Mektuplaşalım mı?

Çok güzel bir fikir bu.Benimde küçükken mektup arkadaşım vardı tam 7 sene sürdü arkadaşlığımız.Hala da saklarım mektuplarını.
Bende varım arkadaşlar.
Bana mektup yazmak isteyen olursa seve seve cevaplarım.

E tamam işte..mektuplaşmak isteyenelr yazsın..veya da benimle mektuplaşır mısın diye yazsın arkadaşına..olmaz mı?

eskiden mektuplaşırdık yeni yılda bayram da kartpostal atardık ama artık yok onun yerine hazır gelen mesajları gönderiyoruz zahmete girmeden oysa kendimiz yazsak daha etkili olur ben 2 senedir yılbaşı kartpostalları hazırladım ama göndermek nasip olmadı inşallah bu sene gönderirim:))))))

FİKİR SÜPER ÖZELLİKLE HERŞEYİN BU KADAR KOLAY OLDUĞU BİR ZAMANDA MEKTUP YAZMA FİKRİ BENCE SÜPER...

BEN DE VARIM...:1yes2:

hülyacığım süpersin yaa beni eskiye götürdün mektup arkadaşlarım vardı hala saklarım yazını okuyunca çıkartıp baktım onlara kartpostallar mektuplar (defter yapraklarında çoğu):) eski kartpostallar ehh be gözlerim doldu yaww sahi nerdeler nasıllar acaba onlarda sakladımı mektuplarımı kartlarımı. ben birçoğunun yüzünü unuttum ,bir çoğu hafızamda ,bir kaçının resimleri var . sahii yaa nerdeler nerdesiniz mektup arkadaşlarım ,sizde özledinizmi beni ben çok özledim o saf tertemiz duyguları katıksız çıkarsız dostlukları arkadaşlıkları . yazalım , kağıtlardaki yazılar ve duygular ölümsüzleşiyor sadece .....

bende ilkokuldayken mektuplaşmıştım hemde yanımda oturan sıra arkadaşımla düşünebiliyormusunuz:1shok: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: bütün günü birlikte geçir birde mektup yaz çok komik ya birde süslerdik mektup zarflarını kendimiz kağıtla yapardık boyardık kalpler çiçekler çizerdik boya kalemleriyle yazardık ne komik yaahee unutmadan arkadaşımda kızdı:Roflol: :Roflol: :Roflol:

Mükemmel bir fikir bence de ben yine san1r1m bir çogunuza göre sansl1y1m çünkü çocuklugumdan beri hala mektuplast1g1m insanlar var her ne kadar hayat1ma internet ve cep telefonu girmis olsada mektubun yeri ayr1 ve ben bundan hiç vazgeçmedim.Kesinlikle yap1lmas1 gereken bir durum:))

hulya bisey sormayi unuttum adresleri nasil alacagiz ozel mesajdan mi
oneri senin oldugu icin sana soruyorum cunku herkasin msn i yok birbirinde

bendaaaaa katılmak isterim aranıza. üstelig ben kıbrıslıyım yurt dışından paylaşımların güzel olacağını düşünüyorum... ama ben kimiynan mektuplaşacam ? benimnan mektuplaşmak isdeyen arkadaşlar varsa seve seve canlarım öperim sizi gocaman gendinize çok iyi bakın ! :1hug: a.s.

kızlar hepimiz mektuplasmak istiyoruz ama kimkimle mektuplascak?kimse ilk adımı atmıyorki

buket bızde lısedekılerle mektuplasırdık hala saklarım hemde özenle esım bıle bılmez bunu ama saklarım orda erkek arkdaslarımın ısmı yazılı yaa dertlerımız yazılı sevınclerımız yazılı ılk asklarımız yazılı her sey var o mektuplarda hersey....

bende bende istiyorum mektuplaşmak ne oldu kıslar topik açılalı epey olmuş varmı bi gelişme mektuplaşan oldu içinizde .. bende istiyorum yazmak okumak ama kime canım çok çekti :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…