şimdiye kadar herşey teoride kaldı bakalım size uyacakmı bu liste a.s.

Yer değişikliği olacak diye bekliyorum ben.
Bilecik'e çıktı tainimiz..
Durum uygun olunca yazacağım..

tamam benide kattigin için tesekkür ederim canim bende zamaninda çok mektuplastim simdi ayni duygulari yasamak çok harika bisey çok sagol ya süpersin hadi o zaman baslayalim adresler verilsin kizlaaaaarrr.

Back
X