mekanizmalı tüllerin temizliği

PembePamuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
92
0
86
Trabzon
arkadaşlar.yeni tül diktirmem lazım.benim mekanizmalı tüller çok hoşuma gidiyor ama kullanan arkadaşım hiç tavsiye etmiyor.temizliği çok zor, uğraşması zaman alıyor diyor..sizce almalımıyım?

bütün gününüzü alıyormu acaba ...testere seni tebrik ederim.yarım saat.:D
arkadaş bütün günümü alıyor demişti de ondan :D

hayır benim 15 dk aldı daha dün yıkadım... o kadar abartılcak bişeysi yok arkadaşım . ayrıca çocuklar nie bozsunki boyları yetişmicek şekilde çekersin yukarı. olay budur yani. şiddetle tavsiye ederim bence harika duruyo

biz fransız tüllerinin üretimini yapıyoruz.gayet hoş duruyo ve ütüye gerek kalmıyo.gelen müşterilere mekanizmalıyı tavsiye etmiyoruz.görünüşü güzel ama pek kullanışlı değil.

ben de memnunum çok şık duruyo. ve de derli toplu duruyor. ama asması biraz zorluyo beni. özellikle çubuklarını aynı hizada yapmakta zorlanıyorum. o en üstteki yapışkanını kartonpiyerin altından aynı hizada yapıştırmak zor geliyor. bunun püf nktası varmıdır acaba.

kizlar bi cam ne kadara geliyo cok pahaliymis galiba katlamali perdeler ben tülünü kumasini aldim bi tek dikimi kaldi bi fikri olan varmi

Valla abartılacak kadar zor değil canım yıkaması takması hatta ben normla tül perdeleri ütülemekten nefret ediyorum onlar daha zor bence. Eğer bu perde işi senin için o kadar önemliyse ütü istemeyen normal bi tül al, ama şık olsun zahmetine katlanırım diyorsn katlamalılar harika..

benim de çocuk odam böyle.
ben pek anlamam,eşim çıkardı.
ama takmak için o kadar uğraştı ki ve hahfif yamuk asarak günü bitirdi.
ben diğer odalarımı da mekanizmalı yapmak istiyorum.
bu işi çözenler nasıl yaptığınızı anlatıverseniz.bilmiyorumkismile

ben salon için düşünüyorum ama esas odam oturma odası olacak.yani çok sık yıkanmıyacak.nedersiniz kızlar katlamalı tül yaptırsam mı.
güneşlik olarak stor perdemi kullanılıyor.......

ben salon için düşünüyorum ama esas odam oturma odası olacak.yani çok sık yıkanmıyacak.nedersiniz kızlar katlamalı tül yaptırsam mı.
güneşlik olarak stor perdemi kullanılıyor.......

evet cnm stor kullanılıyor alttan.. katlamalı tüllerin ,kornişe takılan pileli tüller gibi sık yıkanmasına gerek yok.

pileli tüller gibi neden sık yıkanmasına gerek yok arkadaşımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Back
X